Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک پایگاه خبری-تحلیلی آمریکایی در گزارشی درباره اولین مناظره نامزد‌های جمهوری‌خواه و دموکرات انتخابات ریاست جمهوری، این مناظره را «شرمساری ملی» و «توهین به رای‌دهندگان» خواند. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، ساعتی بعد از پایان اولین مناظره دونالد ترامپ و جو بایدن نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در شهر کلیولند، وبگاه «پولیتیکو» مناظره را اینطور توصیف کرد: «لحظه حماسی از شرمساری ملی: این مناظره برای سال‌های متمادی مایه خجالت است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پولیتیکو در ابتدای این گزارش می‌نویسد: «در چندین نوبت از مناظره سه شنبه شب (به وقت محلی آمریکا)، واکنش طبیعی که کم کردن صدا، سر خود را تکان دادن و نگاه نکردن بود، بر انسان غلبه می‌کرد و اولین مناظره ریاست جمهوری انتخابات عمومی سال ۲۰۲۰ را تقریبا غیرقابل مشاهده کرد».

از نظر این رسانه آمریکایی، «آن‌هایی که بر ادامه تماشای (مناظره) اصرار داشتند، جایزه دریافت کردند البته به طریقی انحرافی و آن اینکه: آن‌ها شاهد تاریخ سازی بودند. فرایند مناظره یک نمایش حماسی و فرومایگی تازه در مسائل مربوط به انتخابات و یک برچسب بسیار بزرگ از شرمساری ملی بود».

پولیتیکو ادامه داد: «این لکه ننگ برای سال‌های متمادی قابل رویت خواهد بود و به عنوان یادآوری درباره شبی خواهد بود که سد شکست و تحقیر‌های کنونی که در حال ایجاد شدن در زندگی عمومی مردم طی سال‌ها بوده است، همانند سیل صحنه را درنوردید در حالی که ده‌ها میلیون آمریکایی داشتند در برنامه زنده تلویزیونی رئیس جمهور دونالد ترامپ و جو بایدن نامزد دموکرات را به همراه یک مجری غرق شده در مناظره تماشا می‌کردند».

به اعتقاد این وبگاه، «مناظره‌ها... تا قبل از (مناظره) روز سه شنبه به عنوان معدود نمایشگر ابعاد وقار در عرصه عمومی بود، اما این مساله در همان لحظات ابتدایی مناظره کلیولند تغییر کرد. این مناظره بیش از ۹۰ دقیقه‌ای تقریبا یک عصاره بی نقص از سیاست توام با اهانت، عصبانیت، قطع کردن حرف یکدیگر و اظهارات بی ربط بود که در شو‌های رادیویی، تلویزیونی و توییتر امری رایج هستند».

پولیتیکو نوشت: «البته درباره چرایی این موضوع، هیچ موضوع مخفی و محرمانه‌ای وجود ندارد چرا که ترامپ عملا آمده بود که قوانین مناظره رسمی را به دور اندازد و مناظره را از وجود هر گونه آداب و رفتار مودبانه تهی کند. به دفعات، قطع ادامه‌دار صحبت‌های (بایدن) توسط او بدون وقفه انجام شد و همچنین تحقیرهایش ادامه داشت از قبیل تمسخر عملکرد ۵۶ سال قبل بایدن در دانشگاه وقتی که او گفت "تو در کلاس خودت با پایین‌ترین نمره فارغ التحصیل شدی" یا وقتی که گفت "جو! درباره تو هیچ چیزی که ربطی به هوش داشته باشد، وجود ندارد"».

این رسانه ادامه داد: «حملات لفظی رگباری ترامپ بایدن را با یک انتخاب مواجه کرد: او می‌توانست با استناد به قوانین (مناظره) اعتراض کند و تلاش کند که صبور و مودب به نظر برسد که البته در برخی مواقع مناظره چنین کرد یا اینکه آغوشش را به روی روح موجود در مناظره باز کند؛ روحی که شبیه به جر و بحث در یک سالن مشروب فروشی درست زمانی که فروشنده مشروب دارد به این فکر می‌کند که چه زمانی اوضاع از کنترل خارج و بحث‌ها به درگیری فیزیکی منتهی می‌شود و او باید پلیس را خبر کند».

در ادامه گزارش آمده است: «بایدن قبل از ابراز تاسف درباره (اظهارات ترامپ و قطع مکرر صحبتهایش) و گفتن اینکه "این رفتار بسیار رفتاری دون شان ریاست جمهوری است"، گفته بود "مرد نمی‌خواهی خفه شی؟ " سرزنده‌ترین کلمه بایدن (در مناظره) دلقک بود. او در بخشی از مناظره خطاب به تماشاگران سوال کرد "دوستان شما اصلا هیچ نظری دارید که این دلقک چه کار دارد انجام می‌دهد؟ ". کمی بعدتر کریس والاس مجری فاکس نیوز تلاش ناموفقی برای کوتاه کردن حرف زدن‌های ترامپ کرد و بایدن گفت "سخت است که یک کلمه را به این دلقک حالی کرد"».

پولیتیکو افزود: ندر حالی که مناظره رو به اتمام بود، والاس با یک نیم‌لبخند تاسف باری گفت "یک ساعت و نیم جالبی بوده است". نیاری نیست درباره اوضاع سخت گیر باشید. شاید سرگرم کننده باشد که شاهد باشید سیاستمداران به هم اهانت کنند و همانند پستانداران نخستین در باغ وحش‌ها شروع به پرتاب آشغال‌های خودشان به سمت طرف مقابل کنند، اما شدت و ماهیت بی امان بی ادبی‌ها (در مناظره ترامپ و بایدن) به سرعت سرگرم کنندگی خودش را از دست داد و باعث افسردگی و دلسردی شد».

به اعتقاد این رسانه آمریکایی، «سخت است که تصوی کنیم چطور (مناظره) غروب (سه شنبه به وقت آمریکا بین ترامپ و بایدن) می‌توانست بیشتر از این به رای دهندگان بی احترامی باشد یا اینکه یک منظره خجالت آور در خصوص وضعیت فرهنگ سیاسی حال حاضر آمریکا باشد که در ان وجهه کشور در جهان از قبل هم با چالش‌های جدی دست به گریبان بوده است. در مجموع این‌ها مناظره را غیر قابل تحمل کرده بود و شبیه به این وضعیت بود که شما تصادفا درب اتاق محل کارتان را باز کنید و یک همکار را لخت مشاهده کنید، شما در چنین وضعیتی چشمانتان را می‌بندید و از محل خارج می‌شوید».

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مناظره ترامپ و بایدن پولیتیکو انتخابات 2020 ریاست جمهوری شرمساری ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۷۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است

«محمد جرادات» نویسنده و پژوهشگر سیاسی فلسطینی درباره تظاهرات اخیر دانشجویان دانشگاه‌های آمریکایی که در حمایت از ملت فلسطین به ویژه غزه در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و در اعتراض به سیاست‌های آمریکا در حمایت از این رژیم برگزار شد، گفت: این اعتراضات که دانشگاه‌های آمریکا شاهد آن است به دانشگاه‌های اروپایی، استرالیایی و دانشگاه‌هایی در آسیا، جهان عرب و اسلام از جمله ایران و لبنان و حتی دانشگاه بیرزیت در کرانه باختری فلسطین گسترش یافت

وی اظهار داشت، این دانشگاه‌ها در خیزش جهانی خود حامل پیامی بسیار قوی برای آمریکا و سیاست‌های استعماری و استکباری آن در مقابله با مظلومان جهان به ویژه مردم فلسطین و غزه هستند که از زمان حمله هفتم اکتبر مقاومت فلسطین در معرض کشتار جمعی از سوی اسرائیل قرار گرفتند؛ حمله‌ای که هدف آن دفاع و پیروزی ملت فلسطین در برابر هفتاد و پنج سال مظلومیت و مقابله با اشغالگری رژیمی بود که موجودیت خود را بر فراز تپه های فلسطین اشغالی بنا کرد.

جرادات عنوان داشت، این اعتراضات و این جنبش‌ها در دانشگاه‌های آمریکا از سوی دانشجویان متعلق به نسل دهه بیست هستند؛ نسلی که به نظر می‌رسد به نخبگان و گروه سیاسی حاکم آمریکا در سنا و کنگره و احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه و این نخبگان سیاسی که اسیر لابی صهیونیستی شده‌اند اعتقادی ندارند.

وی ادامه داد: یکی از این سیاستمداران فاقد اراده آمریکایی را دیدیم که به «نعمت شفیق»، رئیس دانشگاه کلمبیا می‌گوید «آیا می‌دانید اسرائیل موهبتی از جانب خداست و وقتی در مقابل اسرائیل می‌ایستید نفرین می‌شوید». این سیاستمدار آمریکایی به این طرز عجیب و وحشتناک درباره پرستش اسرائیل صحبت می‌کند.

اعتراضات دانشجویی در آمریکا

پژوهشگر فلسطینی تصریح کرد: بنابراین، این جنبش دانشجویی آمریکایی که علیه سیاست‌های آمریکا شورش کرده، انتظار ندارد که این نخبگان سیاسی موضع خود را تغییر دهند، زیرا آن‌ها با اسرائیل به عنوان یک معبود برخورد می‌کنند و آن را فراتر از منافع آمریکا می‌دانند. این افراد به اسرائیل به عنوان مروارید تاج تمدن غرب می‌نگرند. بنابراین، این بیگانگی فرهنگی و بیگانگی سیاسی که نخبگان سیاسی در آمریکا، بخش‌هایی از اروپا، در آلمان و در انگلیس از آن رنج می‌برند، در بینش و فرهنگ غرب علیه ملت عربی و اسلامی ریشه دوانده است. بنابراین آنها به عنوان مثال با ایران به عنوان یک اشتباه موجودیتی برخورد می‌کنند. چرا؟ چون تسلیم سیاست اسرائیل در منطقه نمی‌شود و در مقابل سیاست آمریکا ایستاده است که می‌خواهد اسرائیل مقصد و قبله همه سازشکاران و عادی‌سازان روابط و کسانی باشد که منافع آن‌ها و منافع اسرائیل را تامین می‌کنند.

نویسنده فلسطینی درباره آثار و نتایج این انتفاضه دانشجویی آمریکایی عنوان داشت، جنبش آمریکایی امروز در چندین سطوح فوایدی داشته و اگر تشدید شود، ممکن است نتایج بیشتری محقق کند. این جنبش، نتانیاهو و تیمش در تل‌آویو، بایدن و حتی ترامپِ کاندیدای انتخابات را سردرگم کرده و همه را در مظان اتهام قرار می‌دهد.  اکثریت این نسل جدی می‌خواهند سیاست آمریکا را از خدمت کردن مطلق به منافع رژیم اسرائیل دور نگه دارند و جلوی جنایات را در غزه بگیرند.

جرادات تصریح کرد: این دانشجویان در ابتدای جنبش خود مطالبات ساده‌ای را مطرح کردند، به طور مثال، از دانشگاه کلمبیا خواستند تمام تحقیقاتی را که برخی از دانشجویان به نفع وزارت جنگ رژیم اسرائیل انجام می‌دهند  و در زمینه هواپیماهای بدون سرنشین و توسعه برخی موشک‌ها است متوقف کند. آن‌ها می‌خواستند دانشگاهشان از شرکت‌هایی که با ارتش اشغالگر سر و کار دارند فاصله بگیرد، اما رئیس دانشگاه با وجود اینکه اصالتا عرب است، به پلیس مجوز ورود به حریم دانشگاه را داد  و از ارتش آمریکا خواست به دانشگاه‌ها حمله‌ور شود.

محمد جرادات، تحلیلگر فلسطینی

وی افزود: ۴۰ دانشگاه آمریکایی درگیر چیزی شبیه انقلاب و جنبش هستند. این امر نمی‌تواند سیاست آمریکا را تغییر دهد، مگر اینکه وارد حوزه قضایی شود و دستگاه قضایی آمریکا نسبت به این خیزش دانشجویی جانبدارانه وارد عمل شود و یا اینکه تبدیل به یک جریان سیاسی انتخاباتی شود که وضعیت سیاسی انتخاباتی را علیه حزب دموکرات و حزب جمهوری‌خواه تغییر دهد.

نویسنده فلسطینی در پاسخ به میزان اثرگذاری جنبش‌هایی از این دست بر سیاست‌های آمریکا گفت: بله این جنبش‌ها می‌تواند تاثیرگذار باشند. اما کسانی که دنیا را فقط با عینک اسرائیل می‌بینند، خواه بایدن و یا ترامپ و احزابشان، این افراد قطعا به این نسل جدید اهمیت نمی‌دهند و بایدن دانشجویان دانشگاه خود را اینگونه خطاب قرار می‌دهد که شما متوجه نیستید و این مربوط به مرحله ناپختگی سیاسی است. بنابراین یک انفصال و جدایی ذهنی و شکاف بزرگ در این نسل وجود دارد؛ نسل پیر در آمریکا و این نسل جوان. اما اگر این نسل جوان بتواند ابتکار عمل را در دست بگیرد و واقعیت را تحمیل کند، اوضاع می‌تواند تغییر کند، اما این امر نیازمند زمان، افزایش تحرکات و تحولات بسیاری است که چه بسا فراتر از جنبش سیاسی دانشجویی می‌رود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است