Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان نظام پرستاری در بیانیه ای ضمن تشریح وضعیت و مشکلات جامعه پرستاری در مبارزه با کرونا از مردم خواست با رعایت پروتکل ها در این مبارزه نفس گیر همراه پرستاران باشند و از مسئولان دولت خواست که به وعده های خود برای پرداخت معوقات، فوق العاده ویژه و استخدام نیرو عمل کنند.

در این بیانیه آمده است:

«سلام بر روح بلند قریب ۵۰ شهید پرستار و سایر مدافعان شهید نظام سلامت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلام بر هشت ماه دفاع مقدس ایثارگرانه؛ مجاهدانه و مظلومانه سفید پوشان این مرز و بوم، سلام بر طاقت و صبر زینب گونه ۲۵۰ هزار پرستار و ۵۰۰ هزار مدافعان سلامت، سلام بر زنان و مردانی که بر تن لباس های فضایی دارند و در رگهایشان خون سلیمانی.
آنان که در لباس های فضایی غیر قابل تحمل و در فضاهای غیر قابل تحمل تر زجر می کشند تا مردم ایران عزیز زجر نکشند، جان می دهند تا برای یکایک ملت غیور ایران لذت زندگی توأم با سلامتی بیافرینند.

شیر زنان و شیر مردانی که در نهایت غیرت و شرف از شدت فعالیت در شرایط بسیار سخت و نفس گیر، نفس کم می آورند تا آحاد ملت ایران از نفس نیفتند، سلام بر پرستاری و پرستاران، سلام بر مدافعان سلامت و سلام بر لحظه لحظه های ایثار و گذشت و مظلومیت و معصومیت.

"مردم عزیز ایران اسلامی"

اگرچه طاقتمان زیاد و صبرمان بی اندازه است و جانمان را سر دست گرفته ایم و فدای نفس های تان می کنیم. اما باور کنید تعدادمان خیلی کم است و از مجموع ۱۱۰ هزار پرستار، حدود ۲۰ هزار نفر تاکنون به ویروس کرونا مبتلا شده اما باز هم ایستاده ایم.

در این شرایط سخت بالغ بر پنج هزار نفر به علت ابتلا به کرونا از گردونه خدمت به شما مردم عزیز خارج شده اند و تعداد ۵۰ نفر از بهترین پرستاران در این راه به شهادت رسیده و به ملکوت اعلی پیوسته اند، بار مسئولیت ناشی از هجرت آنها و بارکاری هزاران نفر جداشدگان از خدمت بر دوش زخم خورده ما پرستاران بازمانده افتاده است.
اما به هر قیمتی که باشد همچنان مصمم به حمل این بار و رسالت سنگین تا قاف قله عشق به شما هستیم.

مگر شیرین تر از جان و جوانی چیزی داریم که فدای مردم عزیز و این مرز و بوم و آب و خاک کنیم؟ شما خود، شاهدید که در چه شرایطی هستیم و چه می کنیم.؟
اگر چه مثل روزهای نخست سرحال نیستیم و در فقد و فراق یاران عزیزمان غصه دار و خسته ایم اما با تمام توان ایستاده ایم، کم هستیم اما هستیم.
به خاطر خدا و برای شما و برای میهن عزیزمان می مانیم؛ تلاش می کنیم تا سلامتی را به شما مردم هدیه کنیم. فقط مرگ بین ما و خدمت به شما فاصله خواهد انداخت.

خواهش می کنیم شما نیز با مراقبت از سلامتی خودتان اندکی هوای ما را داشته باشید. این روزها کرونا با کسی شوخی ندارد. اصلاً نمی خواهیم شما یا عزیزان تان را در بستر بیماری و روی تخت بیمارستان ببینیم. ملتمسانه از شما می خواهیم کمتر تردد کنید. حتماً در رفت و آمدهای ضروری ماسک بزنید و پروتکل های بهداشتی را رعایت کنید، این روزها ظرفیت تخت بیمارستان ها پر و خدمت رسانی پرستاران موجود بی اندازه سخت شده است. اکنون فقط شما مردم هستید که می توانید به متوقف شدن چرخش این ویروس منحوس کمک کنید.

"مسئولان محترم"

از اینکه صدای ما را می شنوید، از اینکه جلسات بسیار زیادی را برای ما تشکیل داده اید، موافقت های قابل توجهی داشته اید، ابلاغیه های بسیار عالی به دانشگاه های علوم پزشکی فرستاده اید و … از شما تشکر می کنیم. اما واقعاً در بیمارستانها و دانشگاه های علوم پزشکی چه خبر است؟ دانشگاه هایی چون گیلان، مازندران، گلستان، اهواز، دزفول، کردستان، خراسان، ایلام و… چه می کنند؟ تا کی بناست زحمت تمام مسئولان کشور در سطح چند دانشگاه بر باد رود و حوادثی چون مشهد، اصفهان، بابل و… اتفاق بیفتد؟

چرا با برخی مسئولان میانی یا عملیاتی در سطح دانشگاه ها یا بیمارستان ها که با اعمال سلیقه شخصی نه تنها زحمات مقامات بلند پایه کشور را هدر می دهند، بلکه باعث بی انگیزگی کامل مدافعان سلامت در این روزهای نفس گیر می شوند. برخورد قاطع نمی شود؟

بی شک برخی رفتارهای خودسرانه در خدمت به مردم و میزان مرگ و میر ناشی از کرونا بسیار تاثیرگذار است.
در آخرین جلسات برگزار شده با مسئولان محترم سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت، بنا بود وزارت بهداشت، کمیته نظارتی قدرتمندی را برای نظارت بر استخدام ها، توزیع مناسب معوقات و تسریع در پروسه اعطای فوق العاده ویژه راه بیندازد؛ خوب است نتیجه این نظارت ها اعلام شود.

چرا اولویت‌های تعریف شده در دانشگاه های علوم پزشکی با اولویت‌های وزارت بهداشت و سطوح بالاترهم راستا نیست؟ چرا با وجود بیش از هفت هزار میلیارد تومان (چیزی که ما در جریانیم) توزیع شده در دانشگاه ها معوقات پرسنل صفر نمی شود؟

چرا کارانه و اضافه کارشان علیرغم جانفشانی های پرستاران دراین ایام مجادله بامرگ این قدر کاهش یافته است؟

در این شرایط که بحرانی تر از دوران جنگ است قطعاً چند فرمانده گروهان و گردان که مرتب باعث شکست در مواضع و هدر رفت روحیات رزمندگان خط مقدم شده اند باید عزل شوند.

امروز مدافعان سلامت در دانشگاه های علوم پزشکی خطه شمال کشور به شدت گله مند هستند، برخی دانشگاه های استان های جنوبی و غربی نیز همین طور و با وجود تخصیص بودجه های فراوان و به رغم اعطای سهمیه های استخدامی و… توسط سازمان برنامه و بودجه؛ متاسفانه برخی مدیران، دست به اقداماتی زده اند که باعث دلسردی، موضعگیری و واکنش های مدافعان سلامت در این ایام ویژه شده است.

به این گونه دانشگاه های علوم پزشکی که باعث واکنش های مدافعان سلامت می شوند، توصیه می کنیم، ایرادهای موجود را در تیم های مدیریتی بیمارستان و دانشگاه های خود بجویند و مباد که پرستاران یا غیر پرستاران را مورد پرس و جو قرار دهند.

سازمان نظام پرستاری همیشه و به ویژه در این شرایط سخت، خدمتگزار مردم و حامی سرسخت تمام کارکنان پرستاری و موظف به پیگیری مسائل حرفه ای، صنفی، معیشتی و حقوق همه جانبه اعضای خود یعنی همه کادر پرستاری و رده های وابسته است و تا حصول نتیجه این مسائل را پیگیری می کند.

از مسئولین وزارتی و روسای دانشگاه های علوم پزشکی می خواهیم سریع تر به وعده های داده شده مبنی بر تسریع در اعطای فوق العاده ویژه، تسریع دراستخدام ها و تغییر وضعیت ها، پرداخت معوقات و… عمل کنند و باعث شوند پرستاران عزیز با دلگرمی و انگیزه کافی به خدمت رسانی بپردازند.

سازمان نظام پرستاری جمهوری اسلامی ایران»
 

کد خبر 5037293

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان نظام پرستاری پرستار جامعه پرستاری شیوع کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن آنفلوانزا سیما سادات لاری پروتکل های بهداشتی آمار کرونا سازمان غذا و دارو سازمان نظام پزشکی سالمندی دیابت آلزایمر سازمان بیمه سلامت علیرضا زالی بیماری های قلبی و عروقی دانشگاه های علوم پزشکی سازمان نظام پرستاری مدافعان سلامت دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۱۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد گفت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان برنامه و بودجه استان یزد، جعفر رحمانی در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه (طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه این سازمان برگزار شد؛ از نتایج اجرایی نشدن کامل برنامه ششم توسعه مانند عدم تحقق رشد اقتصادی در دهه ۹۰ شمسی سخن گفت.

رحمانی با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، گفت: متأسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

وی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط ۳۰ درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین، اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگ‌تر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جز اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

در ادامه این نشست افشین کسالائی، معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، اظهار داشت: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است.

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود.

کسلائیی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان داشت: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها، رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بسترهای پیشرفت کشور ترسیم شده است.

در پایان این نشست حاضرین به طرح سوالات و ابهامات خود در خصوص این برنامه پرداختند و نظرات و دیدگاه‌هایشان را نیز بیان کردند.

کد خبر 747957

دیگر خبرها

  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • مجلس ، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده اند.
  • پیوستگی بین مردم و حاکمیت از برکات نظام جمهوری اسلامی است
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • زاهدان میزبان گردهمایی کشوری مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • استخدام ۲۱ هزار پرستار / تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران