Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استان های وزارت ورزش و جوانان آخرین وضعیت خصوصی‌سازی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را تشریح کرد.

به گزارش برنا آذربایجان‌غربی، جمشید تقی زاده در حاشیه سفر به ارومیه در مورد آخرین وضعیت خصوصی سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: همانطور که قبلا به دفعات با رسانه‌های جمعی اطلاع‌رسانی شده، واگذاری دو شرکت فرهنگی و ورزشی پرسپولیس و استقلال ایران در دستورکار وزارت ورزش و جوانان قرار دارد و برای بررسی دقیقه و همه جانبه موضوع و در راستای اجرای صورتجلسه هیئت واگذاری، بیش از ۵۰ جلسه با محوریت سازمان خصوصی‌سازی برای تسریع در این فرآیند و نظارت به نحوه چگونگی اجرای آن با حضور نمایندگان تام‌الاختیار دو شرکت کارگزاران منتخب دو شرکت تشکیل و اقدامات، تلاش شگرف و تصمیماتی در راستای بهبود وضعیت و ایجاد سازوکارهای قانونی لازم برای فرآیند واگذاری اتخاذ گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای تسریع در روند خصوصی‌سازی مجامع دو شرکت برای بررسی و تایید صورت‌های مالی سنوات مربوط به سالهای ۹۳ تا ۹۷ که مغفول مانده تشکیل و برابر جلسات خصوصی سازی دو شرکت نسبت به بررسی، شناسایی و احصا و شفافیت صورتحساب‌های مالی، تبیین وضعیت حقوقی و معارضین، تعیین تکلیف مجموعه‌های ورزشی واگذار شده، پیگیری برای ثبت برندهای دو شرکت در کلیه طبقات، اخذ نظریه هیئت ۳ نفره کارشناسان رسمی دادگستری برای تعیین بها مجموعه‌های ورزشی و برند دو شرکت جهت ثبت در دفاتر مالی صورت پذیرفته است.

وی افزود: این موضوع با توجه به سیاست‌های کلان وزارت، واگذاری دو شرکت فرهنگی و ورزشی استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی و با سرعت بخشیدن به رفع معضلات مبتلا به حقوقی و مالی دو شرکت، مورد اهتمام جدی این وزارتخانه بوده و در این خصوص به استناد بند ۵ مصوبه هیئت واگذاری به شماره ۱۸۷۱۵ مورخ ۲۰ اردیبهشت ۹۹ واگذاری و آماده سازی برای پذیرش شرکت‌های فرهنگی ورزشی دو باشگاه جهت آماده‌سازی برای پذیرش و عرضه اولیه سهام شرکت‌های مدکور با سرعت بیشتری در حال انجام است.

معاون وزیر ورزش و جوانان خاطر نشان کرد: اسناد مالکیت مجموعه‌های ورزشی درفشی‌فر، کمپ ناصر حجازی، شهدای گمنام و مرغوبکار بعد از چند دهه اخذ و تثبیت مالکیت بنام دو شرکت انجام و سند تک برگی صادر گردید.

تقی زاده گفت: برابر ارزیابی کارشناسان رسمی دادگستری با تهیه گزارش توجیهی افزایش سرمایه و تصویب هئت مدیره در حال ثبت در دفاتر مالی و افزایش سرمایه بوده که این یک امر مهم برای خصوصی سازی شرکت های دولتی می باشد.

تقی زاده اضافه کرد: طبقات مربوط به علائم تجاری شرکت فرهنگی ورزشی استقلال صرفا در ۵ طبقه ثبت که با هماهنگی اداره کل ثبت علائم تجاری و مالکیت معنوی، این حقوق مکتسبه دولت حفظ و علائم تجاری و برند استقلال در کلیه طبقات ثبت شده است و در این راستا کارشناسان رسمی دادگستری، برند و علائم تجاری دو شرکت ارزیابی و در دفاتر مالی برای افزایش سرمایه لحاظ می شود.

وی افزود: این نکته نیز حائز اهمیت است که با تلاش انجام گرفته، ضمن تشکیل مجامع دو شرکت در هفته های آتی برای تصویب صورتهای مالی منتهی به ۳۱ خرداد تا ۳۱ تیر سایر تشریفات برای واگذاری و ورود به بورس صورت پذیرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان معاون وزیر ورزش و جوانان تیم فوتبال پرسپولیس تهران خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس تیم فوتبال پرسپولیس تیم فوتبال استقلال آذربایجان غربی خصوصی سازی پرسپولیس و استقلال خصوصی سازی سرخابی ها تیم فوتبال استقلال تهران خصوصی سازی دو علائم تجاری دو باشگاه دو شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۳۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ رفع انحصار ریلی با ایجاد یک نهاد رگولاتوری

تین نیوز

رئیس کار گروه اقتصاد حمل و نقل انجمن ریلی با تاکید بر اینکه به این دوره از مدیریت راه آهن امیدوار نیستیم، معتقد است: انحصار با ایجاد یک نهاد رگولاتوری ریلی از تمامی ذی نفعان حمل و نقل ریلی از بین خواهد رفت.

به گزارش خبرنگار تین نیوز، مرتضی رجبی، رئیس کارگروه سرمایه گذاری و اقتصاد حمل و نقل انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی با تاکید بر اینکه  حمل و نقل ریلی نیازمند یک نهاد رگولاتور ریلی است، گفت: شرکت راه آهن نباید تصدی گری داشته و تصدی گری در بخش ریلی باید به بخش خصوصی واگذار شود.

خبر پربازدید بخش ریلی را بخوانید:

طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود

رجبی افزود: مهم ترین و اصلی ترین موضوعی که باید اتفاق بیفتد این است که باید واگذاری کامل لکوموتیو ها به بخش خصوصی صورت گیرد. در وهله بعدی نقش تصدی گری راه آهن کاهش باید. همچنین باید یک نهاد رگولاتور در حوزه حاکمیتی ایجاد شود. موضوع مهم بعدی این است که باید ماده 12 اجرایی شود.

رئیس کارگروه اقتصاد حمل و نقل انجمن ریلی تاکید کرد: صنعت ریلی در حال تضعیف بوده و این کوتاهی هم از جانب دولت و هم از جانب بخش خصوصی اتفاق افتاده است. اگر افزایش قیمت سوخت و حامل انرژی اتفاق نیفتد به مشکلات صنعت حمل و نقل ریلی دامن خواهد زد. در طول ۲۰ تا ۳۰ سال اخیر تنها قانونی که می توانست به حمل و نقل ریلی کمک کند، ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید بود که متاسفانه تاکنون مبلغی از جانب آن در بخش حمل و نقل ریلی جذب نشده است.

مرتضی رجبی، رئیس کارگروه اقتصاد انجمن ریلی

وی ادامه داد: اگر رویه موجود تغییر نکند و در اجرای قوانین اتفاق خاصی نیفتد این شیب نزولی حمل بار قطعا به نفع حمل جاده ای بیشتر خواهد بود و در عمل باعث نابودی صنعت ریلی و رونق بخش جاده ای خواهد شد.

مرتضی رجبی با اشاره به اقدامات لازم در  ایجاد رغبت بخش خصوصی به سرمایه گذاری در حوزه ریلی، تشریح کرد: در گام نخست نقش شرکت راه آهن باید کاملا مشخص شود. سرمایه گذار باید بداند راه آهن تا چه اندازه در تصدی گری دخالت دارد تا نسبت به آن برای سرمایه گذاری تصمیم گیری کند. دوم اینکه قوانین موجود در حوزه ریلی تفسیر شوند. قوانینی که به نفع بخش ریلی مصوب شده اند در حال آسیب به آن هستند. مثلا معافیت مالیاتی بخش ریلی به منظور ترغیب و تشویق بخش ریلی گذاشته شده اما در عمل باعث ایجاد پرونده های مالیاتی برای شرکت های ریلی شده است.

رئیس کارگروه اقتصاد انجمن ریلی خاطر نشان کرد: شرکت راه آهن نباید تصدی گری داشته و تصدی گری در بخش ریلی باید به بخش خصوصی واگذار شود. امور ناوگان (اعم از لکوموتیو و واگن) در بخش های سرمایه گذاری، بهره برداری، ترافیک شبکه، تعمیر و نگهداری و نظارت بر آن در حیطه وظایف تصدی گری بوده باید و باید از شرکت راه آهن به بخش خصوصی واگذار شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بررسی تحولات اخیر باشگاه استقلال تهران در مجله فوتبال
  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • خبر مهم کنفدراسیون فوتبال آسیا به پرسپولیس و استقلال
  • خبر مهم کنفدراسیون فوتبال آسیا برای پرسپولیس و استقلال
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ◄ رفع انحصار ریلی با ایجاد یک نهاد رگولاتوری
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • زمان واگذاری پروژه‌های نهضت ملی مسکن در کردستان+فیلم
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد