Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، معاون آموزش متوسطه اداره آموزش وپرورش وپرورش شهرستان بویراحمد در جلسه مشترک شورای مدرسه و شورای دبیران هنرستان کشاورزی حضرت آیت الله ملک حسینی با تشریح اهداف و وظایف شورای مدرسه و دبیران در آیین نامه اجرایی مدارس گفت: شورای مدرسه وشورای دبیران  از عوامل بسیار مهم وتاثیرگذار و جهت‌دهنده اصلی آموزش در مدارس هستند که نقش کلیدی در ارتقاء کیفیت آموزشی و اداره بهتر مدارس دارند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید لقمانی‌فر افزود: برگزاری جلسات کیفی شورای مدرسه و شورای دبیران در شرایط فعلی جهت استفاده از نظرات و راهکارهای همه معلمان برای رفع موانع موجود و کمک به حل مشکلات مسائل آموزشی در مدارس یک ضرورت است که مدیران مدارس باید در این زمینه اهتمام جدی داشته باشند.

وی با تقدیر و تشکر از مدیر، مجموعه عوامل اجرایی و دبیران هنرستان کشاورزی که با وحدت و همدلی در راستای کیفی سازی آموزش تلاش می کنند خاطرنشان کرد: همدلی بی نظیر ونظرات ارزشمندی که در این جلسه از همکاران شنیدم قابل تحسین و تقدیر است.

معاون آموزش متوسطه اداره آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد به نوپا بودن هنرستان کشاورزی و مشکلات آن اشاره کرد وگفت: با تعاملات و روابط اجتماعی خوب مدیریت دلسوز و پرتلاش این هنرستان و همکاری مرکز تحقیقات کشاورزی استان و آموزش وپرورش تلاش می‌کنیم اتفاقات خوشایندی برای ارتقاء کیفی دروس تخصصی و مهارتی این هنرستان در راستای آموزش مطلوب دانش آموزان رقم بخورد.

لقمانی‌فر افزود: زمینی به مساحت یک هکتار در آستانه سال تحصیلی در اختیار هنرستان کشاورزی در ایستگاه چم خانی مختار قرار گرفته که باید برنامه‌ریزی لازم برای آموزش عملی دانش آموزان در مزرعه انجام بگیرد.

وی برطرف شدن فضای آموزشی هنرستان کشاورزی را برای توسعه این هنرستان اقدامی ارزشمند و ماندگار دانست و عنوان کرد: با توجه به پتانسیل خوب استان در حوزه گیاهان دارویی و شیلات تربیت نیروی متخصص و ماهر برای کمک به توسعه بخش کشاورزی یک ضرورت است که باید از همه ظرفیت‌ها برای تربیت دانش‌آموزانی کاربلد و ماهر استفاده کرد.

لقمانی از مدیر و مجموعه عوامل اجرایی هنرستان کشاورزی خواست در محوطه هنرستان نیز فعالیت‌هایی عملی را در شرایط فعلی کرونایی برای آموزش دانش‌آموزان دنبال کنند تا نمادی نیز از مزرعه هنرستان کشاورزی در محوطه این هنرستان دیده شود.

معاون آموزش متوسطه شهرستان بویراحمد به بخشنامه‌های وزارتی برای آموزش دانش‌آموزان به مدارس در شرایط کرونایی اشاره کرد و گفت: طبق قانون شورای هر مدرسه می‌تواند با توجه به شرایط حاکم بر آموزشگاه برای آموزش مطلوب دانش‌آموزان و استفاده حداکثری از ظرفیت نیروی انسانی تصمیماتی اتخاذ کند که منجر به تقویت آموزش حضوری و مجازی در مدرسه شود.

 این مسئول افزود: آموزش در بستر فضای مجازی شاد با اشکالات فراوانی همراه است که برای آموزش ودانش افزایی معلمان جهت آشنایی با چگونگی برگزاری کلاس‌های آموزشی در فضای مجازی تاکنون 200 ساعت آموزش ضمن خدمت برگزار کرده‌ایم .

وی پاسخگویی به نیازهای امروز و فردای دانش آموزان را از رسالت‌های معلمان دانست و بر ضرورت استفاده از دورهای آموزشی به شکل کاملا کاربردی توسط معلمان تاکید کرد.

لقمانی افزود: طبق برنامه ششم توسعه باید 50 درصد دانش آموزان به سمت رشته‌های فنی سوق داده شوند که میانگین کشوری  تحصیل دانش آموزان در شاخه های فنی وحرفه ای و کاردانش در شرایط فعلی 35درصد است که در استان کهگیلویه وبویراحمد این میانگین 24 درصد است و بسیار عقب هستیم.

وی عدم استقبال دانش آموزان از رشته‌های فنی و حرفه‌ای را یادآور شد و از شورای معلمان و شورای مدارس خواست برای تشویق و ترغیب دانش آموزان و تحصیل در رشته‌های فنی و مهارتی تلاش مضاعفی داشته باشند .

 رئیس مرکز تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کهگیلویه وبویراحمد نیز در این جلسه تاسیس هنرستان کشاورزی با توجه به ظرفیت‌های استان در بخش کشاورزی را از اقدامات خوب و ماندگار برای تربیت نیروی انسانی عنوان کرد.

کاووس کشاورز نیروی انسانی شاغل در هنرستان کشاورزی را از نیروهای توانمند و متخصص در حوزه آموزش دروس تخصصی ،عمومی و شایستگی های فنی عنوان کرد وگفت: با توجه به سیاست وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر توسعه وتجهیز هنرستانهای کشاورزی تلاش می کنیم با رفع مشکلات این هنرستان بستر را برای ارتقاء کیفیت آموزش‌های مهارتی بیش از پیش فراهم کنیم.

وی تلاش‌های مدیر هنرستان کشاورزی در بر طرف کردن مشکل فضای آموزشی را قابل تقدیر دانست و اظهار امیدواری کرد: با برنامه‌ریزی و تعامل خوب با آموزش و پرورش این هنرستان را به قطب تربیت نیروی انسانی در بخش کشاورزی تبدیل می کنیم.

کارشناس مسئول فنی وحرفه ای و کاردانش آموزش وپرورش شهرستان بویراحمد به توانمندی‌های نیروهای شاغل در حوزه فنی وحرفه ای اشاره کرد و گفت: توسعه و تجهیز هنرستان‌ها در جهت تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص باید مورد توجه مسئولان قرار بگیرد.

مجتبی وفاپور گفت: عدم استقبال از رشته‌های فنی وحرفه‌ای و کاردانش ریشه در فرهنگ ما دارد که با مشاوره تحصیلی دانش‌آموزان متوسطه اول و همکاری خانواده‌ها باید نگاه به هنرستان‌ها تغییر کند تا شاهد تربیت تکنیسن‌های متخصص در بخش‌های مختلف فنی‌وحرفه‌ای باشیم.

در پایان مدیر هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک‌حسینی به بیان آخرین دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های آموزش و پرورش اشاره کرد وگفت: آموزش در شرایط کرونایی به شکل حضوری و مجازی دنبال می‌شود و  لازم است همکاران با دغدغه ، احساس مسئولیت ،نظم و وجدان کاری  برای آموزش دانش آموزان از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

سید ولی موسوی با تقدیر وتشکر از همکاری رئیس سازمان تحقیقات کشاورزی استان و مدیریت آموزش وپرورش شهرستان بویراحمد برای ارتقاء فعالیت‌های آموزشی این هنرستان خاطرنشان کرد: در دنیای تعلیم وتربیت کار ما تربیت انسانها برای زندگی بهتر در آینده است که همه عوامل اجرایی و معلمان مدرسه نسبت به آموزش دانش‌آموزان باید حساس باشند.

وی توجه به مدرسه را توجه به انسان دانست و گفت: کادر آموزشی و معلمان با مشارکت در تصمیم‌گیری‌های مدرسه و ارائه نظرات سازنده مسیر را برای آموزش مطلوب دانش آموزان هموار می‌کنند.

موسوی افزود: جلسات شورای مدرسه و شورای معلمان هنرستان کشاورزی به شکل کاملا کاربردی وکیفی برگزار می شود و رویکرد ما در مدرسه مدیریت مشارکتی و استفاده از نظرات همکاران برای اداره بهتر آموزشگاه است.

در این جلسه اعضای شورای معلمان و شورای مدرسه نقطه نظرات و پیشنهادات خویش را برای تقویت مسائل آموزشی در هنرستان کشاورزی بیان کردند و از مسئولان آموزش و پرورش و مرکز تحقیقات خواستند برای توسعه و تجهیز هنرستان کشاورزی بیش از گذشته تلاش وافری داشته باشند.
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با فنون تدریس و مهارت‌های ارتباطی از دیگر برنامه های جلسه مشترک شورای مدرسه ودبیران هنرستان کشاورزی بود که توسط یکی از اساتید این هنرستان بیان شد.

در پایان این جلسه علی عبدیان به عنوان نماینده شورای معلمان هنرستان کشاورزی انتخاب شد.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش کشاورزی مدرسه توسعه پرورش شهرستان بویراحمد آموزش دانش آموزان هنرستان کشاورزی شورای مدرسه آموزش و پرورش آموزش وپرورش شورای دبیران شورای معلمان نیروی انسانی رشته های فنی فنی وحرفه ای تربیت نیروی برای آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۲۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه میزان شهریه مدارس غیردولتی امسال براساس عملکرد تعیین می‌شود گفت: ۳۱ اردیبهشت نرخ شهریه مدارس غیردولتی تعیین و ممکن است برخی مدارس کاهش شهریه داشته باشند.

محمودزاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه پیش ثبت نام شهریه مدارس غیردولتی بر اساس مصوبه شورای نظارت سال‌های گذشته، به دلایل تسریع در کار و تکریم مراجعه کنندگان به مدرسه انجام می شود گفت: شرط پیش ثبت نام در مدارس غیردولتی این است که تا زمان ابلاغ شهریه سال، بر اساس شهریه سال قبل ثبت نام اتفاق بیفتد، شرط دیگر هم این است که به هر دلیلی دانش آموز از ادامه ثبت نام در مدرسه انصراف داد، هزینه اخذ شده عودت داده شود.

وی با بیان اینکه برای امسال فعلا میزان شهریه تعیین نشده است افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه این گونه نیست هرسال درصدی برای همه مدارس اعلام کنیم ادامه داد: درصد افزایش متناسب با آیتم‌ها و الگوهای شهریه، در هفت محور تعیین می شود؛ امسال هم بازنگری جدی انجام شده و بر این اساس مدرسه به مدرسه و مرکز به مرکز بررسی انجام می‌شود.

محمودزاده با اشاره به اینکه همین روزها بررسی در حال انجام است گفت: بخشنامه شهریه سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغ شده، ۱۰ روز اول توجیه و اقناع برای موسساین است که با فرمت‌های جدید به چه شیوه عمل کنند، ۱۰ روز فرصت وارد شدن به سامانه دارند تا همه اطلاعات مدرسه‌ای را وارد و بارگذاری کنند.

وی ادامه داد: کارگروه بر اساس مصوبه و ماده ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی که مدیر منطقه رئیس کارگروه است با همراهی موسسان و نماینده انجمن اولیاء و مربیان و مسئولان در داخل آموزش و پرورش، معاونین آموزش و پرورشی این شهریه تایید و به استان اعلام می‌شود. در صورت تایید از سمت استان این شهریه در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود.

ساعت تدریس معلمان غیردولتی برای «بیمه» شدن

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه حمایت از معلمان مورد غفلت قرار گرفته است عنوان کرد: معلمان بر اساس قانون ۳۰ ساعته شدند و متناسب با ۳۰ ساعت آموزش و تدریس، بیمه کامل می‌شوند و دستمزد ۳۰ ساعت کامل را می‌گیرند.

محمودزاده در خصوص جریمه نقدی مدارسی که بیشتر از شهریه و بیشتر از شهریه فوق برنامه که ۴۰ درصد شهریه است دریافت می کنند عنوان کرد: اگر مدرسه‌ای تخلف حوزه را داشت در شورای نظارت تصمیم می‌گیریم؛ از حساب مدرسه برداشت می‌شود، طبق ماده ۱۸ تبصره ۲ سهم دانش آموز به خودش داده می‌شود و به خاطر همین تخلف و جریمه بخشی تا صد درصد شهریه را در شورای نظارت در سطح کشور تصمیم گیری خواهیم کرد و برای استفاده در مناطق محروم در اختیار آموزش و پرورش کشور قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه طبق گزارشات سامانه، ۲۲۵۳ فقره پرونده تخلف از استان‌ها گزارش شده افزود: صددرصد به پرونده‌ها رسیدگی می‌شود و مردم با ثبت شکایت در سامانه می توانند تخلفات را گزارش دهند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه در این خصوص به سازمان تامین اجتماعی توصیه شده که همراهی خوبی با این موضوع داشته باشد افزود: با این کار همه معلمان به حق و حقوق خود می‌رسند و به صورت کتبی و شفاهی به همه موسسان هم ابلاغ شده است.

محمودزاده با بیان اینکه در تهران ۲۰ درصد دانش آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند اظهار کرد: ۸۰ درصد دانش آموزان در مدارس دولتی مشغول تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه در سرانه فضای آموزشی انعطاف داریم اما در بحث ایمنی با کسی تعارف نداریم عنوان کرد: در مدارس غیردولتی طبق سند تحول بنیادین تنوع محیط یادگیری را می‌پذیریم یعنی دانش آموزی کلاس‌های تئوری را در مدرسه و سالن ورزش را در جای دیگر انجام می‌دهد تا شاداب بیشتری در او به وجود آید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران