Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-29@16:13:25 GMT

فناوری 5G چه تاثیری بر قیمت گوشی‌ها دارد؟

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۷۴۷۴۲

فناوری 5G چه تاثیری بر قیمت گوشی‌ها دارد؟

ایتنا - برخی از تولیدکنندگان تلفن همراه مدل‌هایی از موبایل‌های با ارزش ۳۰۰ یورو و کمتر از آن تولید و روانه بازار جهانی کرده‌اند که مجهز به چیپ ست نسل پنجم (5G) است.
به گفته رییس کمیسیون ساماندهی و تنظیم بازار انجمن واردکنندگان موبایل، اگر فناوری نسل پنجم اینترنت همراه تجاری شود، کمپانی‌های بزرگ اقدام به تولید مدل‌های میان‌رده با قابلیت پشتیبانی از این فناوری خواهند کرد و البته همین حالا هم برخی از تولیدکنندگان تلفن همراه مدل‌هایی از موبایل‌های با ارزش ۳۰۰ یورو و کمتر از آن تولید و روانه بازار جهانی کرده‌اند که به چیپ ست نسل پنجم (5G) مجهز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از ایسنا، زمزمه‌های پیاده‌سازی اینترنت نسل پنج و گمانه‌زنی‌ها پیرامون زمان تجاری شدن آن از ماه‌ها پیش، بسیاری از کاربران را به فکر تغییر و به‌روزرسانی تلفن همراه خود از نسل چهار به پنج انداخته است. این در حالیست که نوسانات نرخ ارز و شرایط پیرامون تامین و عرضه تلفن همراه باعث افزایش قیمت موبایل شده و برنامه‌ریزی کاربران برای ارتقاء نسل تلفن همراهشان را بر هم زده است.

از طرفی پس از استقرار اولیه شبکه نسل پنجم اینترنت تلفن همراه و وعده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی‌بر تجاری شدن خدمات نسل پنجم در مناطق پرجمعیت شهری تا قبل از پایان مسئولیت دولت، حالا نقش تلفن‌های همراه با قابلیت پشتیبانی از اینترنت 5G پررنگ‌تر از گذشته شده است.

از سوی دیگر تصور عمومی این است که تلفن‌های همراهی که در حال حاضر از نسل پنجم اینترنت همراه پشتیبانی می‌کنند، مدل‌های گران‌قیمتی با ارزش بیشتر از ۳۰۰ یورو هستند. در حالی‌که برخی از تولیدکنندگان تلفن همراه مدل‌هایی از موبایل‌های با ارزش ۳۰۰ یورو و کمتر از آن تولید و روانه بازار جهانی کرده‌اند که مجهز به چیپ ست نسل پنجم (5G) است.

در این راستا رضا قربانی -رییس کمیسیون ساماندهی و تنظیم بازار انجمن واردکنندگان موبایل- در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: معمولا تولیدکنندگان تجهیزات الکترونیکی پیش از تجاری شدن فناوری‌های نوین، اقدام به عرضه مدل‌های محدودی از محصولات خود، با پشتیبانی از آن فناوری می‌کنند. این اقدام به‌دلیل تحلیل بازخورد از مصرف‌کننده و بررسی نقاط قوت و ضعف خود در مواجهه با آن فناوری صورت می‌گیرد. البته بخشی از این اقدام نیز به قدرت‌نمایی در برابر رقبا بازمی‌گردد.

وی با اشاره به تغییر رویکرد تولیدکنندگان پس از تجاری شدن فناوری جدید همچون 5G گفت: مسلما اگر فناوری نسل پنجم اینترنت همراه تجاری شود، کمپانی‌های بزرگ به سرعت اقدام به تولید مدل‌های میان‌رده با قابلیت پشتیبانی از این فناوری خواهند کرد. به این ترتیب مردم نباید از این بابت نگران باشند، زیرا با توسعه نسل پنجم اینترنت، ابزارهای مبتنی بر این فناوری نیز به سرعت و با قیمت ارزان‌تر در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.

رییس کمیسیون ساماندهی و تنظیم بازار انجمن واردکنندگان موبایل متذکر شد: مطمئنا پس از تجاری شدن کامل 5G که وعده آن در ایران تا پایان دولت یازدهم داده شده است، هرکدام از تولیدکنندگان موبایل بین ۱۰ تا ۱۵ مدل مجهزبه 5G در رنج میان‌رده تولید و روانه بازار خواهند کرد و به‌صورت خودکار در موبایل‌های نسل بعدی، فناوری 5G جایگزین 4G خواهد شد. تا پایان سال ۲۰۲۰ و اوایل سال ۲۰۲۱شاهد عرضه مدل‌هایی مجهز به 5G خواهیم بود که پس از آن با شکل‌گیری رقابت بین برندها، کاهش قیمت موبایل‌های 5G را به دنبال خواهد داشت.

به گفته قربانی، در حال حاضر برندهای شیائومی، پوکوفون و هواوی مدل‌هایی از موبایل‌های مجهز به 5G در بازار ایران عرضه کرده‌اند که ارزشی پایین‌تر از ۳۰۰ یورو دارند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: گوشی 5G گوشی هوشمند موبایل تولید و روانه بازار نسل پنجم اینترنت تلفن همراه تجاری شدن ۳۰۰ یورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۴۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی

ایتنا - بالغ بر ۲۷ میلیون مکالمه در پاییز ۱۴۰۲، از طریق رومینگ ملی صورت گرفته، بدین‌ ترتیب که درصورت نبود آنتن یک اپراتور در منطقه‌ای، از آنتن اپراتور دیگر استفاده شده است.
رومینگ ملی نخستین بار در خردادماه ۱۳۹۳ بین سه اپراتور اول، دوم و سوم تلفن همراه برقرار شد. اجرای طرح رومینگ ملی با این هدف انجام شد که چنانچه در منطقه‌ای، سیم‌کارت مشترکان آنتن نداشت، آن‌ها بتوانند از آنتن اپراتورهای دیگر که در آن منطقه پوشش دارند، استفاده کنند. این طرح از سال ۱۳۹۷، بین هر سه اپراتور تلفن همراه و دو اپراتور روستایی به صورت فراگیر به اجرا درآمد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، آخرین آمار منتشرشده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره مکالمات از طریق رومینگ ملی، حاکی از آن است که در پاییز سال ۱۴۰۲ در مجموع ۲۷ میلیون و ۷۷۹ هزار و ۹۳۲  مکالمه از طریق رومینگ ملی بین اپراتورهای مختلف تلفن همراه صورت گرفته که در مقایسه با آمار ۲۴ میلیونی سه ماه اول سال ۱۴۰۱، افزایش یافته است.


تعداد مکالمات از طریق رومینگ ملی به تفکیک اپراتور در جدول زیر آمده است.
 

دیگر خبرها

  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم ندارید
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی