Web Analytics Made Easy - Statcounter

روش نگهداری هندوانه نبریده در منزل به گزارش جام جم آنلاین از جالبانه،هندوانه اگر در معرض هوای سرد قرار بگیرد، ظرف مدت کوتاهی از بین می‌رود. به طور معمول عمر هندوانه پس از برداشت در دمای ۱۳ درجه سانتیگراد بین ۱۴ تا ۲۱ روز است، اما در دمای یخچال طول عمر این میوه کاهش یافته و به ۷ روز می‌رسد. به علاوه قرار دادن هندوانه در یخچال باعث می‌شود، بتاکاروتن موجود در آن از بین برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور که می‌دانید بتاکاروتن در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شود.

 

اگر هندوانه را برش نزده‌اید و به اصطلاح درب بسته است، به روش زیر عمل کنید:

 

پس از پوشاندن روی هندوانه با پلاستیک، آن را در یخچال قرار دهید. با این روش می‌توانید هندوانه را تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

 

 

۲. روش نگهداری هندوانه بریده شده بدون پوست پوست هندوانه را جدا کرده و سپس آن را به صورت مکعبی برش بزنید.

 

برش‌های هندوانه را در ظرف درب داری که هوا به داخل آن نفوذ نکند، قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید. 

 

 

نکته: حتی در صورت نگهداری برش‌های هندوانه در ظرف درب‌دار غیر قابل نفوذ، هندوانه پس از ۳ الی ۴ روز شیرینی و تازگی خود را از دست می‌دهد یا آب هندوانه از آن خارج شده و طعم آن تغییر می‌کند، بنابراین سعی کنید هندوانه را حداکثر ظرف یک الی ۲ روز مصرف کنید.

 

روش نگهداری هندوانه در منزل به روش فریز کردن ابتدا هندوانه را از وسط به دو نیم تقسیم کرده، سپس با استفاده از یک چاقوی بلند و تیز، پوست هندوانه را جدا کنید.

 

هندوانه را به صورت مکعبی برش بزنید و یک ردیف از آن را در سینی چیده و در فریزر قرار دهید.

 

صبر کنید تا مکعب‌های هندوانه یخ بزنند و سفت شوند. یخ زدن هندوانه حدود یک ساعت طول می‌کشد.

 

به محض اینکه تکه‌های هندوانه یخ زدند، آن‌ها را در ظرف درب‌داری که هوا به درون آن نفوذ نکند، قرار دهید.

 

درب ظرف را محکم بسته و آن را در فریزر قرار دهید.

 

با این روش می‌توانید هندوانه را به مدت ۶ ماه نگهداری کنید و از آن برای تهیه نوشیدنی‌هایی همچون اسموتی هندوانه و بستنی هندوانه استفاده نمایید.

 

 

سخن آخر بر اساس تحقیقات صورت گرفته هندوانه سرشار از نوعی آنتی اکسیدان به نام لیکوپن است که باعث رنگ قرمز آن شده و از ابتلا به بیماری‌های قلبی و برخی از سرطان‌ها جلوگیری می‌کند. دقت کنید که خوردن هندوانه خیلی سرد ممکن است دلچسب باشد، اما خواص غذایی آن نسبت به هندوانه‌ای که در دمای اتاق نگهداری شده، کمتر است. بنابراین بهتر است هندوانه را در خارج از یخچال نگهداری کرده و به صورت تازه مصرف کنید تا از خواص بی نظیر هندوانه آن برخوردار شوید. 

شما در این مقاله با چند روش نگهداری هندوانه در منزل آشنا شدید، امیدواریم از این مطلب استفاده کرده باشید و اگر ترفند‌های دیگری سراغ دارید از طریق بخش ارسال نظر با دیگر مخاطبان سایت جالبانه به اشتراک بگذارید.

هندوانه‌ای با اندازه متوسط و پوست ضخیم و سالم را انتخاب کنید که کاملا رسیده نباشد.

 

سطح پوست هندوانه را با یک دستمال تمیز، پاک کنید.

 

مقداری شمع را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شمع‌ها کاملا ذوب شوند، سپس نخ‌های وسط شمع را از درون شمع ذوب شده، خارج کنید. تحت هیچ شرایطی این‌کار را با دست انجام ندهید.

 

شمع ذوب شده را از روی حرارت بردارد و پس از آنکه کمی خنک شد، روی سطح هندوانه بریزید.

 

اجازه دهید شمع روی پوست هندوانه خنک شود، سپس مجددا لایه‌ای از شمع ذوب شده را روی پوست هندوانه بریزید، به‌ طوری که یک لایه از شمع به ضخامت نیم سانتیمتر روی سطح هندوانه را بپوشاند.

 

پس از خنک شدن کامل شمع، هندوانه را در جعبه پر شده از پوشال یا روزنامه قرار داده و در محلی تاریک، خنک و خشک نگهداری کنید.

 

نکته: دقت کنید که شمع همه سطح هندوانه را پوشانده باشد و گاهی به آن سر بزنید که در آن شکاف یا سوراخی ایجاد نشده باشد.

 

راهکارهای نگهداری هندوانه برش خورده

مدت زمان نگهداری هندوانه برش خورده در یخچال کوتاه است، به طوری‌ که حداکثر می‌توانید آن را به مدت ۷ روز در یخچال نگهداری کرد. پس از این مدت فساد میوه آغاز خواهد شد.

۱. نگهداری هندوانه بریده شده با پوست هندوانه را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و روی آن را پلاستیک یا سلفون بکشید. بهتر است از پلاستیک یا سلفون دو لایه استفاده کرده و روی هندوانه را کاملا با آن بپوشانید که طعم دیگر مواد غذایی موجود در یخچال را به خود نگیرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: هندوانه نگهداری زندگی پوست هندوانه یخچال نگهداری نگهداری کنید قرار دهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۴۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت

در جریان بارندگی‌های اخیر و سیلابی که در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد و اصفهان به‌راه افتاد بسیاری از بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی دچار آسیب‌های جدی شدند. پیگیری از مسئولان میراث فرهنگی استان سیستان و بلوچستان مشخص کرد که بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال به بنا‌ها و آثار تاریخی استان آسیب وارد شده است. روز گذشته نیز فعالان میراث فرهنگی در زواره خبر دادند که آبگرفتگی، ۲۰۰ خانه تاریخی را تخریب کرده و خسارت شدیدی به ۱۰ خانه صفوی و قاجاری زواره وارد شده است.

  بخش اسلامی قلعه نرماشیر کاملاً فروریخته

به گزارش ایلنا، «محسن موحدی» معاون میراث فرهنگی استان کرمان نیز به تخریب بنا‌های تاریخی استان پس از بارندگی‌های اخیر اشاره کرد و گفت: استان کرمان منطقه جغرافیایی بسیار وسیعی است که آثار و بنا‌های تاریخی این استان در اقلیم کوهستانی و کویری آن پراکنده هستند.

او گفت: اغلب آثاری که در استان کرمان به دنبال بارش‌های اخیر دچار آسیب شده‌اند مربوط به اقلیم کویری است چراکه در بنا‌های این منطقه معمولا بیشترین مصالحی که به‌کار رفته، خاک و کاهگل است.

موحدی درخصوص آمار موجود و میزان خسارتی که سیل به بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی وارد کرده است، اعلام کرد: اداره میراث فرهنگی استان کرمان همچنان در حال جمع‌بندی خسارات سیل کرمان است که به محض تکمیل به وزارت میراث فرهنگی ارسال می‌شود، اما مهمترین آثاری که هم‌اکنون تخریب شده‌اند یخچال تاریخی سیرجان و قلعه نرماشیر است که قسمت مربوط به دوره اسلامی آن کاملا فروریخته.

معاون میراث فرهنگی افزود: خوشبختانه پلان و نقشه‌های بنا‌های تاریخی تخریب شده موجود هستند که بر اساس اطلاعات موجود می‌توان این بنا‌ها را به‌سرعت مرمت و بازسازی کرد.

نجات یخچال خراب سیرجان پس از بارندگی!

یخچال تاریخی سیرجان که سال‌ها قبل بدون توجه به تذکر میراث فرهنگی توسط مالک به‌صورت کاملا خودسرانه و غیراصولی مرمت شده بود، گنبد آن در جریان بارندگی و سیلاب اخیر، فروریخت.

معاون میراث‌فرهنگی استان کرمان درباره این اثر گفت: یخچال تاریخی سیرجان که یکی از مهمترین بنا‌های تاریخی کرمان است سال‌ها قبل بدون اخذ مجوز و توجه به تذکرات میراث فرهنگی توسط مالک مرمت شد که در آن زمان امکان مداخله توسط کارشناسان میراث فرهنگی وجود نداشت چراکه هر اقدامی صورت می‌گرفت این اثر تاریخی بیشتر تخریب می‌شد.

او گفت: یخچال تاریخی سیرجان، اما پس از بارندگی دچار تخریب جدی شد و گنبد مرمت شده آن فرو ریخت که درحال حاضر با توافقی که با مالک صورت گرفته، قرار است این بنای ارزشمند با اصولی علمی مرمت شود تا پایداری خود را در مواجهه با بلایای طبیعی حفظ کند.

موحدی، اما در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه تعداد بنای تاریخی شاخص در استان کرمان وجود دارد که توسط مالکین دچار دخل و تصرف‌های جدی می‌شود، ادامه داد: این سوال سختی است، اداره میراث‌فرهنگی استان کرمان تلاش دارد آثار و بنا‌هایی که در اختیار بخش خصوصی و دولتی هستند را به‌طور مداوم رصد کند. درحال حاضر بنا‌هایی که در اختیار میراث فرهنگی وضعیت خوبی دارند و در شرایط مناسبی نگهداری می‌شوند، اما بنا‌هایی که در اختیار دستگاه‌های دولتی از جمله اوقاف هستند به دلیل وجود وارث بیشتر مورد آسیب و تخریب قرار می‌گیرند.

دیگر خبرها

  • شناسایی و توقیف یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • ۵۱۰ کارتن غیرمجاز تخم مرغ در مازندران کشف شد
  • بازار خودرو روی دور تند ارزانی افتاد
  • کشف فسیل دست نخورده یک گونه کانگوروی عجیب
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • غار هارپیا ؛ اینجا زمین کاملا چین خورده است! (+عکس)
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • راهنمایی برای نگهداری و تمیزکاری آسیاب قهوه در منزل
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد