Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» سیدغنی نظری نماینده خلخال در مجلس شورای اسلامی امروز (چهارشنبه ۹ مهر ۹۹) در جلسه علنی مجلس و در مخالفت با گزارش کمیسیون آموزش تحقیقات و فناوری در مورد در طرح یک فوریتی اصلاح ماده الحاقی مصوب ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش پرورش اظهار داشت:‌همه ما از تبعیض در حق حق التدریس‌ها آگاه هستیم و ما باید صدای آنها را بشنویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ‌آیا آن روزی که اولویت نظام مقدس جمهوری اسلامی حذف بیسوادی بود، از ظرفیت این افراد استفاده کردیم آیا باید هم اکنون در حق آنها جفا کنیم؟  

نماینده خلخال در مجلس تصریح کرد: فردی که ۱۵ سال است در دور افتاده‌ترین روستاها و با ۸۰۰ هزار تومان حقوق تدریس کرده‌اند و برخی از آنها به ۱۵ روستا رفته‌اند با دانشجویان دانشگاه فرهنگیان که تازه وارد هستند برای جذب در آموزش پرورش یکسان بزنیم؟

نظری گفت:‌اگر معلمان حق التدریس صلاحیت دارند چرا برای استخدام آنها کاری صورت نمی‌گیرد و اگر  هم صلاحیت ندارند چرا اجازه دادیم سال‌های سال در مدارس تدریس کنند.

وی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند جذب در وزارت آموزش پرورش از طریق دانشگاه فرهنگیان باشد ولی این دانشگاه در حال حاضر توان رفع کمبود حضور ۲۰۰ هزار معلم را ندارد.

نماینده خلخال در مجلس گفت:‌نباید ظلم آشکاری در حق معلمان حق‌التدریسی داشته باشیم.

نظری گفت:‌در آزمون قبلی استخدام در آموزش پرورش ۱۷ هزار نفر تعیین تکلیف شدن و باید ۷ تا ۸ هزار نفر باقیمانده تکلیف خود را بدانند.

وی افزود:‌در قراردادهای معلمان حق التدریس شان آنها نگه داشته نمی‌شود که جای تاسف دارد.

نماینده خلخال در مجلس در پایان گفت: نمایندگان مجلس باید به حذف آزمون برای ورود نهضتی‌ها جهت استخدام در آموزش پروش رای مثبت دهند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان معلمان حق التدریس نماینده خلخال در مجلس معلمان حق التدریس آموزش پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۳۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است

ایسنا/مازندران عضو کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی از مشخص شدن اولویت‌های جذب معلمان درسال ۱۴۰۳ خبر داد.

رضا حاجی پور به خبرنگار ایسنا در آمل گفت: درسال ۱۴۰۲ بیش از ۷۰ هزار معلم در قالب ماده  ۲۸ در آزمون‌های متوالی که برگزار شد در راستای کمبود نیروهای آموزشی در آموزش و پرورش جذب شدند.

وی با اشاره به اینکه درحال حاضر بیش از ۱۲۰ هزار معلم درمقاطع مختلف تحصیلی درکشور کمبود و نیاز جدی است، افزود: برای سال جاری نیز همانند روال انجام شده سال ۱۴۰۲ با برگزاری آزمون‌های جذب معلم اقدام خواهد شد.

نماینده مردم شهرستان آمل درمجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اولویت جذب با معلمانی هست که در قالب پیش دبستانی‌ها، حق التدریسی، نهضت سوادآموزی، برون سپاری، غیرانتفاعی، معلمان طرح امین و سربازمعلم و افرادی که سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش داشتند.

حاجی پور اضافه کرد: درماه اردیبهشت نیز یک آزمون استخدامی معلمان برگزار شد که تعداد جذب آنها نیز از سوی آموزش و پرورش مشخص خواهد شد.

وی ابرازامیدواری کرد: حداقل بخشی از کسری و نیاز معلمان درمقاطع مختلف تحصیلی درسال جاری و تا پیش از سال تحصیلی ۱۴۰۳ و۱۴۰۴ جذب آموزش و پرورش شوند.

اعتراض مجلس به احکام صادرشده در رتبه بندی معلمان

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همچنین درخصوص آخرین وضعیت طرح رتبه بندی معلمان نیز گفت: این طرح همان گونه که انتظار می‌رفت انجام شد و برای معلمانی که به صورت رسمی مشغول به کار بودند، در سطح کشور مشمول این طرح شدند.

حاجی پور با بیان اینکه قانونی که نمایندگان مجلس دراین دوره مصوب کردند، درزمان اجرا در شیوه و چگونگی اجرای آن به آن ایراد وارد شد، گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در قالب مطالبه‌گری معلمان، به احکامی که در رتبه بندی معلمان صادر شده اعتراض دارند و باید درشروع کار مجلس جدید حتما تجدید نظر و اصلاح شود.

وی توضیح داد: دراحکام صادره برای برخی از معلمانی که سالها به عنوان معلم جذب شده بودند، پس از اعلام رتبه بندی به ناچار به عنوان کارمند اداری ومدیریت در واحدهای مختلف ستاد و ادارات آموزش و پرورش به کار گرفته شدند.

حاجی پور ابرازامیدواری کرد که درتجدید نظر مجلس، همه در قالب رتبه بندی درست و عادلانه قرار بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید از همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته
  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند