Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@13:19:38 GMT

بازگشت ۱۸۰۰ نخبه به کشور طی سه سال گذشته

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۶۹۳۷۷

بازگشت ۱۸۰۰ نخبه به کشور طی سه سال گذشته

به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستار عصریسه شنبه در نشست خبری که به میزبانی سالن امام علی (ع) استانداری زنجان برگزار شد، با اشاره به اینکه در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان شاهد رشد ۱۰ برابری طی دورانی که کشور درگیر کرونا بوده است، هستیم، گفت: آن دسته از شرکت‌هایی که در دوران کرونا اقدام به برگزاری آموزش‌های مجازی در حوزه سلامت کردند، از رشد بیشتری نسبت به سایر شرکت‌ها برخوردار بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری اینکه اتفاقات خوبی بعد از شیوع ویروس کرونا در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان رخ داده است، افزود: امروز در شرایطی قرار داریم که قادر به تولید اقلامی چون کیت تشخیص بیماری کرونا و نیز داروهای موثر بر این بیماری هستیم، این در حالی است که هیچ‌کدام از این اتفاقات در گذشته به واقعیت تبدیل نشده بود ولی امروز رنگ حقیقت به خود گرفته است.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز به دلیل اتفاقات خوبی که در حوزه داروهای موثر بر بیماری کرونا رخ داده، شاهد واردات دارو به کشور در این حوزه نیستیم، تصریح کرد: فارغ از اینکه امروز در این زمینه به خودکفایی دست یافته‌ایم، در زمینه اقلامی چون سی. تی.اسکن و … به کشورهای اروپایی و.... صادرات نیز داریم که همه این‌ها به همت شرکت‌های دانش‌بنیان محقق شده است.

ستاری با تاکید بر اینکه تلاش می‌کنیم امسال برای اولین‌بار در خصوص واکسن‌های آنفلوانزا، یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که به تازگی وارد این حوزه شده را وارد کنیم، ادامه داد: در همین راستا هفت مجموعه در حوزه تولید واکسن کرونا در کشور فعال بوده و به زودی شاهد افتتاح چند مورد واکسن با حضور رئیس‌جمهور خواهیم بود.

وی در ادامه و در پاسخ به سئوالی در خصوص بازگشت نخبگان، از بازگشت بیش از ۱۸۰۰ نفر از ۱۰۰ دانشگاه برتر به کشور خبر داد و اظهار کرد: امروز در شرایطی هستیم که به عینه می‌بینیم روند بازگشت نخبگان به کشور با سرعت بیشتری انجام می‌شود.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه امروز اکثر نخبگان در شرکت‌های دانش‌بنیان مشغول به فعالیت هستند، ابراز کرد: آمار حاکی از آن است که طی مردادماه امسال، روند بازگشت نخبگان به کشور دو برابر شده است و امروز نخبگان سهم به‌سزایی در موفقیت شرکت‌های دانش‌بنیان داشته‌اند.

ستاری همچنین با تاکید بر اینکه اقتصاد شرکت‌های دانش‌بنیان دلیل اصلی بازگشت نخبگان به کشور بوده است، بیان کرد: امروز ایران اسلامی در حوزه‌های مختلف به ویژه در زمینه فناوری اطلاعات و سلول‌های بنیادی به موفقیت‌های روزافزونی دست یافته است و همین امر باعث شده است که ایران در این زمینه جزو یکی از کشورهای قدرتمند باشد.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق توسعه ملی، تسهیلاتی برای شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده در نظر گرفته شده است، یادآور شد: در حال حاضر ۴۱ شرکت دانش‌بنیان در تابلوی بورس با ارزش بالای ۲۵۰ هزار میلیارد تومان وجود دارد و شرکت‌های زیادی نیز به سمت تابلوی بورس حرکت می‌کنند.

ستاری خاطرنشان کرد: ۵۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت می‌کند که طی سال گذشته ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فروش داشته‌اند.

کد خبر 5036459

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سورنا ستاری نخبگان جهش تولید ویروس کرونا چهل سالگی دفاع مقدس هفته دفاع مقدس شیراز آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا دفاع مقدس کرمانشاه دفاع مقدس جنگ تحمیلی گرگان شهرکرد خطبه های نماز جمعه زلزله شرکت های دانش بنیان بازگشت نخبگان رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۹۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محصولاتی، چون دستگاه همو دیالیز و یا تجهیزات صنایع بالادستی ازجمله این محصولات فناورانه است که در کنار جلوگیری از خروج ارز، با توسعه بازار صادراتی ارز آوری برای کشور هم داشتند. 


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی بنابر اعلام معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری هم اکنون بیش از ۹ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می کنند که از این تعداد هزار شرکت محصولاتشان را به عرصه صادرات رسانده اند.

دیگر خبرها

  • فروش دانش‌ بنیان‌ها طی سال گذشته به ۵۳۰ هزار میلیارد تومان رسید
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی