Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@06:38:29 GMT

چگونه یک ساختمان را هوشمند کنیم؟

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۷۳۶۳۶

چگونه یک ساختمان را هوشمند کنیم؟

هوشمند سازی ساختمان یکی از موضوعات مهمی است که امروزه با توجه به کاربردها و مزایای بسیاری که در مدیریت مصرف انرژی دارد تقاضای بسیاری داشته و افراد بسیاری به دنبال هوشمند کردن ساختمان خود هستند.

به گزارش ایسنا،بنابراعلام آموزشگاه فنی پارس، با طراحی و پیاده سازی هوشمند سازی ساختمان افراد می توانند حتی در زمان هایی که ساختمان حضور ندارند، سیستم های منزل را کنترل و بررسی نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور مثال از طریق دوربین مدار بسته وضعیت خانه و ترددها را بررسی نمایند، یا وضعیت تهویه را کنترل کنند.

برای پیاده سازی هوشمندسازی در منازل و ساختمان ها روش های گوناگونی وجود دارد. در ادامه به بررسی این روش ها می پردازیم.

روش های هوشمند سازی ساختمان

شناخت روش های هوشمند سازی ساختمان یکی از مهم ترین موضوعات در رابطه با آموزش هوشمند سازی ساختمان است. برای هوشمند سازی ابتدا می بایست به بررسی ساختمان ونحوه سیم کشی آن پرداخت. سپس متناسب با شرایط بهترین روش هوشمند سازی را انتخاب نمود. در ادامه به بررسی این روش ها و ویژگی های هر یک می پردازیم.

هوشمند سازی ساختمان به روش knx

این روش جز بهترین روش های پیاده سازی هوشمندسازی نیز می باشد. علت این امر برنامه ریزی و یکپارچه سازی آسان آن از طریق یک نرم افزار و قابلیت پیاده سازی و اجرا در انواع ساختمان های مسکونی،  اداری و تجاری می باشد. با استفاده از این سیستم هوشمند سازی می توانید تا ۶۰ درصد در مصرف انرژی صرفه جویی داشته باشید.

در صورت استفاده از این روش برای هوشمند سازی ساختمان به راحتی می توانید از تجهیزاتی که با استانداردهای knx سازگاری داشته اما متعلق به این شرکت نیستند، استفاده کنید.

هوشمند سازی ساختمان با استفاده از BUS مجزا

برای انتقال اطلاعات در این روش از سیم های برق مجزا استفاده می شود. اطلاعات در این روش بر روی ۱ ، ۲ یا ۴ زوج سیم منتقل می شوند. روش کار در این روش از هوشمند سازی به این صورت است که ابتدا سنسورها اطلاعات را به مرکز کنترل ارسال میکنند.

مرکز کنترل اطلاعات را بررسی کرده و به طرف عملگرها فرمان هایی را صادر می کند. پس از آن عملگرها با توجه فرمان صادر شده برق را وصل یا قطع می کنند.

هوشمند سازی به روش wireless

برای پیاده سازی و اجرا این روش هوشمند سازی بر خلاف روش BUS نیازی به سیم کشی مجدد و تغییر آن نیست و اطلاعات از طریق سیم کشی های موجود ارسال می شود. بنابراین برای هوشمند سازی در ساختمان هایی که امکان تغییر سیم کشی در آنها وجود ندارد این روش توصیه می شود.

ارسال فرمان ها در این روش هوشمند سازی از طریق  سیگنال های وایرلس انجام می شود.

هوشمند سازی ساختمان با  plc

در این روش هوشمند سازی نیر همانند روش wireless نیازی به برق کشی مجدد در ساختمان نبوده و اطلاعات بر روی سیم های برق موجود منتقل می شود.

برای پیاده سازی هوشمند سازی به این روش در نقاط کنترلی ماژول هایی نصب می شود. این ماژول ها بر  بر اطلاعات به دست آمده از مرکز کنترل واکنش نشان داده و بدین ترتیب برنامه مورد نظر اجرا می شود، مثلا سیستم تهویه روشن می شود.

استاندارد X۱۰جز معتبرترین استانداردها در هوشمند سازی ساختمان به این روش است.

چگونه یک ساختمان را هوشمند کنیم؟

اجرا و پیاده سازی پروژه های هوشمند سازی ساختمان فرایندی حرفه ای و تخصصی بوده و متخصص هوشمند سازی می بایست مهارت لازم و کافی در رشته های برق، کامپیوتر، عمران و غیره را داشته باشد.

بنابراین پیش نیاز اجرای پروژه هوشمند سازی کسب مهارت های مورد نیاز آن می باشد. از آنجایی که هوشمندسازی دانشی جدید می باشد بهترین راه برای یادگیری مهارت های لازم این شغل شناسایی بهترین آموزشگاه های فعال در این حوزه و شرکت در دوره های آموزش هوشمند سازی ساختمان است.

آموزشگاه فنی پارس یکی از بهترین آموزشگاه های هوشمند سازی ساختمان در تهران است که به صورت تخصصی و کاملا پروژه محور به آموزش صفر تا صد هوشمند سازی ساختمان می پردازد.

با شرکت در دوره های این آموزشگاه در مدت زمانی کوتاه و با پرداخت هزینه ای اندک کلیه مهارت های لازم برای ورود به این شغل را فراگرفته و به پیاده سازی و اجرا پروژه های هوشمندسازی در انواع ساختمان های مسکونی، اداری، تجاری، هتل و غیره بپردازید.

آموزش نصب دزدگیر اماکن، آموزش نصب دوربین مدار بسته، آموزش برق ساختمان، آموزش تعمیرات موبایل و لپ تاپ، آموزش تعمیرات برد، آموزش تعمیرات لوازم خانگی، آموزش برق صنعتی برخی از دیگر دوره های این آموزشگاه است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دوره‌های این آموزشگاه می‌توانید به وب سایت آموزشگاه به آدرس/https://amoozeshgahfanni.com مراجعه نمایید. همچنین جهت دریافت مشاوره رایگان با شماره ۰۲۱۶۶۱۲۲۹۰۸ تماس حاصل کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هوشمند سازی ساختمان پیاده سازی هوشمند روش هوشمند سازی ساختمان ها سیم کشی روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۳۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، وضعیت ساختمان‌های ناایمن، پرخطر وبحرانی منطقه ۱۲ با حضور مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران، وحیدرضاانارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲، مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهرتهران، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۲، دبیر ستاد مدیریت بحران و شهرداران نواحی ۱،۲،و ۳ در شورای اسلامی شهر تهران بررسی شد.

در این جلسه ضمن ارائه گزارش در خصوص تعداد اماکن ناایمن و پرخطر در این منطقه، اهتمام بر ایمن سازی و تعیین تکلیف وضعیت ساختمان‌های نا ایمن و بحرانی اولویت دار در دستور کار قرار گرفت.

وحید رضا انارکی محمدی با تاکید بر حساسیت موضوع ساختمان‌های نا ایمن و نگرانی‌های مردم مبنی بر خطرآفرین بودن این ساختمان‌ها گفت: با توجه به فرسوده بودن بافت منطقه ۱۲ نسبت به سایر مناطق شهر، تاکنون بیش از ۴۰ جلسه کمیته ایمنی تشکیل شده و رفع ایمنی ساختمان‌ها و نوسازی بافت فرسوده از دغدغه‌های مدیریت شهری منطقه است.

وی با اشاره به اولویت ایمن سازی مجتمع‌های مسکونی ناایمن، با توجه به جدی بودن امنیت جان شهروندان یادآور شد: این مهم در دستور کار شهرداری است و با برگزاری جلسات هیأت امنایی و صدور اخطاریه و ارائه آموزش و در همکاری با سازمان آتش نشانی اقدامات لازم از سوی شهرداری انجام می‌شود.

وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲ با اشاره به اینکه ایمن سازی منطقه ۱۲ با محدودیت‌های میراث فرهنگی و اوقاف مواجه است، گفت: می‌بایست بر اساس برنامه اقدام جامع مشترک، و بهره مندی از نظرات مشاوران، برنامه ایمن سازی منطقه ۱۲ را گام به گام و بر اساس اولویت‌های مهم جلو ببریم که متأسفانه به علت عدم همکاری این سازمان‌ها و در برخی موارد کسبه، در مورد ایمن سازی ۵ سرای ناایمن اقدامی نشده است.

مهدی بابایی نیز با تاکید بر اهمیت هم افزایی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و سازمان آتش نشانی در خدمت رسانی به شهروندان گفت: بازوان اجرایی مدیریت شهری در مبحث بحران اعضای ستاد بحران می‌باشند که کمیته‌های ایمنی را در مناطق تشکیل می‌دهند که ارزیابی‌های ماهیانه از نواحی به منظور ایمن سازی ساختمان‌های پرخطر باید با صدور اخطاریه و در مرحله آخر قطع انشعابات مالکین را ملزم به رعایت ایمنی کرد.

وی با تاکید بر لزوم نظارت و تداوم پیگیری همه جانبه نهادهای متولی در خصوص رسیدگی به ساختمان‌های ناایمن، بر تعیین تکلیف ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ در نیمه اول سال تاکید کرد و افزود: با مشخص شدن مختصات و نوع ناایمنی و بحران، نهاد قضائی در کنار دستگاه‌های اجرایی برای ضمانت اجرای رفع ناایمنی ساختمان‌ها در این مناطق مشارکت و تمهیدات لازم اتخاذ خواهد شد.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران همچنین در این نشست، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته در ۱.۵ سال اخیر و با کمک دستگاه قضائی و پای کار آمدن دادستانی تهران، تمامی مالکان ساختمان‌های پرخطر و بحرانی دعوت و تذکرات و اخطارهای لازم را دریافت کردند که در نهایت خروجی این پیگیری و تلاش‌ها، کاهش تعداد ساختمان‌های ناایمن است.

کد خبر 6096001

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند
  • برخورد قاطع و موثر با سرقت/ هوشمند سازی در دستور کار پلیس
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • برگزاری گردهمایی و پیاده‌روی با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی نسبت به اختلال طیف اوتیسم
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • پیاده‌راه‌های همدان از زیباترین پیاده‌راه‌های کشور است
  • تفاوت میلگرد A2 و A3 + نحوه تشخیص آن‌ها