Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلیمی در خصوص طرح تأمین کالاهای اساسی گفت: مجلس به دنبال این است تا بخشی از هزینه‌های عجیبی که بر دوش مردم است جبران شود بعلاوه چرا باید ارز ۴۲۰۰ تومانی به ۴۰ نفر داده شود، باید منافع این ارز به ۸۰ میلیون ملت ایران برسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ نمایندگان در نشست علنی صبح سه‌شنبه ۸ مهر ماه مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح یک فوریتی تامین کالاهای اساسی، کلیات این طرح را با ۲۱۳ رأی موافق، ۵ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۲۴۲ نماینده حاضر در صحن به تصویب رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی نیز بعد از تصویب کلیات این طرح با رأی بالای نمایندگان با بیان اینکه خط قرمز قطعی مجلس، کوچک شدن سفره مردم است در حساب کاربری خود در توئیتر، نوشت: مجلس برای حمایت از مردم به جای «باید بشود»، اقدامات فوری و ملموس را در دستور کار دارد.

طبق گفته سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در طرح ارائه شده قرار است که کالاهای اساسی با قیمت معقول و مناسب در اختیار اقشار مورد نظر قرار گیرد، همچنین منابعی انتخاب شده که در دسترس و قابل حصول باشند.

 افراد مشمول طرح تامین کالاهای اساسی حدود ۶۰ میلیون نفر هستند که این افراد شناسایی شده و بعد از تصویب و اجرای قانون نیاز به بررسی و شناسایی مجدد نیست، یکی دیگر از محورهای طرح مذکور تامین بخشی از اعتبارات همسان سازی حقوق بازنشستگان است تا این قانون نیز به طور کامل اجرایی شود، بنابراین در کل حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح مذکور در نظر گرفته شده که ۳۰ هزار میلیارد تومان آن برای تامین کالاهای اساسی، ۱۰ هزار میلیارد تومان برای همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، لشگری و کشوری و ۱۰ هزار میلیارد تومان برای کمک به اجرای طرح های عمرانی کشور در نظر گرفته شده است.

مجلس به دنبال برداشتن بخشی از هزینه های عجیب از دوش مردم است/ چرا باید ارز ۴۲۰۰ تومانی به عده ای خاص داده شود؟

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با دیارآفتاب؛ در خصوص طرح تأمین کالاهای اساسی گفت: ما در تبصره ۴ منابعی حدود ۲۵۰ هزار میلیارد داریم منابع حاصل از هدفمندی یارانه‌ها را داریم که مشخص نیست این مبلغ کجاست، بخش اندکی خود ۴۰ تا ۴۵ هزار میلیارد از آن به‌صورت یارانه به مردم پرداخت می‌شود و بخشی هم به‌عنوان جبران به دستگاه‌های خدمات رسان مثل توزیع برق و غیره تعلق می‌گیرد.

وی ادامه داد: بخشی از این مبلغ مازاد است و اگر دولت همراهی کند مجلس به دنبال این است تا این پول تعیین تکلیف شود و روشن و شفاف به جامعه هدف برسد، به همین دلیل این طرح برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، بودجه‌های عمرانی و تأمین کالاهای اساسی و پرداخت اعتبار به کارت اعتباری خانواده‌های هدفی که توسط وزارت رفاه شناسایی می‌شوند پیش‌بینی‌شده است تا بخشی از هزینه‌های عجیبی که بر دوش مردم است جبران شود.

 عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارز ۴۲۰۰ تومانی به عده‌ای خاص داده شد تصریح کرد: بحث ما این است که منافع این ارز به ۸۰ میلیون ملت ایران برسد، چرا ارز ۴۲۰۰ تومانی به ۴۰ نفر داده شود یعنی معادل ۱۸ میلیارد دلار عدد خیلی بزرگی است و هزاران هزار میلیارد دلار که باید به خود مردم داده شود چرا عده‌ای خاص بخورند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: هزار میلیارد تومان ارز ۴۲۰۰ تومانی مجلس شورای اسلامی بخشی از هزینه کالاهای اساسی مجلس به دنبال دوش مردم عده ای خاص داده شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۶۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف‌های زیرساختی و هزینه شدن یارانه برای کالاهای غیراساسی

به گزارش خبرنگار مهر، طرح کالابرگ الکترونیکی از سال قبل اجرا شده و برخی خانوارها به جای استفاده نقدی از یارانه تخصیص داده شده از سوی دولت، مبادرت به خرید ۱۱ قلم کالاهای اساسی شامل برنج، روغن، قند، شکر، حبوبات، مرغ، گوشت قرمز منجمد، شیر، پنیر، ماست، ماکارونی و گوشت مرغ، تعیین شده از سوی انستیتو ایران می‌کنند.

در این خصوص ۲۲۰ هزار فروشگاه، متصل به طرح بوده و افراد با مراجعه به این فروشگاه‌ها که برخی مربوط به فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بعضی فروشگاه شخصی هستند خدمات لازم را در خرید این اقلام اساسی ارائه می‌دهند.

در کنار یارانه عمومی و کالابرگ الکترونیکی، طرح «یسنا» (یارانه ویژه زنان باردار و شیرده) نیز از بهمن سال قبل در حال اجرا بوده که ماهانه ۴۰۰ هزار تومان به حساب سرپرستان خانوار در ۸ استان محروم به ازای مادران باردار و شیرده واریز می‌شود.

همچنین در این خصوص باید به یارانه کودکان اشاره کرد که به ازای هر کودک دارای سوءتغذیه در خانوارهای دهک اول تا پنجم مبلغ یک میلیون تومان و فرزندان مربوط به دهک‌های ششم و هفتم ۶۰۰ هزار تومان واریز می‌شود.

البته اقلام دو طرح اخیر با افزودن میوه و سبزیجات ۱۶ قلم است.

همراه با این خدمات جایزه تشویقی دولت که در طرح «فجرانه» ۲۲۰ هزار تومان بوده، به افراد مشمول یارانه اجازه می‌دهد تا به ازای خرید هر یک از ۱۱ کالای تعیین شده، جایزه تشویقی داشته باشند و از هر یک از کالاها خرید مازاد داشته باشند.

اما با وجود تاکید بر خرید ۱۱ قلم کالا به دلیل برخی ضعف‌های زیرساختی سرپرستان برخی خانوار یارانه مربوط به طرح فجرانه یا یسنا را برای خرید سایر اقلام مانند شوینده‌ها هزینه می‌کنند. این امر در فروشگاه‌های شخصی و کوچک متصل به درگاه کالابرگ الکترونیکی رخ می‌دهد و همچنین برخی فروشگاه داران خرد از طرح سوءاستفاده کرده و افراد را مجبور به خرید کالاهای بیشتر می‌کنند.

در این خصوص معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرده، به دلیل اینکه پایش ملی بر روی فروشگاه‌ها آغاز شده است، هم اکنون اجازه نداریم فروشگاه جدیدی را به طرح متصل کنیم.

کد خبر 6096995 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی برگشت
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • ذخیره‌سازی ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در لرستان
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • ضعف‌های زیرساختی و هزینه شدن یارانه برای کالاهای غیراساسی