Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حاتم شاکرمی در یکصدوشصت و سومین جلسه شورای عالی حفاظت فنی با تاکید بر مصوبه  این نشست مبنی بر مشاغل سخت و زیان آوری بخشی از مشاغل کارگران شاغل در آرامستان ها که با متوفی در ارتباط هستند، گفت : با توجه به استعلام و بررسی های انجام شده در مدت ۳ سال و با ارائه جمع بندی گزارشات  تخصصی کارشناسان این وزارتخانه و نمایندگان دستگاه های عضو این شورا در مورد سخت و زیان‌آور بودن  بخشی از مشاغل آرامستان‌ها  با نظر اعضای شورا با همگن سازی این مشاغل با گروه های 14 گانه موافقت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمدید اعتبار پروانه مشاوران و خدمات دهندگان حفاظت فنی و ایمنی تا پایان آذر99

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تمدید اعتبار پروانه مشاوران و خدمات دهندگان حفاظت فنی و ایمنی در جلسات قبلی شورا تا پایان شهریورگفت: با توجه به تداوم شیوع این ویروس و به درخواست مرکز تحقیقات تعلیمات و حفاظت فنی بهداشت کار و با موافقت اعضای شورا اعتبا پروانه این مشاورین تا پایان آذرماه ۱۳۹۹ تمدید شد.

معاون روابط کار وزارت تعاون  ،کار و رفاه اجتماعی  ضمن اشاره به سالروز آتش نشانی و ایمنی وگرامیداشت یاد و خاطره جانفشانی‌ این عزیزان که به عنوان حافظان سرمایه‌های انسانی و مالی کشورهستند افزود:  شورای عالی حفاظت فنی در سال 97 تصویب کرد  که مشاغل عملیاتی آتش نشانان شهری در گروه «ب» مشاغل سخت و زیان آور قرار بگیرد که این اقدامی در ارزش نهادن و قدردانی از این عزیزان بود که توسط این شورا و وزارت تعاون کار و امور اجتماعی انجام شده است.

شاکرمی  ضمن تاکید بر اجرای مصوبه شورای عالی حفاظت فنی در این زمینه  افزود : همه دستگاه های ذی ربط مکلف بر اجرای مصوب شورای عالی حفاظت فنی در مورد آتش نشانان های عملیاتی اعم از مشمولان و غیر مشمولان قانون کار هستند و نباید موانعی در اجرای این مصوبه ایجاد شود.

در این نشست در مورد نحوه اجرای رأی شماره 554 مورخ 17/04/1399 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری در خصوص بررسی مشاغل سخت و زیان آور در کارگاه‌های تعطیل و همچنین تعیین مرجع ذیصلاح رسیدگی به صفت سخت و زیان‌آوری مشاغل بیمه شدگان مشمول قانون کار، شاغل در نیروگاه اتمی طرح و تصمیم گیری شد.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: مشاغل سخت و زیان آور وزارت کار معاون روابط کار معاون روابط کار وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی معاون روابط کار وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی شورای عالی حفاظت فنی سخت و زیان آور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۵۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستا‌های حاشیه شیراز مظلوم‌ترین روستا‌های فارس هستند

رئیس شورای اسلامی شهرستان شیراز، مظلوم‌ترین روستا‌های سراسر استان فارس را روستا‌های حاشیه مرکز استان دانست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمدتقی تذرویی به بیان شرح وظایف و حدود اختیارات این شورا پرداخت و گفت: قانون‌گذار 32 شرح وظیفه برای این شورا تعریف کرده است که به جز مساله انتخاب شهردار، شامل همان وظایفی است که برای شورای اسلامی شهر تعریف شده است.

وی با بیان اینکه شورای شهرستان هیچ‌گونه بازوی اجرایی، بودجه و امکاناتی ندارد، افزود: شورای شهرستان قدرتی دارد که شاید شورای شهر نداشته باشد. شورای شهرستان در پشتیبانی از بخش‌ها، شهر‌ها و روستا‌های حوزه استحفاظی، نقشی دارد که این نقش باید توسط مدیران دستگاه‌های مختلف مورد توجه قرار بگیرد. 

رئیس شورای اسلامی شهرستان شیراز با بیان اینکه شهرستان شیراز شامل سه بخش مرکزی، ارژن و سیاخ دارنگون است که چهار شهر شیراز، صدرا، داریون و خان زنیان را زیر پوشش دارد، گفت: شورای اسلامی شهرستان شیراز دارای 8 عضو است که از هر بخش یک عضو، از هر شهر یک عضو در آن حضور دارند و فقط شهر شیراز به واسطه جمعیتی که دارد، دارای 2 عضو در این شورا است. 

وی با بیان اینکه یکی از وظایف شورای شهرستان، ارتباط گرفتن برای حل مشکلات است، گفت: یکی دیگر از کار‌های موثری که شورای شهرستان می‌تواند انجام دهد، ارائه پیشنهاد به شهردارها، فرمانداران و شورای عالی استان است.

وی قدرت شورای عالی استان‌ها را معادل قدرت 5 وزیر توصیف کرد که می‌توانند پیشنهاد یا لایحه به مجلس ارائه بدهند.

رئیس شورای اسلامی شهرستان شیراز افزود: در سه سال گذشته توانستیم یک کرسی و جایگاه در شورای اداری شهرستان باز کنیم و حالا در برخی سازمان‌ها صاحب‌نظر هستیم و در هیئت نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری نیز عضویت داریم. 

تذرویی با بیان اینکه 134 روستا در شهرستان شیراز قرار دارند و عضو شورا هستند، گفت: در سه ماه گذشته، کمیته پیگیری کمیته دستورات استاندار تشکیل شده است تا مواردی که به وجود می‌آید را با مدیران کل مطرح کرده و پیگیری کنیم.

وی مظلوم‌ترین روستا‌های سراسر استان فارس را روستا‌های نزدیک به مرکز استان دانست و گفت: یکی از مشکلات، جمعیت رو به رشد روستا‌های نزدیک شهر شیراز است که دردسر‌هایی را برای دهیاری‌ها و مجموعه شورای روستا به‌وجود می‌آورد، از جمله اینکه به دلیل ثابت بودن سهمیه آرد، مشکل کمبود نان به‌وجود می‌آید.

رئیس شورای اسلامی شهرستان شیراز با بیان اینکه وضعیت طرح هادی نیاز به گسترش دارد، اما هنوز اتفاق نیفتاده است، گفت: جمعیت درون روستا مجبور است خارج از طرح هادی به ساخت‌و‌ساز ادامه دهد که این خودش تخلف محسوب می‌شود. ضمن اینکه سرشماری نفوس و مسکن هنوز به روز نشده است و این هم یکی دیگر از مشکلات محسوب می‌شود.

وی به تعداد بسیار زیاد باغ شهری‌ها در مجموعه شهرستان اشاره کرد و گفت: این مسئله هم مشکلات زیادی را در زمینه‌های مختلف ایجاد می‌کند که ما در شورا درخواست کردیم از این باغ شهری‌ها عوارض گرفته شود تا شهرداری بتواند خدمات بهتری را در این مناطق ارائه دهد افزایش بیش از حد حضور اتباع بیگانه در برخی بخش‌هایی مثل خان زنیان و ارژن و همچنین عدم برخورداری شهر صدرا از یک آرامستان، از جمله دیگر مشکلاتی بود که توسط رئیس شورا عنوان شد.

سید ابراهیم حسینی رئیس شورای شهر شیراز نیز با بیان اینکه شورای شهرستان در گذشته چنین جایگاهی نداشت، اما حالا احیا شده است، گفت: مکاتبات و جلسات متعددی برگزار شد تا وضعیت شورای شهرستان نسبت به قبل بهتر شود و مدیران شهرستان حالا احساس می‌کنند که باید خود را با شورای شهرستان هماهنگ کنند.

وی در پایان گفت: در دو سال اخیر وحدت خوبی بین اعضای شورای شهرستان بوجود آمده است.

یادآور می‌شود، در شهرستان شیراز علاوه بر 4 شهر و 3 بخش، 12 دهستان و 134 روستا نیز وجود دارد.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • شوراهای برتر استان بوشهر تجلیل شدند
  • رفع ابهامات حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب قراردادها
  • مونوریل قم پس از ۱۰ سال وقفه از سر گرفته می‌شود
  • اساسنامه شورای عالی نوجوانان و جوانان تصویب شد
  • جنجال در هشتگرد؛ هر ۷ عضو شورای شهر هشتگرد حق ورود به جلسات را ندارند!
  • روستا‌های حاشیه شیراز مظلوم‌ترین روستا‌های فارس هستند
  • آبگیری بخشی از وسعت تالاب جازموریان در اثر بارندگی‌های اخیر
  • احداث قطعه اصحاب شهدا در بجنورد
  • ایجاد قطعه اصحاب شهدا در بجنورد