Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: از وزارت امور خارجه انتظار داریم در موضوع‌ مناقشات قره باغ به صورت فعال وارد شود و کمک کند تا روند اختلاف‌های این منطقه به سرعت پایان یابد و درگیری‌ها متوقف شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالفضل عمویی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در تشریح جزئیات نشست این کمیسیون با بیان اینکه نمایندگان کمیسیون امنیت ملی چندین لایحه را به عنوان کمیسیون فرعی و برخی به عنوان اصلی بررسی کرده‌اند، گفت: لایحه پروتکل همکاری در زمینه مبارزه با جرایم سازمان یافته در دریای خزر، الحاقی به موافقت نامه همکاری در زمینه امنیت در دریای خزر که کمیسیون امنیت ملی به عنوان کمیسیون فرعی به بررسی‌اش پرداخت، تأیید کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: لایحه پروتکل حفاظت از تنوع زیستی الحاقی به کنوانسیون چارچوب حفاظت از محیط ریست دریایی هم تأیید شد. البته در کمیسیون اشاره شد که مناسب است عضویت در این پروتکل با صدور بیانیه تفصیلی از جانب دولت جمهوی اسلامی ایران رخ دهد.

عمویی افزود: لایحه تعیین تکلیف اموال بهکده رضوی را به عنوان کمیسیون فرعی تأیید کردیم. به علاوه لایحه پروتکل همکاری و تعامل مراجع مرزبانی الحاقی به موافقت نامه همکاری امنیت دریای خزر که به عنوان کمیسیون اصلی بررسی کردیم، با نظر مثبت به صحن علنی ارجاع دادیم.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اظهار کرد: لایحه پروتکل اصلاح موافقت‌نامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت فدراسیون روسیه جهت معاضدت در پرونده‌های ملی و فراگیر را به عنوان کمیسیون فرعی با نظر مثبت برررسی کردیم.

او بیان کرد: لایحه موافقت نامه همکاری اقتصادی و تجاری بین دولت‌های ساحلی دریای خزر، لایحه عضویت سازمان فضایی ایران در فدراسیون بین المللی فضانوردی تأیید شد. همچنین نمایندگان به عنوان کمیسیون فرعی سه لایحه معاضدت حقوقی در امور کیفری میان ایران و برزیل، معضدت حقوقی در امور مدنی میان ایران و برزیل و لایحه استرداد مجرمان میان ایران و برزیل تأیید کردند.

عمویی در ادامه تشریح جلسه روز یکشنبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: ارائه گزارش سفر برخی نمایندگان مجلس برای بازدید از طرح گرمسیری در استان ایلام در دستور کار بود که خانم فلاحی به عنوان رئیس هیئت اعزامی گزارشی از روند اجرای این طرح و ابعاد آن ارائه کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی افزود: درگیری نظامی در منطقه قره باغ بررسی شد و پس از تبادل اخبار و مرور آخرین تحولات منطقه‌ای مذکور، جمع بندی کمیسیون این بود که ما اولاً از دو کشور همسایه ارمنستان و جمهوری آذربایجان می‌خواهیم ضمن خویشتنداری، روند تبادلات آتش و نظامی را به سرعت متوقف کنند و برای حل اختلاف به گفت‌و‌گو روی بیاورند. 

او ادامه داد: به علاوه جمهوری اسلامی آمادگی خود را برای پیشبرد سریعتر موضوع حل و فصل اختلاف و میانجیگری اعلام می‌کنیم و از وزارت امور خارجه انتظار داریم در موضوع‌ها به صورت فعال وارد شود و کمک کند تا روند اختلاف‌های این منطقه به سرعت پایان یابد و درگیری‌ها متوقف شود.

 

انتهای پیام/ک

منبع: فارس

 

منبع: دانا

کلیدواژه: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی عنوان کمیسیون فرعی لایحه پروتکل موافقت نامه دریای خزر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۸۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است

به گزارش خبرآنلاین امیرعبداللهیان در این دیدار توسعه و ارتقای همه جانبه مناسبات با قاره آفریقا را از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دانست.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مناسبات دوجانبه با جمهوری آفریقای مرکزی در زمینه‌های مورد نیاز این کشور به ویژه در حوزه‌های کشاورزی، علمی و فناوری و آموزشی آمادگی خود را اعلام می‌دارد.

«انگاته روبارد»، وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط آفریقای مرکزی نیز با اشاره به اهمیت پذیرش دعوت جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در دومین همایش ایران و آفریقا و اکسپو تهران و ابراز قدردانی از حسن میزبانی از ایشان و هیات همراه، پیشرفت‌ها و دستاوردهای کشورمان در زمینه‌های علمی، فناوری و صنعتی را ستود.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901272

دیگر خبرها

  • نسخه برزیلی برای خودروسازی ایران
  • حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران
  • افق پیش رو در مناسبات با عربستان روشن است
  • امیرعبداللهیان: توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • موگویی: وزارت خارجه هنوز اسناد پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است/ باقری‌کنی: ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت می‌خواهد
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟