Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، محمدرضا امیری امروز در نشستی اظهار داشت: باتوجه به وضعیت حاکم بر جامعه که در پی شیوع کرونا بوجود آمده و تصمیماتی که در خصوص آموزش آنلاین در سطح کلان کشور اتخاذ شد آماده سازی زیرساخت مورد نیاز برای پیاده کردن این روش که از اواخر سال تحصیلی گذشته آغاز شده بود، از ۱۵ شهریورماه امسال به شکل کامل تری در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شیراز ادامه داد: آموزش آنلاین دغدغه‌هایی برای والدین و معلمین در شیراز ایجاد کرده است که جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان اخیرا با محوریت آموزش آنلاین نیز تشکیل شد و اختیار نحوه تشکیل کلاس ها بصورت حضوری یا غیرحضوری به شورای مدارس واگذار شده که مدیر مدرسه، نماینده دبیران و نماینده اولیا در آن عضویت دارند.

امیری ایجاد شبکه اجتماعی شاد را علیرغم وجود کمبودها و نقایص، کار عظیمی از سوی دولت و وزارت آموزش و پرورش دانست که با شیوع کرونا در دستور کار قرار گرفت و خاطرنشان کرد: آموزش حتی در شهرهایی مانند شیراز که وضعیت شیوع بیماری در حالت حاد است به صورت مجازی ادامه دارد و تعطیل نشده است.

نماینده عالی دولت در شهرستان با اشاره به اینکه نقایصی نیز در این شرایط برای آموزش آنلاین وجود دارد، گفت: در حال حاضر در شهر شیراز هر روزه کلاس های درس مانند زمانی که حضوری برگزار می شد دایر است و معلمان در مدارس حاضر هستند و کلاس های مجازی را مدیریت می کنند و از دانش آموزان حضور و غیاب نیز انجام می‌شود.

امیری عنوان کرد: آموزش آنلاین از معلمان و سیستم آموزش و پرورش چندین برابر بیش از زمانی که کلاس ها بصورت حضوری برگزار می شد توان و انرژی گرفته است و ما شاهد زحمات مضاعف فرهنگیان دلسوز شهرستان هستیم.

قطعی اینترنت در هنگام آموزش آنلاین وجود دارد 

فرماندار شهرستان شیراز اظهار داشت: کاستی هایی نیز مانند قطعی اینترنت در هنگام آموزش آنلاین وجود دارد که به زیرساخت‌های مخابراتی مربوط است و در این زمینه کارگروهی تشکیل شده که با همکاری شرکت مخابرات در چهار ناحیه و یک منطقه ارژن مشکلات این حوزه را شناسایی و برای رفع آن اقدام می کنند.

وی ادامه داد: عدم یکپارچگی و وجود تفاوت در نحوه آموزش مناطق مختلف شیراز نیز دیده می شود که برای رفع این نقیصه نیز کارگروهی دیگر  تشکیل شده که برای ایجاد یکپارچگی در نرم افزارها و دستورالعمل اقدام می کنند تا حتی المقدور تفاوت ها در نحوه برگزاری کلاس های آنلاین و عملکرد سلیقه‌ای کاهش یابد. هرچند در بخشنامه بازگشایی وزارت آموزش و پرورش استفاده از سایر پیام رسان ها به طور کلی محدود نشده است.

 مخارج آموزش آنلاین برای خانواده‌های کم بضاعت 

امیری به مشکلات بعضی خانواده‌های کم بضاعت برای تامین هزینه‌های آموزش آنلاین اشاره کرد و افزود: گروهی با عنوان ساماندهی و جلب و جذب کمک‌های خیرین در شهر شیراز ایجاد شده است تا کمک نیک اندیشان و خیرین به این سمت هدایت شده و خرید گوشی، تبلت و حجم اینترنت مورد نیاز دانش آموزان کم بضاعت ساماندهی شود.

به گفته فرماندار شیراز، آموزش از طریق تلویزیون نیز توانسته است بخشی از دانش آموزان مناطق محروم تر را پوشش دهد و تهیه و توزیع درس نامه ها و جزوه‌های خودآموز نیز توانسته است بخش زیادی از مشکلات را مرتفع نماید.

امیری به تلاش های بهزیستی و کمیته امداد و همچنین موسسه های خیریه در این خصوص اشاره کرد و گفت: تنها در یکی از نواحی آموزش و پرورش شیراز در روزهای اخیردو هزار و ۷۰۰ بسته لوازم التحریر بین دانش آموزان نیازمند توجه توزیع شد.

فرماندار شیراز در ادامه ضمن اشاره به تشکیل گروه‌های بازرسی در نواحی مختلف آموزش و پرورش شهرستان شیراز، اظهار داشت: بازدیدها و سرکشی های لازم نیز بصورت مداوم از مدارس شهرستان شیراز انجام می شود تا با کمترین مشکل سال تحصیلی جدید تداوم یابد.

 حفظ سلامت معلمین و وضعیت سرویس مدارس شیراز 

امیری با تاکید بر ضرورت حفظ سلامت معلمین و کارکنان مدارس که هر روزه در محل کار خود حضور فیزیکی دارند، افزود: رایزنی و پیگیری‌هایی برای تامین اعتبار مورد نیاز برای گندزدایی و ضدعفونی مدارس شیراز در دستور کار قرار گرفته است.

فرماندار شیراز در ادامه به پیش بینی های لازم و تدابیر اندیشیده شده در خصوص سرویس مدارس اشاره و بیان کرد: اولین جلسه توجیهی مدیران مدارس  با حضور معاونت حمل و نقل شهرداری شیراز در ناحیه یک آموزش و پرورش شیراز انجام شده و والدین می‎توانند از طریق سامانه سپند ثبت نام سرویس مدارس برای دانش آموزان را انجام دهند تا در صورت  زرد و یا سفید شدن وضعیت و شروع آموزش حضوری، سرویس مدارس بدون هیچ وقفه ای، خدمات رسانی به مردم و دانش آموزان را انجام دهند.

انتهای پیام/ ن

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش دانش آموزان شیراز تحصیل فرماندار شیراز محمدرضا امیری فرماندار شیراز آموزش و پرورش آموزش آنلاین سرویس مدارس دانش آموزان کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۸۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، گفت: بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش ۲۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش می‌دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مهرداد عظیمی عصر امروز در نشست با مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در استان کردستان، کردستان را سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی برشمرد اظهار داشت: امیدواریم ظرفیت‌های نهفته این استان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی به تبیین اهمیت شعار سال و رسالت این حوزه نسبت به این حوزه گفت: رویکرد مهارت آموزی از نکات مهم تحقق این شعار سال است و در این راستا تعهد و مقرر شده که بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش، 200 هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش دهیم.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور جهش تولید با مشارکت مردم را یک انتخاب راهبردی دانست و تصریح کرد: اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره بر این حوزه تمرکز کرده تا با اهداف شوم خود برسد، اما دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

وی بیان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور 657 مرکز دولتی و 4 هزار و 800 کارگاه و واحد آموزشی، 22 هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد که می‌تواند به آموزش نیروی کار در کشور کمک کند.

عظیمی توسعه مراکز جوار کارگاهی را با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی و برنامه‌های اولویت‌دار سال جاری در کشور ذکر کرد و افزود: ارتقای این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت‌های این سازمان فنی و حرفه‌ای است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از وجود 40 هزار مربی و 8 هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و عنوان کرد: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است، می‌توان با تقویت مهارت‌افزایی، جهش تولید راه انداخت.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • هشتاد درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند