Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-27@20:34:23 GMT

جزییات کشف یک درمان جدید برای کرونا

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۸۰۲۸۷

صراط: یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهند که شاید بتوان از نوعی چربی در بدن انسان برای پیشگیری از ابتلا به کووید-۱۹ و یا درمان آن استفاده کرد. این لیپید موسوم به "اسفنگوزین" (Sphingosine)، یک عنصر طبیعی است که نقش مهمی در سوخت و ساز لیپید همه سلول‌ها و دفاع ایمنی از "سلول‌های اپیتلیال" (epithelial cells) بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایسنا، "اریک گولبینز" (Erich Gulbins)، استادیار بخش جراحی دانشگاه سینسینتی و از پژوهشگران این پروژه گفت: ما این موضوع را بررسی کردیم که آیا یک لیپید خاص می‌تواند در روند اتصال کروناویروس به سلول‌های اپیتلیال انسان مداخله کند یا خیر.

وی افزود: پژوهش‌های پیشین نشان داده‌اند که اسفنگوزین می‌تواند از عفونت باکتریایی مجرای تنفسی پیشگیری کند، اما این موضوع مشخص نیست که آیا این لیپید در پیشگیری از عفونت‌های ویروسی نیز نقش دارد یا خیر. کروناویروس باید به مولکول‌های خاصی روی سطح سلول‌های انسان متصل شود تا از مبتلا شدن آن‌ها پیشگیری کند. این موضوع، مانند ارتباط قفل و کلید است. برای باز کردن در، حتما باید کلید در قفل قرار بگیرد. ما در این پژوهش نشان دادیم که اسفنگوزین برای پیشگیری از اتصال ویروس به سلول‌های انسان و مبتلا کردن آنها، به قفل سلولی متصل می‌شود که این قفل، گیرنده موسوم به ACE ۲"" است.

پژوهشگران در این پروژه، کاربرد اسفنگوزین در تنظیم عفونت را در سلول‌های کشت شده انسان که ذرات کروناویروس به آن‌ها اضافه شده بود، بررسی کردند.

گولبینز ادامه داد: ما در این پژوهش نشان دادیم که اسفنگوزین، از عفونت سلول‌های کشت شده پیشگیری می‌کند و تراکم کمی از آن می‌تواند مانع از چسبیدن ویروس به سلول‌های اپیتلیال بینی شود.

وی افزود: یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهند که اسفنگوزین با مداخله در تعامل میان ویروس و گیرنده آن، از برخی عفونت‌های ویروسی پیشگیری می‌کند. شاید بتوان از اسپری بینی ساخته شده با این لیپید برای پیشگیری از ابتلا به کووید- ۱۹ و درمان آن استفاده کرد. اسپری بینی باید ابداع شود، اما اسفنگوزین، یک ماده طبیعی است. پژوهش‌های بیشتری باید انجام شوند تا این لیپید را به عنوان درمان کووید-۱۹ تایید کنند.


منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا آمریکا صراط پژوهش نشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۰۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

ایسنا/اصفهان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که مکمل یاری پروبیوتیک همراه با مصرف منظم دارو  می‌تواند شدت صرع در کودکان مقاوم به درمان را کاهش دهد.

غلامعلی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجا که یک سوم بیماران به درمان‌های دارویی پاسخ مناسب نمی‌دهند و یافتن روش‌های مکمل درمان صرع ضروری است پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان یک مطالعه را با مشارکت ۹ کودک مبتلا به صرع مقاوم زیر ۱۶ سال شروع کردند.

وی افزود: در فاز اول مطالعه، کودکان از نظر فرکانس صرع مورد پایش قرار گرفته و در فاز دوم به مدت دو ماه مکمل پروبیوتیک خاص در کنار داروهای روتین آنها برای درمان صرع تجویز شد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: در این پژوهش، فرکانس صرع و سطح آنزیم‌های  کبدی، کراتینین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و قند خون ناشتای آنان قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک با هم مقایسه شد. شدت صرع آنان نیز قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک، بر اساس مقیاس NHS۳ و HASS سنجش و توسط آزمون آماری ویلکاکسون مورد سنجش قرار گرفت.

حمیدی گفت: صرع یک بیماری مزمن مغزی است و علاوه ‌بر ویژگی‌های ژنتیکی بیمار، عوامل محیطی مانند اختلالات الکترولیتی در عود حملات تشنج، نقش دارند که بر اساس یافته‌های پژوهش، تجویز دو ماه مکمل پروبیوتیک به طرز معنی‌داری فرکانس و شدت صرع را کاهش داده و در برخی مقیاس‌ها نیز بهبود بخشید.

وی افزود: بر اساس آمار یک بررسی ملی که در سال ۲۰۲۱ در نشریه نیچر منتشر شد، شیوع صرع در ایران ۱۶.۶ در ۱۰۰۰ نفر است که میزان ابتلای بیماری در رده سنی ۱۵ تا ۱۹ سال نیز از همه رده‌های سنی بالاتر است و داروهای ضدّتشنج نیز در یک‌سوم این بیماران کارایی کافی ندارند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: اهمیت انجام این پژوهش در حالی است که تشنج‌های کنترل نشده و مکرر در بیماران مبتلا به صرع علاوه بر تهدید سلامتی بیمار، منجر به کاهش کیفیت زندگی بیماران و خانواده آنان می‌شود.

حمیدی اظهار کرد: این پژوهش توسط فاطمه زارعی، احمد طالبیان، اژدر حیدری، سید محمد اسماعیلی طبا و محمود سلامی، اعضای گروه اطفال دانشکده پزشکی کاشان انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن