Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، شیخ نواف الاحمد الجابر المبارک الصباح ششمین فرزند امیر فقید کویت است. وی در هفتم ماه فوریه سال ۲۰۰۶ میلادی ولیعهد شد و در بیستم فوریه همان سال، مجلس امت کویت با اجماع با وی بعیت کرد.

شیخ نواف از سال ۱۹۶۱ میلادی پست‌های متعددی گرفت. او ابتدا استاندار حولی و سپس وزیر کشور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مرحله بعد به ریاست وزارت دفاع منصوب شد. بعد از آزادسازی کویت، وزیر کار و امور اجتماعی کویت شد و تا ۱۷ اکتبر سال ۱۹۹۲ میلادی این سمت را عهده دار بود. در ۱۶ اکتبر سال ۱۹۹۴ میلادی جانشین گارد ملی کویت شد. در سیزدهم ژوئیه سال ۲۰۰۳ میلادی بود که به ریاست وزارت کشور رسید. وی در همان سال با فرمان امیر کویت معاون اول نخست وزیر با حفظ سمت شد.‎

دیوان امیری کویت رسما درگذشت امیر این کشور را تأیید کرد امیر جدید کویت را بیشتر بشناسید؟

با درگذشت شیخ «صباح الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت، «نواف الاحمد الجابر الصباح» ولیعهد این کشور به عنوان جانشین وی تعیین شد، ولیعهدی که در دوران بیماری امیرکویت و بستری اش در بیمارستان براساس نص قانون اساسی وظایف وی را بر عهده داشت.

شیخ نواف ۸۳ ساله است و از ۱۴ سال پیش به عنوان ولیعهد کویت انتخاب شد. وی در روز هفتم فوریه سال ۲۰۰۶ از سوی شیخ «صباح الاحمد الجابر الصباح» امیر وقت کویت و برادر ناتنی اش به عنوان ولیعهد برگزیده شد و در روز بیستم فوریه همان سال نیز در مجلس امت مراسم بیعت وی با اجماع برگزار شد. سپس مراسم تحلیف قانون اساسی شیخ نواف در همان روز در برابر امیر وقت کویت برگزار شد.

«نواف الاحمد الجابر الصباح» در روز ۲۵ ژوئن ۱۹۳۷ در منطقه «فریج الشویخ» در شهر کویت دیده به جهان گشود. براساس آنچه در پایگاه دیوان ولیعهدی کویت آمده است: شیخ نواف پسر ششم از امیر دهم کویت، شیخ «احمد الجابر المبارک الصباح» است که در سالهای ۱۹۲۱ تا ۱۹۵۰ به عنوان امیر کویت در راس حکومت حضور داشت.

براین اساس، شیخ «نواف الاحمد الجابر الصباح» دارای یک همسر و پنج فرزند است که از بین آنها چهار نفر پسر (به نام های احمد، فیصل، عبدالله و سالم) و یکی دختر است.

شیخ نواف در مراکز مختلف کویت تحصیلات ابتدایی و عالیه خود را گذراند و همواره در بین دیگر شیوخ به پیگیری تحصیلات عالیه خود مشهور بوده است. البته دیوان ولیعهدی کویت درجه علمی وی را به طور مشخص اعلام نکرده است.

در طول ۶۰ سال گذشته شیخ نواف در مناصب متعدد رسمی و وزارتی از جمله وزارت دفاع و وزارت کشور حضور داشته است. وی دوران فعالیت های سیاسی خودش را در سال ۱۹۶۲ به عنوان استاندار «حولی» آغاز کرد و ۱۶ سال در این منصب باقی ماند. سپس در سال ۱۹۷۸ به عنوان وزیر کشور و در سال ۱۹۸۸ به عنوان وزیر دفاع انتخاب شد.

در آوریل ۱۹۹۱ پس از جنگ کویت که با آزادسازی این کشور از اشغال نظامیان رژیم بعثی صدامی همراه شد، در نخستین دولت پس از جنگ به عنوان وزیر کار و امور اجتماعی انتخاب شد. سپس در سال ۱۹۹۴ به عنوان معاون گارد ملی انتخاب شد. «نواف الاحمد الجابر الصباح» در سال ۲۰۰۳ بار دیگر به عنوان وزیر دفاع انتخاب شد و در سال ۲۰۰۶ در جایگاه ولیعهدی قرار گرفت.

کد خبر 553355 برچسب‌ها کویت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کویت نواف الاحمد الجابر الصباح عنوان وزیر انتخاب شد شیخ نواف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۹۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد

در حکمی از سوی رئیس سازمان نقشه‌برداری کشور، علی صفایی به عنوان مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری کشور منصوب شد

به گزارش ایسنا، با حکمی از سوی علی جاویدانه، رئیس سازمان نقشه‌برداری کشور، علی صفایی به‌عنوان مدیر کل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری کشور منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است: «انتظار می‌رود در گام دوم انقلاب اسلامی و متناسب با جایگاه حاکمیتی و شرح وظایف مصوب سازمان، با رویکرد فناورانه و تحول‌آفرینی، به افزایش بهره‌وری و کارآمدی فعالیت‌های آن مجموعه در راستای تحقق اهداف سازمان علی‌الخصوص حوزه استانداردسازی و نظارت عالیه بر فعالیت‌های نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی کشور، اهتمام داشته باشید.»

به نقل از روابط عمومی سازمان نقشه‌برداری کشور، علی صفایی پیش از این، مسئولیت‌هایی چون رئیس اداره نظارت و کنترل سیستم اطلاعات جغرافیایی، معاون اداره کل نظارت و کنترل فنی، سرپرست اداره کل نظارت و کنترل فنی، رئیس اداره سفارش‌ها و قراردادها و مدیر خدمات فنی سازمان نقشه‌برداری کشور را بر عهده داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهترین فن کویل‌های بازار را بشناسید
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست
  • تمرین پاسگاه فرماندهی مرکب صیاد با شرکت و همراهی ۵ کشور برگزار شد
  • ۲۰ اثر به اختتامیه رویداد بازی‌آرا رسید/ معرفی ظرفیت‌های خوب بازی‌های رایانه‌ای به سبد خانوار
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد
  • ناو موشکی سپاه را بیشتر بشناسید/ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است