Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی از برگزاری دومین دوره کارشناس ارزیابی و مدیر فنی طرح تطبیق ضوابط تأسیسات گردشگری در این استان خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از  اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی،  یوسف بیدخوری امروز چهارشنبه ۹ مهرماه ۱۳۹۹ در مراسم افتتاحیه این دوره که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، گفت: «۹ دوره متنوع در حوزه گردشگری با توجه به شعار سال مبتنی بر توسعه گردشگری روستایی پیش‌بینی‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
»
او ادامه داد: «هم‌چنین توسعه گردشگری بر پایه فضای مجازی در دستور کار قرارگرفته است.»
بیدخوری بابیان این‌که ویروس کرونا گردشگری استان را به‌شدت تحت تأثیر قرار داده است، اظهار کرد: باید یاد بگیریم به‌جای تعطیلی گردشگری، سازگاری با آن را تمرین و اجرا کنیم.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی بابیان این‌که در راستای شعار سال زیرساخت‌های گردشگری در مناطق روستایی استان توسعه داده می‌شود، تصریح کرد: «تاکنون ۱۰۴ اقامتگاه بوم گردی در مناطق روستایی استان ایجادشده که فعالیت این واحدها منجر به توسعه اقتصادی روستاها شده است.»
بیدخوری تأکید کرد: «با توجه به شرایط فعلی باید به سمت گردشگری مسئولانه برویم و گردشگری را احیا کنیم.»
هم‌چنین در این مراسم حمیدرضا زراعتکار مدیر موسسه گردشگری آبادگران آذین سرزمین خورشید که مجری این دوره آموزشی است، گفت:  «با توجه به نیاز استان خراسان رضوی به کارشناس ارزیابی و مدیر فنی طرح تطبیق ضوابط تأسیسات گردشگری این دوره آموزشی با مجوز از ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزارشده است.»
او افزود: «در این دوره ۳۲ نفر از متقاضیان  رشته‌های مرتبط شرکت کرده‌اند.»
او یادآور شد: «اولین دوره آموزشی کارشناس ارزیابی و مدیر فنی طرح تطبیق ضوابط تأسیسات گردشگری سال ۱۳۹۴ برگزارشده است.»
زراعتکار افزود: «این موسسه  از سال ۱۳۹۴ موفق به برگزاری بیش از ۶۲ دوره ازجمله دوره‌های مدیریت عمومی هتلداری، مدیریت تخصصی هتلداری، مدیریت عمومی تأسیسات گردشگری، دوره ضمن خدمت کارکنان واحدهای اقامتی، مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و دوره‌های توانمندسازی در حوزه گردشگری شده است.»
انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گردشگری خراسان رضوی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۸۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر برنامه‌ریزی و توسعه گردشگری روستایی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: در نشست هم‌اندیشی و هم افزایی با اهالی حوزه فرهنگ و هنر بخش کدکن تربت‌حیدریه افزود: "گردشگری ادبی" که برخاسته از جاذبه‌های وابسته به حوزه زبان و ادبیات است، یکی از حلقه‌های مفقوده در صنعت گردشگری این استان و به خصوص شهرستان تربت‌حیدریه است.

حسن گیاهی افزود:  گردشگری ادبی نقش مهمی در حفظ و حراست از میراث زبانی دارد و با توجه به تامل و تفکر در ریشه‌های فرهنگی می‌توان آن را فرهنگی‌ترین نوع گردشگری نامید.

مدیر برنامه‌ریزی و توسعه گردشگری روستایی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: این شاخه از گردشگری با توجه به ادبیات، به ویژه ادبیات سنتی و محلی که برانگیزاننده حس نوستالژیک است علاقه مندان و طرفداران زیادی را به خود جلب کرده‌ است.

گیاهی افزود: کدکن در کنار کوچه باغ‌های عبیرآمیز و مُشک‌سار و کوه‌های سر به فلک کشیده خود، بهتران و مهترانِ عرفان و ادب ایران زمین همچون "فریدالدین ابوحامد عطار نیشابوری"، استاد دکتر "محمدرضا شفیعی کدکنی"، "ابراهیم ابن اسحاق (پدر عطار)" و بسیاری از دیگر از مفاخر را پرورانده است.

وی اظهار کرد: از این روی اگر بگوییم از این منطقه عِطر و طعم فرهنگ و ادب و عشق و عرفان و شعر و شور به مشام جان عاشقان می‌رسد، سخن به گزافه نگفته‌ایم.

او ضافه کرد: این شهر (بخش) که در دامنه رشته کوه کوهسرخ (ملکوه) و تقریبا درست در میانه نیشابور و تربت‌حیدریه قرار دارد، هرچند اکنون یکی از چهار بخش شهرستان تربت‌حیدریه به شمار می‌رود، اما در گذشته از مضافات ابرشهر نیشابور کهن (بخشی از جغرافیای نیشابور کهن) بوده و لهجه مردم آن نیز به گویش نیشابوری نزدیکتر است.

این کارشناس میراث فرهنگی گفت: امروز مقبره شیخ ابراهیم ابن اسحاق (پدر عطار نیشابوری) که در فضایی باز بین مزارع سرسبز باران خورده قرار دارد، محل توقف بسیاری از ادیبان و پژوهشگرانی است که در سفر به جنوب خراسان رضوی، اندکی در این مکان بیتوته می‌کنند.

گیاهی افزود: مجموعه معماری تاریخی شیخ حیدر (باغ مزار)، موزه باستان‌شناسی و نیز مسجد جامع تاریخی و زیبای حاج حسن کدکنی از دیگر ظرفیت‌های موجود برای تبدیل این منطقه به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه است.

بخش کدکن به مرکزیت کدکن با مساحت ۸۷۶ کیلومترمربع دارای ۱۷ روستا، ۲ دهستان و بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ جمعیت کنونی آن حدود ۱۴ هزار نفر در ۶۵ کیلومتری شمال غربی مرکز شهرستان تربت‌حیدریه واقع است. از این میزان جمعیت، افزون بر سه هزار نفر ساکن شهر و بقیه ساکن روستاها هستند و این جمعیت از ۲ قومیت فارس و ترک تشکیل شده‌ است.

مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • انتشار دومین فراخوان حمایت از تولید فیلم ۱۰۰
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • دوره آموزشی مدیریت مصرف آب ویژه دانش‌آموزان در سنندج برگزار شد
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • برگزاری خاکریز امنیت ۸ در گیلان
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • برگزاری «خاکریز امنیت ۸» در گیلان
  • داورزن خراسان رضوی هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد
  • وزش باد و ریزش باران در خراسان رضوی ادامه دارد