Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، سعید زرندی عصر امروز چهارشنبه در نشست تجلیل از واحدهای نمونه صنعتی مازندران در ساری ، تمرکز بر روی ظرفیت های تولید داخلی را برای مقابله با تحریم ها اجتناب ناپذیر خواند و افزود : بومی سازی کالاهای وارداتی سبب می شود تا ظرفیت بسیاری از بخش ها رشد کند، ضمن این که فراهم شدن بازار داخلی انگیزه بیشتری به تولیدکنندگان خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اتکای تولید کنندگان به حمایت های دولتی را یکی از علل عقب ماندگی اقتصادی کشور دانست و بر ضرورت مهندسی مجدد مالی بخش تولیدی تاکید کرد.

زرندی گفت : اینکه ما به عنوان دولت باید کار حمایتی انجام دهیم اثرات منفی در روند اقتصادی کشور خواهد داشت چون دولت باید به سمت بهبود فضای کسب و کار برود و بخش خصوصی خودش کارش را انجام دهد.
وی افزود : البته هیچکس منکر شرایط سخت اقتصادی امروز کشور نیست ، ولی افتخار می کنیم در همین شرایط سخت هم توانستیم کارهای بسیاری انجام دهیم که سبب شد تا رشد بخش صنایع کشور سال گذشته برابر گزارش بانک مرکزی ۲.۷ درصد مثبت بود ، در حالی که رشد اقتصادی ۶.۵ منفی را پشت سر گذاشت.

معاون وزیر صنعت با تاکید بر اینکه شدیدترین حالت تحریم در حال حاضر در بخش اقتصاد ایران اعمال می شود، گفت : شرایط امروز از دوران دفاع مقدس سخت تر است چون در آن زمان برای همه ملموس بود که دشمن حملهذعیف کنیم.
وی با انتقاد از آنچه که " برخی کج سلیقگی های اداری " نامید، افزود : اما در همین شرایط باید استفاده از فرصت ها را مد نظر قرار دهیم، به همین منظور طرفیت های تولیدی در حال حاضر مبنای حرکت قرار گرفته است، ظرفیت های موجودی که نیازمند سرمایه گذاری جدیدی نیست و لازم است دوباره به چرخه تولید بازگردند.
 زرندی همچنین بر ضرورت تغییر نگاه بانک مرکزی به تولید بویژه در موضوع نرخ ارز تاکید کرد و گفت: راه کنترل قیمت ارز حمایت از تولید است، باید مواد اولیه راحت به دست تولیدکننده برسد.
وی هشدار داد : وقتی اقتصاد تورمی می شود ، استهلاک و عدد سرمایه نزدیک هم قرار گرفته و استهلاک عدد سرمایه را می پوشاند که این در اقتصاد ایران در حال اتفاق افتادن و بسیار خطرناک است.
معاون وزیر صنعت گفت : وزارت صنعت برای مقابله با وضعیت موجود و جلوگیری از مخاطرات پیش رو اقداماتی را شروع کرده که از جمله آن مشخص کردن صنایع پیشران و اعلام نیازهای کشور به آنها برای تولید است.

وی همچنین بر ضرورت اتکای سرمایه گذاران و تولیدکنندگان بر توان خود تاکید کرد و گفت : حجم صنعت به این بزرگی با این منابع بانکی موجود جور در نمی آید، نیاز صنعت ما ۵۷۵ هزار میلیارد تومان است و در بهترین حالت حجم سرمایه در گردش ما ۳۲۵هزار میلیارد تومان بوده است.

در این نشست از صنعتگران برتر مازندران قدردانی شد.

برچسب‌ها سعید زرندی وزارت صنعت معدن و تجارت تولید داخلی مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سعید زرندی وزارت صنعت معدن و تجارت تولید داخلی مازندران سعید زرندی وزارت صنعت معدن و تجارت تولید داخلی مازندران اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۲۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم

سیاست شکست خورده ممنوعیت واردات پوشاک، نه تنها ایران را به بستری مناسب برای قاچاقچیان این کالا تبدیل کرده است؛ بلکه طبق جدیدترین اظهارنظر فعالان صنعت پوشاک، ایران تبدیل به مرکز کالا‌های استوک منطقه شده است.
 
به گزارش اکو ایران؛ با تشدید تحریم‌های ایران در اوایل سال ۱۳۹۷ دولت واردات پوشاک را همچون بسیاری از اقلام وارداتی دیگر ممنوع کرد. بدین ترتیب واردات رسمی به نفع قاچاق کنار کشید. موضوعی که همواره مورد نقد فعالان صنعت نساجی و پوشاک بود.
 
اخیرا نمایندگان بخش‌خصوصی در اتاق بازرگانی تهران به چالش‌های صنعت نساجی و پوشاک پرداختند. طبق اظهارات فعالان این صنعت، موضوع تخصیص و بازگشت ارز صادراتی، قاچاق به‌ویژه قاچاق پوشاک استوک از جمله مهمترین چالش‌های این روز‌های آنهاست.
 
هرویک یاریجانیان، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تهران گفت: با وجود گذشت یک ماه از سال جدید، هنوز همه صنایع درگیر بلاتکلیفی هستند. ما نمی‌دانیم قیمت ارز در روز‌ها و ماه‌های آتی چه روندی را طی خواهد کرد و این یعنی نمی‌توانیم برای ورود به بازار‌های بین‌المللی و فعالیت در آن برنامه‌ریزی داشته باشیم. بی‌ثباتی طی سال‌های اخیر باعث شده است که ما متاسفانه از تمام بازار‌های بین‌المللی دور بمانیم.
 
مهدی پورقاضی، عضو سابق هیات نمایندگان اتاق تهران نیز گفت: آنچه صنایع را رنج می‌دهد، این است که سیاست‌های پولی و بانکی و ارزی است که بانک مرکزی و دولت به کار می‌گیرند همان سیاست‌هایی است که سال‌ها به کار برده شده و نتایجش هم معلوم است. برای مثال اصرار دارند که نرخ دستوری پایینی برای ارز اعلام کنند و از این طریق به افراد و گروه‌های خاص ارز ارزان بدهند.
 
امین مقدم، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران به مشکلات موجود در حوزه نقل‌وانتقال پول، مبادلات ارزی و بازگشت ارز صادراتی سخن گفت و خواستار رفع آن‌ها شد.
 
طبق گزارش اتاق بازرگانی تهران، تراز صنعت نساجی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن ۳ برابر منفی شده در حالی که حدود ۸۰درصد کالا‌های ما در کشور در حال تولید است.
 
مسعود شاه‌بختی، بازرس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک گفت: جهش تولید در صنعت نساجی و به طور کلی دیگر صنایع اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه سیاست‌های بانکی ما اصلاح شود. در حال حاضر بسیاری از کشور‌ها از ما تقاضای کالا دارند، اما همکاران ما در این صنعت به دلیل تحریم‌های بانکی و مشکلات ارزی قادر به صادرات کالا نیستند.
 
سعید جلالی قدیری، دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات صنایع نساجی و پوشاک ایران در این نشست با نقد از وضع موجود گفت: مساله اول ما تخصیص ارز و مساله دیگر قاچاق است. در مورد تخصیص ارز شفافیت وجود ندارد و همه اعم از صراف و ترخیص‌کار از رانت‌های موجود استفاده می‌کنند.
 
او افزود: در مورد قاچاق هم با وجود ممنوعیت واردات پوشاک که ما مخالف آن هستیم؛ ما اکنون مرکز توزیع کالای استوک در منطقه شده‌ایم. پنج سال است تلاش می‌کنیم بگوییم قاچاق بد است. ما نباید واردات را ممنوع کنیم و ممنوعیت واردات مشکلی از ما حل نخواهد کرد. قدیری تاکید کرد: ما در صادرات پوشاک و نساجی مزیت داریم؛ اما اینکه با چه مدلی جلو برویم مهم است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟