Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دانشمند به کمک دوربین‌های پیشرفته یک طراحی مخفی در لایه‌های زیرین نقاشی «مونالیزا» کشف کرده است.

یک دانشمند به کمک دوربین‌های پیشرفته یک طراحی مخفی در لایه‌های زیرین نقاشی «مونالیزا» کشف کرده است.

به گزارش قدس آنلاین، «پاسکال کوت» دانشمندی است که ۱۴ سال از عمر خود را صرف بررسی عکس‌هایی از تابلو نقاشی «مونالیزا» یکی از مشهورترین آثار هنری جهان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج تحقیقات این دانشمند بر روی تابلو نقاشی «مونالیزا» که با کمک تکنولوژی صورت گرفته است، نشان می‌دهد «لئوناردو داوینچی» نقاش نامدار رنسانس این اثر را با کمک یک طراحی اولیه خلق کرده است.

«کوت» به کمک فناوری لومیر که قادر به تشخیص بازتاب نور در ۱۳ طول موج است لایه‌های زیرین این نقاشی مشهور را مورد بررسی قرار داد و پس از ثبت بیش از ۱۶۵۰ عکس، جزئیات این نقاشی را طی سالیان طولانی بررسی کرد.

در نتیجه این بررسی‌ها آثاری از خطوط ایجاد شده ذغالی در امتداد خط رویش مو و دست مونالیزا کشف شده که این نشانگر استفاده از روش «اسپولورو»(spolvero) در این تابلو نقاشی است.

«اسپولورو» (spolvero) سبکی است که در آن با ایجاد حفره‌های کوچک در امتداد خطوط طراحی و با استفاده از ذغال پودرشده، یک طرح از سطحی به سطح دیگر منتقل می‌شود.

به این ترتیب می‌توان دریافت این احتمال وجود دارد که «داوینچی» یک طرح اولیه را به بوم نقاشی اصلی انتقال داده است.

وجود طراحی ذغالی همچنین این احتمال را مطرح می‌کند که ممکن است از آن برای خلق نسخه‌های دیگری از این تابلو استفاده شده باشد.

نکته دیگری که در جریان این تحقیقات کشف شد طرحی از یک سنجاق مو در سمت راست سر مونالیزا است. استفاده از چنین لوازمی در آن زمان در فلورانس مرسوم نبوده است؛ بنابراین «کوت» در گفت و گو با «اکسپرس» این نظریه را مطرح که این امکان وجود دارد که این نقاشی یک پرتره نباشد و اثر تمثیلی یا تصویری از یک زن غیرواقعی همچون یک الهه باشد.

تابلو نقاشی «‌مونالیزا» اثر «لئوناردو داوینچی» در حال حاضر در موزه «لوور»‌ فرانسه نگهداری می‌شود.

موزه لوور با گنجایش ۳۰ هزار تا ۵۰ هزار بازدیدکننده در طول روز، هر ساله میزبان حدود ۱۰ میلیون بازدیدکننده است. نزدیک به ۸۰ درصد این افراد برای تماشای «‌مونالیزا» به این موزه می‌آیند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مونالیزا طرح مخفی تابلو نقاشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۰۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نمایشگاه نقاشی در حمام تاریخی شیخ سلماس

 به مناسبت گرامیداشت هفته معلم هفده نفر از هنرمندان شهرستان سلماس آثار نقاشی خود را در حمام تاریخی شیخ این شهرستان در معرض دید عموم قرار دادند.

در این نمایشگاه هنری که تا ۱۸ اردیبهشت برای بازدید عموم برپا شده است بیش از ۱۵۰ اثر نقاشی در سبک‌های رنگ روغن، سیاه قلم، تکنیک پاستیل، و نقاشی خط  به نمایش گذاشته شده و امکان خریداری و سفارش اثر‌ها برای علاقمندان امکان پذیر است.

طراحی چهره به ویژه  چهره مقام معظم رهبری، سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، استاد شهریار،و شخصیتهای دینی و سیاسی موضوع اصلی آثار به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه است.

این نمایشگاه گروهی در سه روز گذشته بیش از ۵۰۰ نفر بازدید کننده داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه طراحی و نقاشی درخوی
  • بیماری مخفی هیتلر / لحظه انفجار تنها نبردناو انگلیسی در جنگ جهانی / خاکسپاری امیلیانو زاپاتا قهرمان مکزیک / تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی
  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • برگزاری نمایشگاه نقاشی در حمام تاریخی شیخ سلماس
  • برپایی نمایشگاه تذهیب «نقش و نگار» در برج آزادی
  • اسرار مخفی گورهای تاریخی افشا شدند
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • یک «نقاشی» چگونه راز ساخت اهرام مصر را فاش کرد؟ (+عکس)
  • مخفی‌کاری و احتیاط عجیب درباره عالیشاه و بیرانوند
  • غرفه فرهنگ و هنر با موضوع خلیج فارس در سیریک راه‌اندازی شد