Web Analytics Made Easy - Statcounter

ولی بهره مند روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا میزان بارش از مهر سال ۱۳۹۸ تا پایان شهریور امسال در کهگیلویه و بویراحمد ۵۴۲.۸ میلیمتر بوده در حالی که میانگین سالانه در استان ۵۴۲.۸ میلیمتر است. 

وی بیان کرد:میزان بارش باران  سال زراعی گذشته(از مهر سال ۱۳۹۸ تا پایان شهریور امسال )در ایستگاه های یاسوج ۸۷۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ ،سی سخت۷۶۹.۴،دوگنبدان ۴۰۳،دهدشت ۵۶۸،لیکک ۳۵۱ و امامزاده جعفر۴۸۸.۹ گزارش شده است.

کارشناس اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:میانگین بارندگی بلندمدت سالانه در ایستگاه های یاسوج ۸۰۴.۸ ،سی سخت۶۹۳،دوگنبدان ۴۳۰.۸،دهدشت۵۰۲،لیکک ۳۹۶و امامزاده جعفر ۴۲۹.۴ میلیمتر ثبت شده است.

کارشناس اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد گفت: بررسی نقشه های هواشناسی نشان می دهد بارش باران های پاییزی امسال در آذر ماه آغاز می شود در حالی که هرساله بارش ها از آبان شروع می شد.

ولی بهره مند اظهار داشت: بارش های پاییزی  امسال کهگیلویه و بویراحمد در فصل پاییز کمتر از نرمال خواهد بود.

بهره مند عنوان کرد:بررسی نقشه های پیش بینی  نشان می دهد بارش باران های زمستانی امسال در استان نرمال خواهد بود.

وی بیان کرد:به بارش هایی که به اندازه بارندگی های بلند مدت باشد بارندگی های نرمال می گویند.

کارشناس اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد همچنین از افزایش دمای نیم تا ۱.۵درجه سانتیگرادی هوای برخی نقاط استان در پاییز امسال خبر داد.

بهره مند ابراز داشت: افزایش ابر،رگبار پراکنده و رعد و برق از پدیده های هواشناسی استان در ۲۴ ساعت آینده است.

وی عنوان کرد: در شبانه روز گذشته لیکک با ۳۷.۳ و یاسوج با ۱۰.۴ درجه سانتیگراد گرمترین و خنکترین نقاط استان گزارش شده است.

کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار و ۲۴۹ کیلومترمربع، سرزمینی مرتفع و کوهستانی با اقلیم سردسیری و گرمسیری در جنوب غربی ایران قرار دارد.

این استان یک درصد مساحت کشور را در اختیار دارد.





 

برچسب‌ها کهگیلویه وبویراحمد بارش باران سازمان هواشناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه وبویراحمد بارش باران سازمان هواشناسی کهگیلویه وبویراحمد بارش باران سازمان هواشناسی اخبار کنکور کهگیلویه و بویراحمد بارش باران بهره مند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۶۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌های بی‌سابقه در استان یزد

ایسنا/یزد هواشناسی یزد با اشاره به احتمال رگبارهای پراکنده برای عصر فردا جمعه، اعلام کرد: آسمان استان از شنبه تا دوشنبه آرام پیش‌بینی می‌شود.

براساس تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی یزد با وجود تداوم رگبار باران با احتمال رعد و برق و پدیده مه در برخی مناطق بویژه ارتفاعات و نیمه شرقی استان برای امروز، از ساعات ظهر و بعدازظهر فردا مجدداً رشد ابر و عمدتاً در ارتفاعات و نیمه شرقی استان رگبار پراکنده باران با احتمال رعد و برق پیش‌بینی شده است.

هواشناسی استان از شنبه تا دوشنبه جو استان را به‌ نسبت آرام‌ پیش بینی کرده است اما در ساعات بعدازظهر و اوایل شب بویژه دوشنبه، افزایش ابر و افزایش سرعت باد دور از انتظار نخواهد بود.

بنا بر آخرین آمار بارشهای صبح امروز پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه از ساعت ۶:۳۰ الی ۱۵:۳۰ ، بیشترین بارش باران در پی بارشهای شدید روزهای گذشته در استان یزد از قطرم با ۲۹.۵میلیمتر در بافق گزارش شده است، امروز در ایستگاه رباط ۱۱.۴، خضرآباد ۷.۲ و در تفت ۵.۴ میلیمتر باران گزارش شده است.

شهر یزد نیز امروز هم بی نصیب از بارشها نبود به طوری که کمتر از یک میلیمتر نیز برای مرکز استان گزارش شد.

به گفته «محمد رضا شیر غلامی» رییس گروه توسعه هواشناسی کاربردی اداره کل هواشناسی استان، بارش سه‌شنبه شب باران در شهر تفت با رقم ۵۱.۷ میلیمتر، از سال ۷۶ تاکنون در این شهر بی‌سابقه بوده است.

وی افزود: این مقدار بارش در یک شبانه‌روز از زمان تاسیس نخستین ایستگاه هواشناسی در شهرتفت یعنی حدود ۲۷ سال پیش تاکنون بی‌سابقه است.

شیرغلامی خاطرنشان کرد: پیش از این در ۲۴ بهمن ماه سال ۷۶، در تفت ۲۸.۵ میلیمتر باران ثبت شده همچنین رکورد بیشترین بارش ها در اردیبهشت ماه را با رقم ۶۵.۵ میلیمتر مربوط به کرخنگان شهرستان مروست و سپس چنارناز همین شهرستان با رقم ۵۹.۵ و پس از آن بختیاری شهرستان خاتم با رقم ۵۲ میلیمتر ذکر کرد که در ۱۱ اردیبهشت سال ۹۹ رخ داده است.

وی همچنین تصریح کرد: از اول سال زراعی جاری (مهرماه سال گذشته تاکنون) ۴۱۰ میلیمتر باران در آمحسن دهبالا در شهرستان تفت ثبت شد و بعد از آن روستای منشاد در شهرستان مهریز با ثبت ۳۹۹ میلیمتر، رکورددار بوده است.

به گزارش ایسنا،‌ بارش باران که از سه شنبه شب در استان یزد آغاز شده همچنان در برخی مناطق استان ادامه دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت بیش از ۱۹ هزار داوطلب کهگیلویه و بویراحمد در کنکور
  • شرکت ۱۹ هزار داوطلب کهگیلویه و بویراحمد در کنکور
  • تداوم بارش‌های بی‌سابقه در استان یزد
  • اعلام میزان بارش‌های کهگیلویه و بویراحمد تا ساعت ۲۱:۳۰دیروز
  • آخرین جزئیات سیل کم‌سابقه در یزد
  • آخرین جزئیات سیل در یزد | بارش بی سابقه باران در تفت ‌؛ آخرین شرایط در یزد چگونه است؟
  • تامین آب شرب، صنعت و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد/سدها پر شد
  • ثبت ۱۳۳۰ میلی‌متر باران در کهگیلویه و بویراحمد
  • ببینید | هشدار مهم هواشناسی به مردم؛ بارش‌های شدید باران در راه این استان‌ها
  • اعلام میزان بارش‌های کهگیلویه و بویراحمد امروز تا ساعت ۲۱:۳۰