Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوکار فرماندار شهرستان تفت با اشاره به آب‌رسانی سیار به 104 روستای این شهرستان، گفت: هجوم مردم به سمت مناطق ییلاقی علت افت فشار آب روستاها است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا نوکار فرماندار شهرستان تفت در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با بیان اینکه در شهرستان تفت 350 روستا و آبادی وجود دارد، گفت: از این تعداد، 172 روستا دارای شبکه آب روستایی هستند و به اینگونه نیست که مابقی روستاها از نعمت آب آشامیدنی محروم باشند بلکه تفاوت آن در اعداد و ارقام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌طور مثال اگر ده بالا، دارای هفت شورا یا دهیاری باشد در شبکه آب آشامیدنی یک روستا محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امسال در 202 نقطه روستاهای شهرستان تفت آب‌رسانی سیار صورت گرفته است، اضافه کرد: این 202 نقطه در 104 روستا بوده، به این شکل که در برخی از روستاهای شهرستان دو یا سه‌نقطه را برای مخزن آب در نظر گرفتند تا ساکنین با آسودگی بیشتر و بهتر بتوانند به منابع آبی دسترسی داشته باشند.

فرماندار شهرستان تفت خاطرنشان کرد: در کل روستاهای شهرستان تفت تعداد انشعاب آب روستایی 28 هزار و 200 مورد است.

نوکار در ادامه به علت‌های افت فشار آب در روستاهای شهرستان تفت اشاره و اضافه کرد: بخشی از این افت فشار به خاطر کاهش سطح آب سفره‌های زیرزمینی است که اگر درگذشته 20 لیتر در ثانیه بوده الان به 10 یا 12 لیتر رسیده است.

وی گفت: از دیگر عوامل کاهش افت فشار آب روستاها به این دلیل بوده که میزان آبی که برای این مناطق در نظر گرفته‌شده، برای تعداد افراد مشخص و ساکنین ثابت آن روستا است و با توجه به هجوم مردم به مناطق ییلاقی، این شبکه و مخازن پاسخگوی این جمعیت نیست که سبب قطعی یا افت فشار آب می‌شود.

فرماندار شهرستان تفت در پایان اظهار داشت: برای رفع مشکل افت فشار آب روستاهای شهرستان تفت، برنامه‌ریزی صورت گرفته که ان‌شاءالله در آینده بتوانیم این نقص را نیز مرتفع سازیم.

انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: فرماندار شهرستان تفت روستاهای شهرستان تفت افت فشار آب روستاها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۲۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، سالار آبنوش پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای اداری بخش الموت شرقی اظهار کرد: برخی ظرفیت‌ها نه استانی، بلکه کشوری و جهانی است که الموت و ظرفیت‌های آن نیز جزو همین ظرفیت‌های مهم است اما متأسفانه بسیاری از این پتانسیل‌ها مغفول مانده است.

وی ضمن اشاره به دلایل سد شدن مشکلات پیش پای پیشرفت پروژه‌ها تصریح کرد: ریشه حل بسیاری از مشکلات در حوزه پروژه‌های منطقه‌ای، انسجام و وحدت مسئولان برای رضایت مردم است.

منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک ضمن اشاره مجدد به اهمیت خدمت رسانی به مردم یادآور شد: نوکری برای مردم بالاترین عبادات، جایگاه و مقام است و این مقام برای یک مسئول ماندنی است چراکه آنچه را مردم بپسندند و از آن رضایت داشته باشند، برای مسئولان عزت آفرین است.

آبنوش کشاورزی و باغداری الموت را مورد اشاره قرار داد و تاکید کرد: باید هدف همه فعالیت و کارها، مردم باشد و حالا که شاهد مهاجرت معکوس و بازگشت مردم به روستاها هستیم، نباید در این فرآیند مانع ایجاد کنیم.

وی خاطرنشان کرد: هرچه الموت رونق پیدا کند، به نفع همه ایران است و در بیان جایگاه الموت همین بس که الموت جزو مهم‌ترین مقاصد گردشگری جهانی است و یکی از پیام‌های رونق یافتن گردشگری، ثبات، امنیت و آرامش در کشور است.

منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک خواستار بهره مندی از این ظرفیت‌ها برای رونق گردشگری در الموت با هدف خدمت‌رسانی به مردم منطقه شد و این جلسه شورای اداری را مقدمه آغاز فعالیت‌های بزرگ برای الموت دانست.

رسیدگی به قلعه شمس کلایه، رونق پروژه‌های گردشگری، جلوگیری از دستبرد میراث گرانبهای فرهنگی کشور، احداث موزه گازرخان، ثبت جهانی الموت، ارائه چهره واقعی از قلعه الموت و تاریخ منطقه و نقش آن در جهان اسلام و فرهنگ مقاومت، موضوعات مرتبط با حوزه قضائی و نیازهای بخش، رسیدگی به راه‌های روستایی و بخصوص محورهای خاکی ازجمله موارد مطرح شده در این شورا بود.

کد خبر 6100409

دیگر خبرها

  • حریم و روستاهای شرق تهران برای گذران اوقات فراغت محل مناسبی هستند |‌ همدردی با آبشار اشک ریز
  • نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم
  • بیجار قطب تولید گندم در کشور است / لزوم رفع مشکلات مردم
  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • روستا‌های بالای ۱۰ خانوار بخش مرکزی گناوه برق‌رسانی می‌شوند
  • درخواست عشایر شهرستان اهر برای هموارسازی مسیر‌های ییلاقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • کلنگ زنی احداث سالن چند منظوره ورزشی در روستای سنگان اشنویه
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند