Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگ‌کننده سپاه گفت: امروز خیلی از اقدامات از جمله کارشکنی‌ها و اخلال‌ و نفوذهایی که در سیستم اقتصادی ما می‌کنند مهم‌تر از تحریم است.

به گزارش مشرق، معاون هماهنگ‌کننده سپاه در برنامه «بدون توقف» که از شبکه سه سیما پخش شد، با اشاره به اینکه اگر دولت‌ها با سپاه و بسیج همراه می‌شدند می‌توانستیم یک حرکت انقلاب اقتصادی را پایه‌ریزی کرده و در اقتصاد به استقلال و خودکفایی برسیم، گفت: ما راهکارهای ساده‌ای داریم برای اینکه از وابستگی ارزی درآئیم و به سرعت در مواد غذایی خودکفا شویم، وابستگی به فروش نفت را کاهش داده و امکاناتی که در داخل کشور لازم داریم تأمین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نقدی در پاسخ به این سؤال که «صحبت‌هایی در خصوص برخی از فرماندهان جنگ نقل شده که فقط به اسم، فرمانده بودند» اظهار کرد: در دوره اول سپاه یک سری افراد ترسو فکر کردند در سپاه حلوا پخش می‌کنند آمدند که شهرت کسب کنند، نفوذ پیدا کنند و تا جنگ آغاز شد شروع کردند به مخالفت و الان هم رفتند خارج از کشور برای خودشان دار و دسته راه انداختند، اینها آدم‌های بزدلی بودند که حتی در یک صحنه عملیات حاضر نشدند، نقل قول‌های این افراد که قابل استناد نیست، هیچ‌کدام در دل جنگ نبودند و حتی پای‌شان به جبهه نرسید و از همان اول شروع کردن به انتقاد.  

ببینید: فیلم/ روند جوان‌گرایی در سپاه پاسداران فیلم/واکنش سردار نقدی به مستند کودتای خزنده بی‌بی‌سی

وی همچنین در پاسخ به این مطلب که «نقل قولی هم از آقای منتظری مبنی بر وجود کودتای خزنده در سپاه وجود دارد که یک سری از افراد لندکروز سوار بودند و یک سری از افراد رفتند در دل جنگ، همچنین استناد می‌کنم به فایل صوتی که از جلسه پائیز سال 63 منتشر شده» گفت: کدام فرماندهان لندکروز سوار بودند؟ این‌ها حرف‌های یک سری آدم نق‌زن است، سپاه از روز اول یک مدیریت مردمی داشته و روابط باز بین فرماندهان و بدنه برقرار بوده، همیشه بچه‌ها انتقادات‌شان را می‌کردند، الان هم می‌کنند و بحث‌ها اقناعی پیش می‌رود. وقتی می‌خواستند در جنگ عملیات کنند مثل سایر نیروهای مسلح دنیا نبود که فرمانده به جمع‌بندی برسد و اعلام کند، در تمام این جلسات فرماندهان رده‌های پائین‌تر شرکت و با هم بحث می‌کردند، همین‌طور نمی‌پذیرفتند حتی قهر و آشتی می‌شد. 

این فرمانده سپاه در خصوص اینکه ظاهرا برخی معترض به فرماندهی آقای رضایی بودند، یادآور شد: انتقاد به فرمانده همیشه وارد است، شما نگاه کنید در کدام ارتش دنیا اصلا انتقاد می‌شود، وقتی فرمانده با نیروهایش جلسه گذاشته و اجازه می‌دهد تا انتقاد کنند و ایراد بگیرند این نشان می‌دهد چقدر فضا باز است، در کدام ارتش دنیا اجازه می‌دهند کسی جلوی فرمانده‌اش بایستد و انتقاد کند، بحث و جدل کند، بعد هم سرجای خودش باشد و حتی به برخی سِمت هم بدهند. 

سردار نقدی در پاسخ به این سؤال که «چه تدابیر و برنامه‌هایی برای رفع خطاها در سپاه انجام دادید» بیان کرد: در سپاه بازرسی و نظارت ستادی داریم و مرتبا از بالاترین سطح از ستاد کل از رده‌های بالاتر مسائل ارزیابی می‌شود، محاسن، معایب و نواقص مرتبا ارزیابی ‌شده و پیشنهادات ارائه می‌شود و ما باید بر اساس این پیشنهادات خودمان را دائما اصلاح کنیم. روش ما این است که مرتبا نظارت و بازرسی می‌کنیم این عیوب و ایرادات را درمی‌آوریم و ابلاغ می‌کنیم و طی زمان‌بندی باید این عیب و نقص را برطرف کنیم، این طور نیست که رها باشد و هر کس هر کاری دلش می‌خواهد بکند، مسائل سنجیده و شاخص‌گذاری شده و بر اساس این شاخص‌ها حرکت صورت می‌گیرد. این تصادفی نیست که یک نهادی می‌تواند در مقابل قدرت‌های شیطانی بایستد و موفق بیرون بیاید و کمک کند بزرگترین فتوحات جنگی به وجود آید. 

وی ادامه داد: در همین عملیاتی که در جبهه‌های مقاومت انجام شد اگر نقشه عملیات شمال عراق را جلوی‌تان بگذارید می‌بینید چه اتفاقات بزرگی افتاده است، ما این اتفاقات را دست کم می‌گیریم، این حماسه‌های بزرگ اتفاقی پیش نیامده، برای شما گام دوم هفت بند است، برای ما 286 بند، تمام اینها از بیانات حضرت آقا احصا می‌شود، 10 مهر پارسال که به دیدار ایشان رفتیم چند توصیه کردند که اسم آن را فرمان گذاشتیم، هشت فرمان رهبری به سپاه، این برای ما 230 اقدام است، جلسات فشرده و مفصل انجام شده که برای اجرای این هشت فرمان چه اقداماتی را چه بخشی باید انجام دهد، 230 اقدامی که بخش‌ها و زمان‌بندی اجرای  آن مشخص است.  

نقدی در پاسخ به این سؤال که «ریشه مشکلات اقتصادی کشور به چه چیز برمی‌گردد» گفت: اصلی‌ترین ریشه آن به عدم بهره‌گیری از ظرفیت و تجربه‌های انقلابی برمی‌گردد. ما همیشه گفتیم تحریم‌ها موجب قوی شدن ما می‌شود و این اتفاق می‌افتاد. از چه زمان این وضعیت اقتصادی پیچیده شد؟ از همان موقعی که مسائل را به رسمیت شناختیم و به جای اینکه روی پای خودمان بایستیم، خودمان را باور کنیم گفتیم که در شعب ابیطالب هستیم، در همان دولت قبل هم این اتفاق افتاد، در همان زمان در سپاه و بسیج تمام کارشناسان زبده را جمع کردیم و طی بحث‌های مفصل راهکاری پیدا کردیم که اثر تمام این تحریم‌ها در اقتصاد صفر شود تا دشمن بگوید من غلط کردم تحریم کردم بیائید گشایشی باز کنم تا شما مسیرتان را عوض کنید، راهکارهای خیلی ساده و شدنی برای اینکه از وابستگی ارزی درآئیم و به سرعت در مواد غذایی خودکفا شویم، وابستگی به فروش نفت به سرعت کاهش پیدا کند و امکاناتی که در داخل کشور لازم داریم تأمین کنیم. 

وی ادامه داد: آن زمان از آقای احمدی‌نژاد وقت گرفتیم و بنده و آقای سرلشگر جعفری به اتفاق چند نفر دیگر رفتیم و ایشان هم از چند نفر از عناصر کابینه در جلسه دعوت کردند، در سه جلسه طرح‌ها و برنامه‌های‌مان را توضیح دادیم و قرار بود که وزرا نظر دهند، وزرای اقتصادی تأیید کردند که شدنی است، منتهی رئیس دولت تصمیم نگرفت که این راه را برود، ما به عنوان نهادی که فعالیت اقتصادی هم دارد این راه و برنامه‌ها را جلوی‌شان گذاشتیم و گفتیم می‌توانیم اقتصاد را مستقل کنیم. دولت بعد هم که سر کار آمد حضرت آقا دو بار در بیانات‌شان اشاره کردند که بسیج طرح‌های خوبی در زمینه اقتصاد مقاومتی دارد آنها را ببینید. بعد از تذکر حضرت آقا رفتیم اما همه را ارائه ندادیم آقای وزیر مربوطه در آن زمان تأیید کردند اما دولت تصمیم نگرفت آنها را اجرا کند، ما که نمی‌توانیم به زور و اجبار دولت را  وادار به اجرا کنیم، همین الان هم این طرح‌ها که راهگشای اقتصاد است در دست داریم. 

معاون هماهنگ‌کننده سپاه در پایان اظهار کرد: امکانات دولتی که در دست ما نیست و ما نمی‌توانیم تغییراتی در قوانین و مقررات و ضوابط دولتی به وجود آوریم، آنقدری که در حد بضاعت مردمی بوده پیاده کردیم و اتفاقات بزرگی هم با همان بضاعت بسیج افتاد که اگر دولت همراه می‌شد می‌توانست یک حرکت انقلاب اقتصادی را پایه‌ریزی کند، مثلا افزایش آمار تولید شیلات و یا در عرصه‌های دیگر، اگر این تصمیم را از خودمان نشان دهیم که وقتی فشار اقتصادی می‌آورند به سمت خودکفایی پیش برویم خودشان دست می‌کشند چون برای آنها خطرناک‌تر می‌شویم، امروز خیلی از اقدامات آنها از جمله کارشکنی‌ها و اخلال‌ و نفوذهایی که در سیستم اقتصادی ما می‌کنند مهم‌تر از تحریم است.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین برنامه بدون توقف اقتصاد مقاومتی سردار نقدی احمدی نژاد عراق یک سری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۶۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی هنری ظهر پنج شنبه در نشست خبری که در یکی از کارگاه‌های اشتغالزایی بسیج سازندگی در حاجی آباد بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی امسال را به نام جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری کردند و بسیج سازندگی نیز بر اساس وظایف خود در راستای مردمی کردن اقتصاد قدم برداشته که نمونه آن صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم پایه است.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تاکنون ۵۳۰ صندوق قرض‌الحسنه و ۲۸ تعاونی اشتغالزایی در روستاهای خراسان جنوبی راه اندازی شده است، گفت: در مجموع حدود ۴۰ هزار نفر عضو صندوق‌های بسیج سازندگی خراسان جنوبی هستند.

اشتغالزایی صندوق‌های قرض‌الحسنه

هنری ادامه داد: سرمایه این صندوق‌های قرض‌الحسنه ۴۱ میلیارد تومان است و نکته قابل تأمل اینکه بالغ بر ۷ هزار و ۱۰۰ اشتغال توسط این صندوق‌ها ایجاد شده است.

وی با تأکید بر اینکه دو هزار و و ۷۶۰ نفر اشتغال به صورت مستقیم در قالب یک هزار و ۹۰ کارگاه خرد توسط بسیج سازندگی ایجاد شده است، یادآور شد: ۱۶۷ نمایشگاه اقتصاد به توان مردم طی یکسال گذشته در خراسان جنوبی برگزار شده است.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی با بیان اینکه رویداد مردمی طلایه داران اقتصاد مردمی در سال جاری با هدف شناسایی ظرفیت‌ها و رویش‌ها در اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود، بیان کرد: طرح جامعه اقتصاد به توان مردم را نوشته‌ایم که در سال جاری اجرایی خواهیم کرد.

هنری اظهار کرد: بحث ایجاد نمایشگاه‌های دائمی را در شهرستان‌هایی که محل عبور مسافر هستند با هماهنگی شهرداری‌ها پیگیری می‌کنیم.

ثبت دو هزار و ۴۲ گروه جهادی

وی افزود: تاکنون در خراسان جنوبی در سامانه اطلس جهادی ۲ هزار و ۴۲ گروه جهادی ثبت شده است که پالایش یک هزار و ۱۰۰ گروه انجام و فعالیت‌های آنان در سال گذشته نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی یادآور شد: ۹۴۶ مجوز فعالیت برای گروه‌های جهادی صادر شده است و ۴۲۴ گروه جهادی خراسان جنوبی نیز موفق به دریافت شماره حساب حقوقی برای جذب کمک‌های مردمی و خیرین شده‌اند.

مسؤول سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: در سال گذشته ۲۶ هزار و ۸۰۰ جهادگر در قالب ۲ هزار و ۷۳۲ اردوی جهادی در مناطق محروم استان فعالیت داشته‌اند که ارزش خدمات انجام شده به طور تقریبی و حدودی ۲۹۰ میلیارد ریال است.

هنری با اشاره به اینکه همچنین نخستین اجلاسیه ملی شهدای جهادگر ۱۳ شهریورماه (روز حرکت‌های جهادی و امداد مردمی) امسال در فردوس برگزار می‌شود، یادآور شد: بالغ بر ۶۰ خانواده شهدای جهادگر در این مراسم حضور خواهند داشت.

وی بیان کرد: در سیل اخیر سیستان و بلوچستان گروه‌های جهادی خراسان جنوبی در یک مرحله اعزام شدند و البته بیشتر از نیروهای انسانی به کمک مالی در منطقه نیاز بود.

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: بالغ بر ۷ هزار میلیارد ریال کمک‌های نقدی و غیر نقدی توسط جهادگران استان جمع آوری و به سیستان و بلوچستان ارسال شد و در سیل شهرستان زیرکوه نیز گروه‌های جهادی جز اولین گروه‌های امدادگر در منطقه بودند.

افتتاح ۶۰ پروژه محرومیت زدایی و اشتغالزایی در خراسان جنوبی

هنری گفت: طی یک سال گذشته ۴۱۶ پروژه عمرانی با اعتبار ۲۸۰ میلیارد تومان با دستگاه‌های اجرایی مختلف تفاهم نامه داشتیم که از این تعداد تاکنون ۳۲۳ پروژه با اعتبار ۱۹۶ میلیارد تومان به اتمام رسیده است.

وی افزود: در هفته بسیج سازندگی ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی در خراسان جنوبی با اعتبار ۳۳ میلیارد تومان به بهره برداری می‌رسد.

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی یادآور شد: همچنین در هفته بسیج سازندگی تعداد ۴۰۶ کارگاه خرد روستایی در حوزه اشتغالزایی با اعتبار ۴۸ میلیارد تومان و اشتغال مستقیم ۵۰۵ نفر افتتاح خواهد شد.

کد خبر 6095100

دیگر خبرها

  • تحریم عاملی برای خودکفایی و پیش برندگی در کشور شده است
  • (ویدئو) تحریم‌ها و اقتصاد نابسامان فرش ایران را به زیر کشید؛ ما منزوی شده‌ایم
  • نمایشگاه توانمندی های صادراتی فرصت رشد و تعمیق روابط اقتصادی کشور
  • دولت جمع‌گرا؛ مبنای اقتصاد دستوری
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • گروه‌های جهادی تحریم‌ها را بی‌اثر کرده‌اند
  • کارگران با روحیه ملی در راه دفاع از ارزش‌های اسلام حرکت می کنند
  • کارگران در خنثی‌سازی تحریم‌ها مشارکت داشته‌اند
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور