Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، «آکیرا اندو» هماهنگ کننده ویژه ژاپن در امور سوریه با علی‌اصغر خاجی دستیار ارشد وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در امور ویژه سیاسی تلفنی گفت‌وگو کرد.

در این تماس تلفنی  آخرین تحولات سوریه از جمله نشست اخیر کمیته قانون اساسی، روند آستانه، وضعیت ادلب و شرق فرات و همچنین اوضاع بشردوستانه مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو طرف ضمن ابراز رضایت از برگزاری نشست سوم کمیته قانون اساسی در ژنو، از تداوم گفت‌وگوها و روند سیاسی به ویژه در چارچوب کمیته قانون اساسی حمایت کرده و با توجه به شیوع ویروس کرونا و تشدید اوضاع بشردوستانه در سوریه، بر لزوم ارسال هر چه بیشتر کمک‌های بشردوستانه از سوی جامعه بین‌المللی به این کشور تاکید کردند.

علی‌اصغر خاجی دستیار ارشد وزیر امور خارجه در امور ویژه سیاسی در این گفت‌وگوی تلفنی با اشاره به موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر حل و فصل سیاسی بحران سوریه و حمایت از گفت‌وگوهای سوری - سوری در چارچوب کمیته قانون اساسی که به ابتکار کشورهای ضامن روند آستانه تشکیل شده است، خواستار عدم مداخله خارجی در روند کار این کمیته شد.

*محکوم کردن حضور غیرقانونی آمریکا و اقدامات این کشور در غارت نفت سوریه

وی همچنین ضمن محکوم کردن حضور غیرقانونی آمریکا و اقدامات این کشور در غارت نفت سوریه و حمایت از گروه‌های تروریستی، بر لزوم خروج آمریکا از این کشور و تداوم مبارزه با تروریسم تا زمان ریشه کن شدن آن از خاک سوریه تاکید کرد.

خاجی همچنین از توسعه همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران و ژاپن در منطقه استقبال و خواستار تداوم ارسال کمک‌های بشردوستانه ژاپن به همه خاک سوریه شد و آمادگی جمهوری اسلامی ایران را در این زمینه اعلام کرد.

*اذعان به نقش برجسته ایران در حل و فصل بحران سوریه

هماهنگ کننده ویژه ژاپن در امور سوریه نیز در این گفت‌وگو ضمن تاکید بر اهمیت نقش برجسته جمهوری اسلامی ایران در حل و فصل بحران سوریه، از تلاش‌های کشورهای ضامن روند آستانه قدردانی کرد.

به گزارش فارس،«گیر او پدرسون» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سوریه نیز روز (شنبه) پنجم مهر ماه با علی‌اصغر خاجی تلفنی گفت‌وگو کرد.

در این ‌گفت‌وگو که بر روند سیاسی و فعالیت‌های کمیته قانون‌ اساسی سوریه تمرکز داشت، طرفین بر پیشبرد ‌گفت‌وگوهای سیاسی و همچنین تداوم کار کمیته قانون اساسی به منظور دستیابی به حل و فصل نهایی بحران سوریه در چارچوب احترام به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی این کشور تاکید کردند‌.(اینجا بخوانید)

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: علی اصغر خاجی دستیار ارشد وزیر امور خارجه سوریه جمهوری اسلامی ایران کمیته قانون اساسی بحران سوریه حل و فصل گفت وگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۹۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند نزولی قیمت دلار شروع شده است

احمد اشتیاقی گفت: افزایش یکباره قیمت دلار کاملا سیاسی است. زمانی که تنش و مسائل سیاسی رفع شود، نرخ دلار حتی به کمتر از کانال ۶۰ هزار تومان هم باز‌می‌گردد؛ در این صورت دلار صرفا به اندازه نیمی از تورم رشد داشته که یک امر عادی محسوب می‌شود.

 

احمد اشتیاقی، تحلیلگر بازار‌های مالی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو با اشاره به این موضوع که جنگ و مسائل سیاسی بر بازار‌های مالی اثر می‌گذارد و این امر صرفا به ایران اختصاص ندارد، گفت: با رخ دادن جنگ، بی ثباتی در اقتصاد ایجاد می‌شود و این بی ثباتی در روند بازار‌های مالی اثر می‌گذارد.

 

وی با بیان اینکه بازار ارز در جامعه‌ای مانند ایران که در آن انتظارات تورمی پررنگ است، با هر تنش سیاسی دچار التهاب می‌شود، اظهار کرد: ایجاد نوسان در بازار ارز با حمله به کنسولگری ایران در دمشق و پاسخ کشورمان به رژیم صهیونیستی و درگیری‌های بعدی طبیعی است، ولی با کاهش این تنش سیاسی روند صعودی نرخ ارز متوقف یا کاهشی می‌شود. در حال حاضر نیز مشاهده می‌شود که دلار با کاهش چند کاناله به کف کانال ۶۰ هزار تومان رسیده و روند نزولی آن آغاز شده است.

 

اشتیاقی تاکید کرد: با اقدامات بانک مرکزی تورم از ۴۷ به ۳۲ درصد کاهش یافت و رشد نقدینگی به ۲۴ درصد رسید، بنابراین، رشد محدود ۱۰ تا ۱۵ درصدی نرخ دلار کاملا طبیعی است.

 

وی افزود: با رشد تورم قیمت تمامی کالا‌ها نیز رشد می‌کند و در این وضعیت اگر دلار نیز به اندازه ۱۵ درصد رشد کند هنوز با رشد ۳۰ درصدی تورم فاصله دارد که این مهم حاصل اقدامات بانک مرکزی است. در این میان اگر بانک مرکزی بتواند همین روند را ادامه دهد به نتایج مثبتی خواهیم رسید.

 

این تحلیلگر بازار‌های مالی با اشاره به این موضوع که افزایش یکباره قیمت دلار کاملا سیاسی است، اظهار داشت: زمانی که تنش و مسائل سیاسی رفع شود، نرخ دلار حتی به کمتر از کانال ۶۰ هزار تومان هم باز‌می‌گردد؛ در این صورت دلار صرفا به اندازه نیمی از تورم رشد داشته که یک امر عادی محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • دیپلمات صهیونیست: دنیا تغییر کرده است/ باید مشخص کنیم در کدام سمت هستیم
  •  تماس تصویری نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل با مشاور ارشد امیرعبداللهیان
  • جنایات رژیم اسرائیل تحولات سوریه را دچار خدشه کرده است
  • گفت‌وگوی نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه با «خاجی»
  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است
  • بحران سیاسی در اسکاتلند با کناره گیری وزیر اول
  • دیدار و گفت‌وگوی رئیس‌جمهور سوریه و وزیر خارجه بحرین
  • تسریع در روند رسیدگی به شکایات اتباع و مهاجرین خارجی از طریق کمیته حل اختلاف