Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-26@14:03:45 GMT

تخلفات صنفی کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۷۸۲۸۳

تخلفات صنفی کاهش یافت

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)  یداله صادقی از انجام ۳۵۴ هزار بازرسی از صنوف تهران در شش ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: بازرسی‌ها از صنوف توزیعی نسبت به نیمه اول سال گذشته هفت درصد رشد داشته و منجر به تشکیل ۳۲ هزار ۹۱۹ پرونده شده است. بیشترین تخلفات نیز در بخش لوازم خانگی، آرایشی و بعداشتی، مواد نیروزا، تنقلات و مواد دخانی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین به گفته وی، بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار کشور و ابلاغیه های سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان کالاهای اساسی از جمله لوازم خانگی، لاستیک، شکر، لبنیات و تخم مرغ دراین بازرسی ها در اولویت بوده و ارزش ریالی پروندهای متشکله در این بخش در نیمه اول امسال بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان بوده که مراتب به تعزیرات حکومتی جهت صدور حکم ارسال شده است.

رئیس سازمان صمت استان تهران در ادامه با بیان اینکه یکی از برنامه های سازمان صمت برگزاری گشت‌های مشترک بازرسی و نظارت از واحدهای تولیدی، توزیعی و انبارها است، تصریح کرد: این گشت‌ها با حضور دستگاه‌های نظارتی، پلیس امنیت اقتصادی، دادستانی، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف برگزار می‌شود و در همین زمان با رشد ۲۶۱ درصدی بالغ بر ۱۵ هزار و ۲۲۰ گشت انجام و ۴۴۲۴ برگه تخلف بازرسی تنظیم شده که ارزش ریالی آن بیش از ۳۱۸ میلیارد و ۴۶۰ میلیون تومان بوده است.

همچنین به گفته وی، در شش ماهه اول امسال ۱۸ هزار و ۲۱۱ مورد بازرسی از نانوائی‌ها و صنف خباز در سطح استان صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۱۴۶ درصدی داشته و از این تعداد ۳۵۸۱ مورد منجر به تنظیم گزارش تخلف شده که ۱۱ درصد افزایش داشته است.

کاهش ۶ درصدی شکایات صنفی

صادقی در ادامه از دریافت بیش از ۲۴ هزار شکایت صنفی در این مدت در استان تهران خبر داد و گفت: شکایات صنفی در نیمه اول امسال به نسبت مدت مشابه سال قبل شش درصد کاهش داشته است. در این مدت ۱۴ هزار و ۱۵۵ مورد شکایت‌ها تلفنی و ۹۸۵۹ مورد نیز حضوری ثبت شده است و گزارشات تلفنی ۱۱ درصد کاهش داشته است. از مجموع کل شکایات دریافت شده ۱۵ هزار و ۶۶۴ مورد غیر متخلف بوده که به نسبت مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد افزایش داشته و ۸۳۵۰ فقره نیز متخلف شناخته شده که ۲۹ درصد کاهش داشته و حاکی از کاهش تخلفات صنفی است.

رئیس سازمان صمت تهران با بیان اینکه باید موضوع گرانی با گرانفروشی را از هم جدا کرده گفت: وظیفه ما در سازمان صمت برخورد با گران‌فروشی به عنوان یکی از تخلفات صنفی است و برابر قانون با متخلفان برخورد و به مراجع قضائی معرفی می‌شوند.

منبع: ایسنا
انتهای پیام

کد خبر: 1074608 برچسب‌ها سازمان نظارت و بازرسی اصناف تظارت بر بازار گرانی و تورم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سازمان نظارت و بازرسی اصناف گرانی و تورم سازمان صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۸۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی سرهنگ فریدون قنبرزاده در نشست تجزیه و تحلیل آمار تصادفات استان گفت: میزان فوتی‌ها در تصادفات درون شهری سال ۱۴۰۲ در استان نسبت به سال قبل از آن ۳۸ درصد بیشتر شده است که تبریز با ۶۰ درصد تصادفات در جایگاه نخست و مراغه با ۲۰ درصد در رتبه دوم قرار دارد.

وی ادامه داد: میزان تصادفات جرحی و فوتی در استان نگران کننده است و بر اساس آمار میزان تصادفات در سال گذشته سیر افزایشی داشت.

سرهنگ قنبرزاده با بیان اینکه رده سنی فوتی‌ها در فرودین امسال بین ۲۰ تا ۲۵ سال است افزود: در فروردین ماه سال جاری ۱۹ نفر در رده سنی یاد شده در تصادفات درون شهری استان جان خود را از دست داده اند که ۴۰ درصد کل فوتی‌ها را شامل می‌شود و انتظارمان از والدین این است اجازه ندهند فرزندانشان بدون گواهینامه و رعایت قوانین رانندگی‌ کنند.
وی ادامه داد: اکثر تصادفات منجر به فوت از ساعت ۱۸ به بعد اتفاق افتاده است که ۶۰ درصد کل تصادفات فرودین را شامل می‌شود.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی به عوامل اصلی تصادفات منجر به فوت اشاره کرد و گفت: ناتوانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه با ۹ مورد در رتبه اول و بی توجهی به جلو با ۴ مورد در رتبه بعدی قرار گرفته است.

سرهنگ قنبرزاده کنترل ترافیک را وظیفه همگانی دانست و گفت: تمام دستگاه‌ها در کنترل ترافیک و تصادفات باید به میدان بیایند و صرف حضور پلیس کافی نیست به طوری که که در ایام تعطیلات عید به دلیل حضور دستگاه‌های مختلف میزان تصادفات کاهشی بود.

وی با انتقاد از عقب ماندگی تبریز در هوشمند سازی معابر اظهار کرد : تبریز از لحاظ هوشمندسازی معابر فقیر است به طوری که در بین کلانشهر‌های کشور در جایگاه‌های آخر قرار گرفته، بنابراین ضروری است مسئولان برنامه ریزی جدی داشته باشند.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی با  اشاره به اینکه برخورد با تخلفات حادثه ساز افزایش یافته است گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان برخورد با تخلفات حادثه ساز ۳۸ درصد در عناوین مختلف افزایش یافته است؛ برای نمونه برخورد با تخلف تجاوز از سرعت مجاز حدود ۲۲۳ درصد افزایش داشت.

وی ادامه داد: همچنین در فروردین ماه جاری ۶۵۸ مورد توقیف گواهینامه و خودرو اتفاق افتاده که ۳۳۴ مورد مربوط به دلیل نداشتن گواهینامه، ۱۵۰ مورد تخلفات حادثه ساز ۱۲۵ مورد نمره منفی و ۴۹ مورد نیز به دلیل استفاده از مواد روانگردان بود.

 

دیگر خبرها

  • ۲۵۴۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی محلات انجام شد
  • هوشمندسازی و پایش تصویری حریم پایتخت/ کاهش بالغ بر ۵۰ درصدی تخلفات حریم
  • کاهش تعداد تخلفات در آزمون سراسری
  • یک کلوپ بازی‌های تصویری به علت تخلف در مشهد پلمب شد
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی
  • کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد پلمب شد
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • نظارت‌های صنفی در چهارمحال و بختیاری تشدید می‌شود
  • اسفند گذشته سرقت کاهش یافت/ سارقان عید امسال مرخصی نرفتند
  • کاهش آمار سرقت در اسفند سال گذشته