Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه ارزش پول ملی ما به طرز وحشتناکی پایین آمده است گفت: می‌خواهم به مسئولان مربوطه بگویم که آدرس اشتباه به مردن ندهند، آدرس مشکلات کاخ سفید نیست - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدجواد حق‌شناس در مراسم افتتاح نخستین مرکز توسعه و رونق کسب و کار در شهر تهران با بیان اینکه حال شهر ما خوب نیست، اظهار کرد: آمار افرادی که اولین بزه خود را مرتکب شده‌اند در 6 ماهه نخست امسال حدود 30 الی 35 درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخی از این افراد از سر ناچاری مرتکب بزهکاری شده‌اند. وجود جرائمی مانند کیف‌قاپی، زورگیری، نا امن کردن حریم زنان و دختران و تعرض به حریم خصوصی آحاد جامعه به معنای گسترش روزافزون فقر است؛ فقری که متاسفانه در یک سال و نیم اخیر تعمیم پیدا کرده و در پی آن قدرت خرید مردم به شدت کاسته شده است.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه ارزش پول ملی ما به طرز وحشتناکی پایین آمده است گفت: می‌خواستم به مسئولان بگویم که آدرس اشتباه به مردم ندهند، آدرس کاخ سفید نیست! مسئولان محترمی که آدرس می‌دهید ما باید آدرس این مشکلات را درون جامعه و خودمان بیاییم مردم با امیدهای صندوق‌های رأی آمدند و ساعتها ایستادند که به شما رأی دهند، قرار نبود اینطور آدرس داده شود.

وی با بیان این پرسش که با مردم و امید آنها چکار می‌کنیم گفت: کسی نیست به شما مشورت دهد که چنین سخنانی را نگویید؟ امروزه ناامیدی بزرگترین اتفاق تلخی است که ممکن است رخ دهد و اگر از من بپرسید می‌‌گویم بزرگترین خطری که جامعه را تهدید می‌کند ناامیدی است، نباید چشممان را بر واقعیت ببندیم چرا که اگر نبینیم و نفهمیم نمی‌توانیم آن را درمان کنیم اما باید با امکاناتی که در اختیار داریم و با تلاش در این راستا عمل کنیم.

حق‌شناس ادامه داد: پیش از شروع برنامه شهردار منطقه اعلام کرد روند صدور پروانه در منطقه 9، 21 روز است در حالی که در برخی مناطق به 100 روز نیز می‌‌رسد. اگر همه همکاران من در مناطق 22 گانه براساس رویکرد این منطقه کار خود را انجام دهند دیگر نارضایتی ناشی از این موضوع را شاهد نخواهیم بود ولی اکنون خطابم به حناچی شهردار تهران است و از آنها می‌پرسم که چه کار می‌کنند؟ چرا باید چنین اختلاف فاحشی در روند امری مانند صدور پروانه وجود داشته باشد. اینجا نمی‌توانم دولت را خطاب قرار دهم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: چندی پیش با همت آقای نظری عضو جوان شورای شهر و برخی دیگر از اعضای شورا کمپین جمع‌آوری فیلتر سیگار در خیابان ولی‌عصر انجام شد در عرض کمتر از 2 ساعت در محدوده منتهی به پارک ملت 22 کیلو فیلتر سیگار جمع‌آوری شد و این در حالی است که این محیط هر روز تمیز می‌شود. آیا انداختن فیلتر سیگار به شورای شهر و دولت مربوط می‌شود؟ پس مسئولیت اجتماعی‌مان کجاست؟ سالانه 5 میلیارد فیلتر سیگار روی زمین انداخته می‌شود و هر فیلتر می‌تواند یک متر مکعب از زمین، یک کیلو خاک و یک لیتر آب را آلوده و از مدار مصرف خارج کند.

حق‌شناس ادامه داد: در کنار هر سطل آشغال حدود 100 الی 150 فیلتر سیگار وجود داشت، اینجا شهروندان خطاب قرار می‌گیرند و این پرسش مطرح می‌شود که چرا فیلترها را روی زمین می‌اندازند.

وی در پایان سخنان خود خطاب به مسئولین حاضر در این مراسم گفت: مسیری که طی می‌کنید درست است و اگر بخواهیم به سمت کاهش آسیب‌ اجتماعی برویم باید به تسهیل‌گری در امر اشتغال بپردازیم. امیدوارم این مرکز به یک مرکز فرامندطقه‌ای تبدیل شد و در سایر پهنه‌های شهر شاهد افتتاح موارد مشابه آن باشیم. قطعا این مسیر به ما کمک خواهد کرد که اگر قرار است کمکی به افراد آسیب دیده شود‌،‌ از این مجرا باشد.

ایجاد ظرفیت‌های تسهیل‌گری برای توسعه و رونق کسب و کار در شهر تهران

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس فیلتر سیگار شهر تهران حق شناس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۷۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال پیامک واریز اشتباهی شگرد کلاهبرداری مرد زندانی

 مدتی قبل مرد جوانی به پلیس مراجعه کرد و از یک کلاهبرداری خبر داد و گفت: اوایل ماه منتظر پیامک دریافت حقوق بودم که پیامکی برایم ارسال شد مبنی بر اینکه از بانکی مبلغ ۴ میلیون تومان به حسابم واریز شده است. با دیدن پیامک تعجب کردم و با خودم گفتم چرا حقوقم اینقدر کم شده است؟ در این فکر بودم که چرا پول به صورت کامل واریز نشده است که شخصی ناشناس با تلفن همراهم تماس گرفت و در حالی که خیلی مؤدبانه صحبت می‌کرد، مدعی شد ۴ میلیون تومان را می‌خواسته برای دوستش واریز کند، اما اشتباهی برای من واریز کرده است. وی مدعی بود که شماره مرا از بانک گرفته است و از من خواست پولی را که به اشتباه به حسابم واریز شده، برگردانم. من هم بدون اینکه اصلاً به شماره پیامک واریزی وجه نگاه کنم و توجهی به آن داشته باشم، شماره کارت او را گرفتم و چهار میلیون تومان را واریز کردم. در واقع با دستان خودم، پولم را در اختیار کلاهبرداران قرار دادم. اما تصورش را هم نمی‌کردم این شگردی برای کلاهبرداری است. وقتی پول را به حسابش ریختم، متوجه شدم اصلاً پولی به حسابم نیامده بوده و من در واقع از موجودی حساب خودم پول را پرداخت کرده بودم. وقتی به شماره‌ای که پیامک برایم از آن ارسال شده بود، دقت کردم، تازه آن موقع بود که متوجه شدم در دام یک کلاهبرداری حرفه‌ای افتاده‌ام چرا که شماره‌ای که پیامک از آن ارسال شده بود، یک شماره خط اعتباری بود، نه شماره پیامک بانک.
 
سیم‌کارت‌هایی با هویت معتادان

با شکایت مرد جوان، کارآگاهان پلیس پایتخت وارد عمل شده و با بررسی هویت مالک تلفنی که با آن پیامک ارسال شده بود، مشخص شد که شماره متعلق به مرد معتادی است که سیم‌کارت و کارت بانکی‌اش را به مبلغ ۷۰۰ هزار تومان فروخته است. از سویی کارآگاهان پلیس به سراغ مالک شماره‌ای رفتند که با شاکی تماس گرفته بود و ادعای واریز اشتباهی کرده بود. طبق بررسی‌های صورت گرفته و شناسایی مالک دومین سیم‌کارت، همان‌طور که تیم تحقیق احتمال می‌دادند، این سیم‌کارت نیز متعلق به مرد کارتن‌خوابی بود که مدتی قبل آن را به مبلغ ۳۰۰ هزار تومان فروخته بود.
 
تماس‌هایی از زندان

در ادامه تحقیقات کارآگاهان با شکایت‌های مشابه مواجه شدند. کلاهبرداران از خطوطی که شماره آنها رند بود و صفر زیادی داشت، پیامک واریز وجه ارسال می‌کردند و ساعاتی بعد با شاکی تماس گرفته و مدعی بودند که وجه را به اشتباه واریز کرده‌اند و از او می‌خواستند پول را به شماره کارتی که می‌دادند، برگرداند. اما شماره کارت‌ها و سیم‌کارت‌ها هم متعلق به افراد کارتن‌خواب و معتاد بود.

بررسی‌ها نشان می‌داد که کلاهبرداری‌ها توسط اعضای باندی حرفه‌ای صورت می‌گیرد. در ادامه تحقیقات پلیسی، تیم تحقیق دریافت که تماس‌ها از زندان صورت می‌گیرد.

در ادامه تحقیقات هویت اعضای این باند شناسایی شد و عوامل این کلاهبرداری که چندین محکوم به قصاص و حبس‌های بلندمدت در زندان و چندین خلافکار در خارج از زندان بودند، مشخص و دستگیر شدند. در ادامه بررسی‌ها، سردسته باند به گردهم آوردن اعضای باند داخل و بیرون از زندان و کلاهبرداری‌های سریالی به این شیوه و شگرد اعتراف کرد. تحقیقات در این رابطه و شناسایی سایر شاکی‌های احتمالی اعضای این باند ادامه دارد.
 
کلاهبرداری به خاطر دیه

سن و سالی ندارد، اما به خاطر جنایتی که مرتکب شده، محکوم به قصاص بود، اما درنهایت موفق شد از اولیای‌دم رضایت بگیرد آن هم به شرط پرداخت دیه میلیاردی. دیه‌ای که میثم برای پرداخت آن تنها راه را در کلاهبرداری از پشت میله‌های زندان دید.

چه شد که دست به قتل زدی؟‌

می‌توانم به جرأت بگویم بالای ۷۰ درصد از قتل‌هایی که جوان‌هایی در سن و سال من مرتکب می‌شوند یا به خاطر چشم در چشم شدن است یا قدرتنمایی. من هم به خاطر یک اشتباه نه‌تن‌ها زندگی خودم و خانواده‌ام را بلکه زندگی مقتول و خانواده‌اش را هم نابود کردم. شب حادثه به همراه دوستانم سر خیابان ایستاده بودیم که دو پسر جوان از کنار ما رد شدند و من به یکی از آنها گیر دادم که چرا زمانی که از کنارم عبور کردی، مرا چپ‌چپ نگاه کردی و زل زدی به چشم‌هایم. همین موضوع پیش‌پا افتاده و دم‌دستی باعث شد که دست به یقه بشویم و در آن میان من چاقویی که داشتم را بیرون آوردم و او را زدم.
 
بعد چه کار کردی؟

فرار، اما بالاخره مخفیگاهم شناسایی شد و گیر افتادم. اولیای‌دم برایم قصاص خواستند و دادگاه هم رأی بر قصاص داد. آنقدر پدر و مادرم و دوست و آشنا به آنها التماس کردند و به خانه‌شان رفتند و آمدند تا اولیای‌دم حاضر به بخشش شدند، اما شرط سنگینی گذاشتند.
 
شرط‌شان برای بخشش چه بود؟

دیه میلیاردی، من در یک خانواده کارگر بزرگ شده‌ام و خودم هم در صافکاری کار می‌کردم. ما مستأجر هستیم و اگر هم خانه داشتیم و آن را می‌فروختیم، نمی‌توانستیم دیه‌ای را که آنها می‌خواستند، فراهم کنیم. همین شد که به فکر کلاهبرداری افتادم. موضوع سر مرگ و زندگی بود و من باید این دیه را جور می‌کردم. به غیر از من، چند هم‌سلولی و هم‌بندی‌ام بودند که آنها نیز به شرط پرداخت دیه می‌توانستند از مرگ نجات پیدا کنند. یک شب در سلول تصمیم گرفتیم که این پول را فراهم کنیم.
 
چطور این شگرد را انتخاب کردید؟

ما داخل زندان بودیم و خلاف دیگری نمی‌توانستیم انجام دهیم. از چند نفر از دوستانمان خواستیم برایمان از معتادان و افراد کارتن‌خواب سیم‌کارت و کارت بانکی خریداری کنند. بسته به مدارکی که به ما می‌دادند، این قیمت متغیر بود، از ۳۰۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان. از سیم‌کارت‌ها پیامی به شماره‌های رندمی می‌فرستادیم که با اعداد یک و دو و سه شروع می‌شدند. کسانی که این سیم‌کارت‌ها را دارند، قاعدتاً باید وضع مالی خوبی داشته باشند، چون مبلغ این سیم‌کارت‌ها بالاست. پیامک‌ها حاوی اسم بانک، مبلغ، تاریخ، ساعت و یک شماره‌حساب ساختگی بود. بی‌شک کسی شماره حساب خودش را چک نمی‌کند. شماره‌ای هم که با آن این پیام ارسال می‌شد، حاوی اعداد صفر زیادی بود و به همین دلیل شاکی تصور می‌کرد که شماره بانک است. یک ساعت بعد هم تماس می‌گرفتم و مدعی می‌شدم که اشتباهی پول واریز شده و باقی آن را هم که می‌دانید.

ممکن بود با کسی تماس بگیرید و پول واریز نکند؟

بله، ولی درصدشان خیلی کم بود. باورتان نمی‌شود حتی کسانی در دام ما گرفتار شده‌اند که از نظر تحصیلی مدارک بالایی دارند، اما طمع ۴ میلیون تومان باعث می‌شد که آنها به شماره‌ها توجهی نکنند.

روزنامه ایران

 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • شهید مطهری زمان شناس و با بصیرت بود
  • مصدومیت شدید سعید آقاخانی در نون خ +عکس
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • سندرز خطاب به نتانیاهو: به شعور مردم آمریکا توهین نکنید!
  • طرح نور مایه قوت قلب و امید مردم است
  • «حق‌شناس» مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان شد
  • اظهارات سردار جعفری در مورد طرح نور، ماجرای تذکر رهبر انقلاب و لایحه حجاب/ فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله (عج) سپاه: همه باید از طرح نور حمایت کنند
  • (ویدیو) صحنه تماشایی از کمک پلیس وظیفه شناس به یک پیرمرد
  • ارسال پیامک واریز اشتباهی شگرد کلاهبرداری مرد زندانی