Web Analytics Made Easy - Statcounter

لس آنجلس تایمز: شبی از توهین و اتهامات

داد و بیداد، توهین و تحریف اطلاعات فضای حاکم بر نخستین مناظره ریاست جمهوری را فراگرفت. رئیس جمهور ترامپ تلاش می کرد با این اقدامات فاصله ی  خود را در نظر سنجی ها از رقیب خود کمتر کند و با استفاده از تئوری های توطئه، جایگاه خود را تقویت کند. این رویکرد سبب تشویق گروه نفرت افکن جناح راستی طرفدار ترامپ شده است، همان هایی که در حال ترساندن رای دهندگان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که  رئیس جمهور تلاش می کرد رقیب خود را عصبانی کند، جو بایدن به عقب رانده شد. هیچ یک از دو نفر، از آسیب های شب مناظره بی آسیب نماندند. 

نیویورک تایمز: البته که مناظره همواره حولِ ترامپ بوده است

رو در رویی با جو بایدن، به مسابقه ای از فریاد زدن تبدیل شد، به این دلیل که رئیس جمهور ترامپ بر اساس شخصصیت شناخته شده اش، همواره این گونه  عمل می کند. ترامپ در مناظره ی ریاست جمهوری، برای حیات سیاسی کشور کاری کرد که در تمام چهار سال ریاست جمهوری اش انجام داده است: با سر و صدا از این شاخه به آن  شاخه پریدن، مزاحمت عامدانه و براساس سلیقه ی شخصی، اطلاعات آشکارا نادرست... او از محکوم کردن تفکر نژاد برتری سفیدپوستان خودداری کرد. ترامپ ماسک پوشی جوبایدن و آتش تهاجم فکری او را مسخره کرد و به نظر می رسید بیشتر علاقمند است تا با کاریکاتور رقیبش رقابت کند، تا خودِ وی.

فاکس نیوز: مناظرات ریاست جمهوری؛ سایه ی توهین بر سر مناظره کنندگان 

ترامپ 74 ساله و بایدن 77 ساله، نخستین مناظره آتشین خود را برگزار کردند و در آن درباره هر چیزی مناظره کردند از نامزدی دیوان عالی گرفته تا ویروس  کرونا و امور پسران بایدن. مجری مناظره که از شبکه ی فاکس (طرفدار ترامپ) بود، از رئیس جمهور به خاطر قطع مکرر سخنان بایدن، انتقاد کرد. ترامپ، بایدن را به خودداری از محکوم کردن شورشیان خشونت طلب و حمایت از نیروهای امنیتی در شهرهایی متهم کرد که دمکرات ها در آن در اکثریت هستند و دست خوش ناآرامی های شدید نژادی شده  اند.

واشنگتن پست: نخستین دیدار ترامپ-بایدن، که با دخالت مکرر ترامپ همراه بود

بایدن و ترامپ در نخستین مورد از سه مناظره انتخابات ریاست  جمهوری در حالی مقابل هم قرار گرفتند که مجری برنامه "کریس والاس" از فاکس نیوز بود. دیوان عالی، شیوع کرونا، اقتصاد، مسایل نژادی، سوابق نامزدها،  آب و هوا و یکپارچگی انتخاباتی، موضوعات مطرح در این مناظره بود. ترامپ مکررا سخنان بایدن و همچنین والاس را قطع می  کرد، و به پسر بایدن می تاخت. ترامپ از محکوم کردن خشونت های نژادی برخاسته از تفکر برتری سفیدپوستان خودداری کرد. او همچنین قابلیت رای گیری ای میلی را زیرسوال برد. مشاوران ارشد بایدن می گویند با وجود فضای خصمانه در مناظره نخست، نامزد دمکرات ها در دور بعدی مناظرات شرکت خواهد کرد.

سی ان ان: مناظره ای کاملا ناخوش آیند 

این مناظره عمیقا دمکراسی را زیر سوال برد. در این مناظره زشت، بایدن و ترامپ درباره یک نکته به توافق رسیدند: چین؛ زیرا هر دو از موضع ملایم در قبال پکن انتقاد کردند. اما ترامپ " بهمنی از دروغ های تکراری" را نصیب بایدن کرد. در صورتی که بایدن عمدتا سخنان درست مطرح می کرد گرچه در مواردی اشتباهاتی مرتکب شد و ادعاهای گمراه  کننده  مطرح کرد. بیشتر ادعاهای دروغ ترامپ مواردی است که او پیشتر هم مطرح کرده و بی پایه بودن آنها مکررا به اثبات رسیده است. ترامپ از این مناظره برای انتشار اطلاعات غلط  درباره رای دهی از طریق ای میل استفاده کرد و بسیاری از ادعاهای بی پایه ای را که در تمام این سال ها مطرح کرده است، بیان کرد و مدعی شد رای دهی با ای میل،  به تقلب  گسترده می انجامد.

نیویورک پست: آشفته بازاری از مناظره، و برنامه ریزی نامناسب ترامپ

آمریکا در بامداد چهارشنبه، شاهد رفتاری بد با خود بود: در نمایش قدرتی کاملا قابل پیش بینی، برای رقابت های به شدت نزدیک در  انتخابات ریاست جمهوری، در کشوری که شدیدا در آن چند دستگی وجود دارد. مناظره ای بسیار بد و آزار دهنده بود؛ هیچ یک از نامزدها و همچنین مجری مناظره نتوانستند خود را کاملا تبرئه کنند. جوبایدن زیرک و به اندازه کافی شفاف بود؛ گرچه به شدت بر یادداشت های مقابل روی خود تکیه می کرد. او با اسم گذاری هایش، رفتار مودبانه ای نداشت؛ به ویژه که رئیس جمهور ترامپ را دلقک، دروغ گو و نژادپرست نامید. با این وجود بیشترین تقصیر بر گردن ترامپ است که با طرحی آشکار به مناظره آمد و آن را بی عیب و نقص اجرا کرد. متاسفانه، برنامه ریزی بسیار بدی بود.

شبکه سی بی اس: هرج و مرج و مبادله حملات لفظی

نخستین مناظره ریاست جمهوری میان رئیس جمهور ترامپ و جو بایدن را می توان هرج ومرج و تبادل آزاردهنده اتهامات و اسم گذاری به هم نامید. ترامپ بارها سخنان رقیبش را  قطع می کرد و هم  زمان مجری برنامه تلاش می کرد مناظره 90 دقیقه  ای را کنترل کند. رئیس جمهور، رگبارهایی از اتهامات بی اساس نثار رقیب دمکرات و خانواده کرد. ترامپ از  محکوم کردن تفکر نژادپرستی سفیدپوستان خودداری و از عملکرد خود در مقابله با کرونا که بیش از 200 هزار آمریکایی را کشته است، دفاع کرد. ترامپ تلاش می کرد، بایدن را سوسیالیت توصیف کند  که برای ورود به کاخ سفید، مجهز نیست. هیچ چیزی بدتر  از این نیست  که سه نفر با هم در تلویزیون صحبت کنند. نمی توان صدای هیچ کسی را شنید...بایدن هم ترامپ را "بدترین رئیس جمهور آمریکا خواند که  تاکنون بوده است."

ان بی سی نیوز: شلم شوروای انتخاباتی 

نخستین مناظره با اسم گذاری، داد و بی داد و توهین همراه بود زیرا رئیس جمهور ترامپ مکررا سخنان بایدن را قطع می  کرد. ترامپ دائما در مناظره 90 دقیقه ای صحبت کرد، گاهی اوقات بدون انسجام و برخی مواقع هم اتهامات بی اساس روانه بایدن کرد. ترامپ حتی به مجری هم اجازه نمی داد سوال بپرسد. ترامپ مکررا از محکوم کردن طرفداران تندرو اش خودداری کرد و از آنها نخواست آرامش خود را در انتخابات حفظ کنند. این مساله نشان میدهد که رئیس جمهور بدون سند در حال القاء تقلب در انتخابات است.

منبع: الف

کلیدواژه: رئیس جمهور ترامپ نخستین مناظره محکوم کردن ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۶۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است

یک روزنامه وابسته به طیف اصلاح‌طلبان می‌گوید: باید برای آمدن ترامپ آماده شویم، این روزنامه در عین حال تلویحا اذعان کرده که منطق مقاومت جواب داده و ایران سه بر صفر از آمریکا جلو است.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: روزنامه هم‌میهن نوشت: «اگرچه هنوز با قاطعیت نمی‌توان گفت بازگشت ترامپ قطعی است اما باید برای بازگشت او سناریوهایی تدارک دید و باور به اینکه همه‌شان مثل هم هستند در دوران بلوغ جمهوری اسلامی پذیرفتنی نیست. مهم‌ترین خطر بازگشت ترامپ برای ایران، برخلاف تصور این نیست که امکان احیای برجام را منتفی می‌سازد، چون همین حالا هم بخت احیای برجام بالا نیست. اگر ترامپ بازگردد،

دو خطر اصلی متوجه ایران خواهد بود و جا دارد به این دو بیندیشند: نخست اینکه به احتمال زیاد، تکلیف اوکراین را یک‌سره می‌کند و بعید است بگذارد جنگ اوکراین بیش از این ادامه یابد. در این حالت، ایران نمی‌تواند مانند حالا نفت صادر کند. اگر صادرات نفت خام ایران از ۲۰۰ هزار بشکه در اواخر دولت روحانی به یک میلیون بشکه در روز رسیده (و آمار رشد اقتصادی‌ای که دولت به آن می‌بالد نیز ناشی از همین است) به خاطر این نیست که جو بایدن چشم خود را به روی فروش نفت به چین بسته، بلکه ناشی از جنگ اوکراین است که نمی‌توانند همزمان خریداران و مشتریان را از چند نقطه در تنگنا بگذارند. پس مهم‌ترین آسیب ایران می‌تواند کاهش فروش نفت باشد. نکته دوم اینکه ایران از سه تحول بازگشت طالبان در افغانستان، جنگ اوکراین و غزه سود برده و در اصطلاح فوتبالی سه بر صفر جلو است و ترامپ اگر بخواهد سر به سر ایران بگذارد، این برتری سه بر صفر را باید از بین ببرد. اول: ناامن کردن مرزهای شرقی و تضعیف بازار هرات. دوم: تغییر وضعیت غزه به‌گونه‌ای که ایران از آن سود نبرد و سوم: همان که در بالا اشاره شد؛ اوکراین».

هم‌میهن می‌افزاید: به یاد آوریم که در سال ۱۳۵۹ و در همان مجلس اول دو نماینده با دو دیدگاه کاملاً مخالف در غالب امور داخلی، در مورد مشترکی هشدار دادند و آن هم این که بعد از مرگ شاه ادامه گروگان‌گیری آمریکایی‌های شاغل در سفارت سالبه به انتفاء موضوع است و موجب روی کار آمدن رقیب جیمی کارتر خواهد شد. در حال حاضر ایران نمی‌تواند برای ماندن بایدن کار خاصی انجام دهد؛ مگر آنکه نقش ویژه‌ای در غزه یا اوکراین ایفا کند. اما باید برای فردای احتمالی سناریو داشت؛ فردایی که ترامپ درصدد جبران آن برتری در سه حوزه برخواهد آمد. از تحول افغانستان نفع امنیتی و اقتصادی (بازار هرات و اضافه شدن به بازار سلیمانیه)، از تحول اوکراین نفع سیاسی و اطمینان از وتوی قطعنامه‌ها در شورای امنیت سازمان ملل و از غزه نفع سیاسی چراکه اکنون به جای پیمان ابراهیم و نزدیک شدن اسرائیل به مرزهای ایران دانشگاه‌های آمریکا و حتی کانادا شاهد اعتراضات سراسری است و تکاپوی تشبیه حماس به داعش به شکست انجامیده و موج حمایت از فلسطینی‌ها همه جا برخاسته است. مهم‌ترین مراقبت وزارت خارجه باید حفظ همین سه موقعیت باشد تا ترامپ آنها را منتفی نکند و به هدر ندهد. در اصطلاح فوتبالی مراقب سه گل خودمان باشیم! در غزه البته با فاجعه انسانی روبه‌روییم و در اوکراین در اندازه‌ای کمتر.».

درباره این تحلیل گفتنی است:

۱) آمریکا در حوزه اقتصادی بیشترین سود را به خاطر تحریم روسیه و فروش گران‌قیمت نفت و گاز خود به اروپا می‌برد، به نحوی که برخی دولتمردان فرانسه و آلمان بارها از قیمت پنج برابر شده گاز آمریکا گلایه کرده‌اند.

۲) یکسره کردن کار جنگ اوکراین، دست اروپا و آمریکا نیست، آن هم در وضعیتی که روسیه در موضع قدرت قرار دارد.

۳) افزایش فروش نفت ایران، ربطی به جنگ اوکراین ندارد؛ بلکه نتیجه مایوس شدن از دغلبازی‌های برجامی غرب و اهتمام به دور زدن تحریم هست بایدن هم نتوانست دخالتی در معاملات نفتی ایران و چین بکند، نه این که به ادعای هم‌میهن، چشمانش را ببندد!

۴) آمریکا فارغ از آمد و شد رؤسای جمهور در کاخ سفید، در افغانستان متحمل شکست سنگینی شد و به ناچار، این کشور اشغال شده را تخلیه کرد. پس از آن هم تلاش زیادی برای ناامن‌سازی مرز افغانستان با ایران، درگیری دوطرف و ایجاد بی‌ثباتی صورت گرفت که ناکام ماند. به عبارت دیگر، دوران بایدن، اوج تلاش‌های مشترک آمریکا و انگلیس و اسرائیل برای بی‌ثبات‌سازی مرزهای شرقی ایران بود و ناکام ماند.

۵) در موضوع جنگ غزه نیز، پای آمریکا در هر صورت گیر است؛ چه به حمایت از اسرائیل ادامه دهد و چه شکست بزرگ را پس از هفت ماه حمایت همه‌جانبه نظامی و اقتصادی بپذیرد. آمریکا نخواهد توانست چیزی جز خسارت‌های سنگین، از سرانجام جنگ غره درو کند.

۶) اذعان هم‌میهن به این که ایران دست کم سه بر صفر در تحولات منطقه از آمریکا جلو افتاده، در حالی است که محافل غربگرا تا همین چند سال قبل می‌گفتند آمریکا کدخدای دنیاست و ظرف پنج دقیقه می‌تواند تمام توان نظامی ما را نابود کند و بنابراین به ادعای نشریه صدا (که سردبیرش با هم‌میهن مشترک است) باید مانند برّه و برده و از موضع تحقیرشدگی، با ترامپ یا بایدن مذاکره کرد!

دیگر خبرها

  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • گفتگوی نتانیاهو و بایدن همزمان با یورش به رفح
  • مقامات آمریکایی: اسرائیل در کنترل گذرگاه رفح از خط قرمز بایدن عبور نکرد
  • ترامپ: حاضرم به زندان بروم
  • محورهای رایزنی «بایدن» و «نتانیاهو»
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • درگیری فیزیکی در حاشیه مناظره انتخاباتی!
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • درگیری طرفداران در مناظره انتخاباتی نامزدها در خرم‌آباد