Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور در مراسم شانزدهمین همایش کشوری ادبیات عاشورایی ویژه خانواده بزرگ بهزیستی به صورت ویدئو کنفرانس و مجازی اظهار کرد: تکیه بر اندیشه اسلامی و فرهنگ غنی ایرانی – اسلامی می‌تواند راهگشا و امیدبخش برای ما باشد و آنچه که به ما انرژی و قوت می‌دهد و خون تازه‌ای در رگ‌های جامعه ایجاد می‌کند یادآوری واقعه عاشورا و حماسه حضرت سیدالشهدا، خانواده و یاران باوفای آن امام بزرگوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: تکیه بر شهدای اسلام و زنده نگهداشتن یاد و نام شهدا برای ما راهگشا است و باعث می‌شود بتوانیم با تکیه بر اعتماد به نفس و تقویت خودباوری راه خود را بهتر از گذشته بپیماییم.

قبادی دانا تصریح کرد: این همایش حدود ۱۶ سال است که این همایش برگزار می‌شود و به صورت خودجوش توسط هیئت فرهنگی – مذهبی محبین اهل بیت (ع) این اقدام شروع شده و از سوی اداره بهزیستی استان فارس ادامه پیدا کرده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: اکنون شرایط کرونایی باعث شده فاصله ظاهری بین ما قرار داده شود، اما یاد و نام سید الشهدا قلب‌های ما را به هم نزدیک می‌کند و از اقصی نقاط کشور شیعیان امام حسین (ع) با زنده نگهداشتن یاد و نام حماسه بزرگ عاشورا به هم نزدیک می‌شوند و تلاش می‌کنند با همدلی و همزبانی در حرکت با یکدیگر برای دستیابی به اهداف بلند اسلام به موفقیت برسند.

قبادی دانا با اشاره به اینکه موضوع همایش امسال غدیر شام است، اضافه کرد: ۲۱۰ اثر از ۲۴ استان از سراسر کشور در این همایش داوری شده و ۵۶ اثر از ۱۶ استان شامل ۳۷ دلنوشته و ۱۹ شعر منتخب شده است.

او با بیان اینکه صحبت‌هایی شد مبنی بر اینکه این همایش به تهران منتقل شود، اما با این موضوع مخالفت کردم، گفت: این همایش باید در شیراز بماند و از سوی ستاد مرکز تقویت و حمایت شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه امسال قرار بود هماییش را در خدمت مقام معظم رهبری باشیم، اما به علت شرایط کرونایی چنین چیزی فراهم نشد، افزود: تلاش می‌کنیم با برطرف شدن ویروس کرونا این همایش سال آینده در خدمت مقام معظم رهبری برگزار شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امام حسین واقعه عاشورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۴۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشمندان ایرانی با توفیقات علمی خود، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند
  • توجه روحانیون در حج به سبک زندگی اسلامی و جهاد تبیین
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۲۸ هزار زائر ایرانی در حج امسال شرکت می‌کنند
  • ۲۸ هزار زائر ایرانی در حج امسال شرکت می‌کنند
  • اقتدار، رشد اقتصادی و نظامی کشور در گروی افزایش جمعیت
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در شاهرود
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • مجتهدی فلسفه غرب را در بستر تاریخ غربی و ایران آموزش می‌داد
  • برنامه «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه 
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند