Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، مواد مورد استفاده در تولید این ربات در آینده برای طراحی و عرضه انواع البسه نیز به کار خواهند رفت و از آنها می‌توان برای تولید لباس‌های منعطف استفاده کرد که پرتاب ربات‌ها از ارتفاع بسیار بالا را بدون آسیب دیدن آنها ممکن می‌کند.

برای تولید این پارچه منعطف که از نرم به سخت و بالعکس تغییر حالت می‌دهد از ذرات یک آلیاژ خاص به نام آلیاژ فیلد استفاده شده که در دمای نسبتاً پایین ۶۲ درجه سانتیگراد ذوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آلیاژ که به نام مخترع آن نام گذاری شده متشکل از بیسموت، ایندیم و قلع و چند ماده دیگر است.

بنابراین با گرم شدن تدریجی پارچه دارای این ماده شاهد نرم شدن آن خواهیم بود و در صورت سرد شدن آن پارچه متشکل از این آلیاژ سفت و محکم می‌شود. پارچه حاوی این آلیاژ در صورت محکم شدن به اندازه اکریلیک سخت مستحکم خواهد بود.

از این پارچه می‌توان برای تولید البسه رسانا استفاده کرد که با قرار گرفتن موادی به وزن ۵۰ گرم بر رویشان خم نمی‌شوند. همچنین می‌توان بر روی این پارچه‌ها حسگرهایی را نصب کرد که تغییرات محیطی را شناسایی می‌کنند و بر همین اساس واکنش نشان می‌دهند.

کد خبر 5036753

منبع: مهر

کلیدواژه: ربات حسگر صنعت پارچه ویروس کرونا تحقیقات علمی واکسن کرونا ایالات متحده امریکا شبکه اجتماعی تیک تاک فناوری فضایی گوگل اکتشافات فضایی گوشی هوشمند روسیه ایستگاه فضایی بین المللی شبکه ملی اطلاعات هوش مصنوعی خودروی برقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۹۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید

 

محسن گرجی مدیرکل دفتر صنایع منسوجات و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت  در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ما در زنجیره تامین بخش هایی را بیش از اندازه محدود کرده ایم در حالی که باید سیاست صنعت نساجی را تأمین کنیم، ما در زنجیره این صنعت یک محدودیت هایی داریم.  

 او گفت: به طور کلی در حوزه واردات پارچه باید محدودیت های بیشتری را اعمال کنیم تا ظرفیت تولید های داخل کشور فعال تر شود، ما در تأمین مواد اولیه صنعت پارچه کشور مشکلی نداریم.  

 گرجی بیان کرد: سال گذشته، یک میلیارد و ٨٠٠ میلیون دلار واردات داشتیم که از این رقم ٧٠٠ میلیون دلار به پارچه اختصاص دارد.

او در خصوص حوزه فرش های ماشینی گفت: در حوزه فرش ماشینی تا یک میلیون دلار ظرفیت صادرات وجود دارد، اما افزایش صادرات نیاز به مجموعه اقداماتی دارد. بحث بازگشت ارز هم باید اصلاح شود که یکی از مهم ترین موانع است.

گرجی اضافه کرد: صادرات فرش ماشینی حدود ۲۸۰ میلیون دلار بوده که حدود یک سوم از کل ۷۰۰ میلیون دلار صادرات در دفتر نساجی و پوشاک را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • کارگر ستون و ضامن پایداری تولید است
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • این اولین ربات انسان‌نمای تمام‌الکتریکی با سرعت ۶ کیلومتربرساعت است
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • خرید ساک دستی ۵۰ عددی آماده
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟