Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@01:00:44 GMT

نگرانی سیستم بهداشت و درمان از تعطیلات پیش‌رو

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۸۱۹۱۲

نگرانی سیستم بهداشت و درمان از تعطیلات پیش‌رو

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون درمان وزیر بهداشت گفت: نگرانی عمده سیستم بهداشت و درمان از تعطیلات پیش‌رو در ماه جاری است و باید در تصمیم‌گیری‌ها قاطع عمل کنیم.

قاسم جان‌بابایی ۹ مهرماه در جلسه مدیریت بیماری کرونا در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه از روزهای پایانی بهمن‌ماه سیستم بهداشت و درمان درگیر بیماری کرونا شد، اظهار کرد: جلسات تصمیم‌گیری برای مدیریت این بیماری باید دو سویه باشد و تمامی مدیران در مباحث شرکت کنند، درس‌آموخته‌های هفت ماه گذشته باید در کشور مورد استفاده قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان وزیر بهداشت ادامه داد: ویروس کرونا تغییر ساختاری نداشته، تنها قدرت سرایت و انتقال آن در جامعه افزایش داشته و در بسیاری از کشورها سهل‌انگاری مسئولان دولتی از عمده‌ترین دلایل افزایش آمار مبتلایان بوده است، خوشبختانه در اوایل شیوع ویروس کرونا مردم همکاری خوبی را با سیستم بهداشتی و درمانی داشتند.

وی با اشاره به اینکه تعطیلات موجب افزایش شمار بیماران سرپایی و بستری کرونایی در کشور شد، گفت: نگرانی عمده سیستم بهداشت و درمان از تعطیلات پیش‌رو در ماه جاری است، باید در تصمیم‌گیری‌ها قاطع عمل کنیم.

جان‌بابایی با تقدیر از عملکرد مسئولان چهارمحال و بختیاری در مدیریت بیماری کرونا، افزود: این استان برخلاف پیش‌بینی‌ها و قرار گرفتن در بین استان‌های پرخطر از جمله اصفهان، خوزستان و ... این بیماری را به خوبی در ماه‌های اولیه مدیریت کرد و در بازدیدی که از چند بیمارستان استان صورت گرفت روند ارائه خدمات مطلوب ارزیابی شد.

معاون درمان وزیر بهداشت استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و جریمه را از مهم‌ترین راهکارهای مقابله با کرونا عنوان و بیان کرد: اگر این موارد در فصول سرد سال نیز رعایت شود، قطعا آمار ابتلا به بیماری آنفلوآنزا نیز کاهش چشمگیری پیدا می‌کند، زیرا قدرت سرایت آنفلوآنزا از کرونا کمتر است.

وی در خصوص بحث آموزش حضوری در مدارس، تاکید کرد: شاید دانش‌آموزان در موقع ابتلا به کرونا علائم نداشته باشند، اما مهم‌ترین حلقه انتقال این ویروس به شمار می‌آیند، پیشنهاد می‌شود مدارس به صورت مجازی برگزار شوند، حضور ۶۰ درصد دانش‌آموزان در مدارس به خصوص شهرهای بزرگ کمی نگران‌کننده است.

جان‌بابایی با بیان اینکه یکسری تصمیمات مقطعی باعث شکستن سیکل بیماری می‌شود، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی در تعطیلی برخی مراکز نمی‌تواند تحکمی عمل کند و سایر دستگاه‌های متولی باید در این خصوص همکاری لازم را داشته باشد، هدف ما کاهش مرگ و میر ناشی از کرونا است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه چهارمحال و بختیاری کروناویروس سیستم بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۱۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین