Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@17:44:01 GMT

کاشت گل نرگس در ۱۵ هکتار از اراضی کازرون آغاز شد

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۸۱۷۹۵

کاشت گل نرگس در ۱۵ هکتار از اراضی کازرون آغاز شد

حمید رشیدی، چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: با احتساب این میزان کاشت گل نرگس در سال ۹۹، هم اینک بیش از ۲۰۰ هکتار از اراضی شهرستان کازرون به کشت این گل اختصاص داده شده است.

وی افزود: بخش جره و بالاده با ۱۲۰ هکتار سطح زیر کشت، بزرگترین نرگس زارهای دیم شهرستان کازرون را از آن خود کرده است و این شهرستان با تولید سالیانه ۵۳ میلیون شاخه گل، رتبه دوم تولید گل نرگس در استان فارس را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون اضافه کرد: ارقام شهلا، ۶ پر و معمولی از انواع گل نرگس در کازرون است که مرغوب‌ترین و بازار پسندترین نوع آنها رقم شهلاست.
رشیدی، با اشاره به اینکه نیاز به آب کم، مقاومت در برابر خشکی، ایجاد جاذبه برای گردشگران و همچنین اشتغالزایی از مزایای مهم این گیاه دارویی است، بیان داشت: همه ساله کشت این گیاه از اوایل مهرماه آغاز می‌شود و تا پایان همین ماه ادامه دارد و زمان برداشت این گل در کازرون در صورت مساعد بودن شرایط جوی، در نیمه نخست دی‌ماه شروع می شود. 

شهرستان کازرون در فاصله ۱۲۰ کیلومتری غرب شیراز قرار دارد.

گل نرگس، گیاهی پیازدار و از تیره نرگس با گل سفید و جام فرعی زرد است. گیاه نرگس دارای آلکالویید متنوعی است که خواص ضد توموری و ضد ‏ویروسی دارد و از مواد موجود در این گیاه برای تهیه داروهای ضد آلزایمر (فراموشی) استفاده می‌شود.‏
 

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کازرون فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کازرون فارس وزارت جهاد کشاورزی کازرون فارس اخبار کنکور شهرستان کازرون گل نرگس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۱۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی ابراهیم فرقانی اظهار کرد: با دستور دادستانی شهرستان تبریز در اجرای احکام موضوع تبصره ۲ ماده ۱۰ در اراضی کشاورزی سردرود و آرپادره‌سی شهرستان تبریز ۳۳ مورد تغییر کاربری اراضی تخریب، قلع وقمع و زمینها به وضع سابق برگشت.

وی با بیان اینکه به منظور حمایت از بخش کشاورزی و تولیدات داخلی، از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در شهرستان تبریز جلوگیری می‌شود تاکید کرد: اراضی کشاورزی به عنوان ثروت و امانت جامعه برای نسل‌های آتی است و کسانی که از این ثروت و هدیه الهی استفاده می‌کنند، همواره موظف‌ هستند از آن به طور صحیح بهره‌برداری و در حفظ و حراست از آن تلاش کنند.

فرقانی با اشاره به این که تجاوز به اراضی ملی و کشاورزی تجاوز به حقوق همه مردم به ویژه نسل آینده این کشور است خاطرنشان کرد: هرگونه تصرف و ساخت و ساز‌های غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی موجب اخلال در خودکفایی کشور در بخش کشاورزی و رواج بیکاری در جامعه خواهد شد.

وی با بیان اینکه اراضی کشاورزی بستر تولید غذای شهروندان است ادامه داد: برای حفظ اراضی کشاورزی و تامین امنیت غذایی مردم این روند در طول سال با جدیت ادامه دارد و گامی برای حفظ قدرت تولید و نیز مبارزه با سودجویان و زمین خواران است.

فرقانی اضافه کرد: صدور مجوز یا پروانه ساخت وساز در اراضی کشاورزی و نیز واگذاری خدمات زیربنایی توسط دیگر نهاد‌ها بدون استعلام و دریافت مجوز از جهادکشاورزی ممنوع است و افراد و دستگاه‌های متخلف طبق قانون به محاکم قضائی معرفی خواهند شد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان تبریز گفت: گشتهای مدیریت جهادکشاورزی شهرستان تبریز با بررسی مستمر و حضور فعال در عرصه‌های کشاورزی و نیز گزارش‌های دریافتی از سامانه ۱۳۱، مزارع و باغ‌ها را رصد می‌کنند و با هرگونه اقدام غیرمجاز برابر قانون برخورد خواهند کرد.

 

دیگر خبرها

  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی در فروردین ماه سال جاری رفع تصرف شد 
  • صادرات ۱۷ میلیون شاخه‌ گل نرگس از لرستان
  • ۲۰ هزار تن کلزا در دهلران برداشت شد
  • نشای ۵۴ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان