Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس اداره بهزیستی اردستان ضمن ابراز تاسف از عدم فعالیت مناسب کانون بازنشستگان در این شهرستان گفت: برنامه مشخص برای حمایت از سالمندان در اردستان تدوین نشده است. - اخبار استانها -

محمدعلی مطلب‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردستان ، اظهار داشت: هر ساله روز یکم تیر ماه که امسال با 10 مهر تقارن پیدا کرده به عنوان روز جهانی سالمند نامگذاری شده است و امسال شعار روز سالمند با نام «کرونا فرصتی برای تغییر نگاه به سالمند» قرار داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به شیوع ویروس کرونا و تحت تاثیر قرار گرفتن مراسمات در سال جاری افزود: با توجه به وضعیت به وجود آمده و محدودیت‌هایی که وجود دارد امسال برنامه‌ها بیشتر به صورت غیر حضوری و به صورت مجازی برگزار می‌شود و گردهمایی و تجمع در این خصوص وجود نخواهد داشت.

رئیس بهزیستی شهرستان اردستان ضمن اشاره به تجلیل از سالمندان به صورت انفرادی گفت:  با دعوت از سالمندان به شکل انفرادی از آنان تجلیل می‌شود تا توانسته باشیم این روز را جشن گرفته باشیم و در حال حاضر  بیش از هفت هزار و 900 نفر سالمند در شهرستان اردستان به ثبت رسیده است.

وی ابراز داشت: سالمندان به افراد بالای 60 سال اطلاق می‌شود که 18.4 درصد جمعیت شهرستان اردستان را سالمندان تشکیل می‌دهند و از این تعداد سالمند 452 نفر آن‌ها تحت پوشش بهزیستی قرار دارند و نزدیک به یک هزار و 500 نفر هم تحت پوشش کمیته امداد هستند.

مطلب‌زاده بیان کرد: در حوزه امور اجتماعی بهزیستی 184 نفر قرار دارند یعنی زنان سرپرست خانوار بالای 60 سال هستند و 268 نفر هم  معلولان سالمندی هستند که تحت پوشش قرار دارند و در طول سال خدماتی همچون پرداخت مستمری و ارائه وسایل کمک توانبخشی همچون ویلچر، فاکر، عصا، و سمعک به صورت رایگان واگذار می‌شود.

ادامه همکاری 4500 معلم بازنشسته /تفاهم با قرارگاه خاتم‌الانبیا برای بازسازی مدارس پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته پرداخت شد مقاومت برخی مدیران در برابر قانون منع به کارگیری بازنشستگان / در برخی ‌دستگاه‌ها ‌500 ‌بازنشسته مشغول به کار‌ند

رئیس بهزیستی شهرستان اردستان ضمن تاکید بر مناسب‌سازی اماکن ویژه سالمندان تاکید کرد: بهزیستی در طول سال نسبت به مکان‌های عمومی و دولتی  مبنی بر مناسب‌سازی برای رفت و آمد سالمندان اقدام می‌کند و ادارات هم همکاری خوبی داشته‌اند و در یکسال گذشته وضعیت خیلی بهتر شده است.

وی تصریح کرد: موضوع توزیع بسته‌های بهداشتی بین سالمندان به موجب جلوگیری از کرونا در حال انجام بوده و توزیع بسته‌های غذایی در این هفته و بازدید آنلاین از مرز سالمندان زواره انجام می‌شود و بازدید و ملاقات به شکل حضوری در حال حاضر ممنوع است و کارشناسان خودمان هم وارد این مجموعه نمی‌شوند.

مطلب‌زاده گفت: شهرستان اردستان در حال حاضر دارای یک سرای سالمندان در زواره بوده که 22 نفر سالمند در آن نگهداری می‌شوند و دو سرای دیگر که در حال ساخت است یکی بنام « پونه رونقی» و مرز دیگر ساختمان سالمند کوثر اردستان که تا دهه فجر فاز اول آن افتتاح خواهد شد.

رئیس بهزیستی شهرستان اردستان افزود: تماس تلفنی با سالمندان با همکاری شبکه به منظور راهنمایی و مشاوره و پیشگیری از کرونا  برای سالمندان توسط اورژانس اجتماعی در این هفته انجام می‌شود و بزرگترین مشکل سالمندان در حال حاضر این است که برنامه تدوین شده و مشخص برای سالمندان در شهرستان اردستان نداریم و کانون‌های بازنشستگان شهرستان اردستان خیلی فعال نیستند و می‌توانند با کمک شهرداری‌ها فعالیت های خیلی خوبی را ارائه کنند.

وی ضمن اشاره به پرداختی مستمری به سالمندان تحت پوشش اداره بهزیستی شهرستان اردستان با توجه به تعداد اعضای خانوار بیان کرد: بهزیستی اردستان ماهیانه به سالمندان تحت پوشش خود از حداقل 198 هزار تومان تا 600 هزار تومان با توجه به تعداد خانوار به آن‌ها پرداخت می‌کند.

انتهای پیام/802/ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهزیستی شهرستان اردستان حال حاضر تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۴۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه کسب برای بازنشستگان

 به گزارش صدای ایران، دریافت جواز کسب برای هرکسی امکان‌پذیر است. حتی بازنشستگان و کارمندان مختلف نیز می‌توانند برای دریافت جواز مرتبط با بیزینس خود اقدامات لازم را انجام دهند. به طور حتم اگر اطلاعات جامع و کاملی درباره شرایط و مراحل دریافت جواز در اختیارتان باشد، در بازه زمانی بسیار کوتاهی می‌توانید این سند حقوقی را دریافت کنید.

در کل اگر فعالیت قانونی دارید، فرقی ندارد که حوزه فعالیت شما چیست. چه بازنشسته و‌کارمند باشید و چه در حال تحصیل، اگر شرایط و مدارک شما کامل باشد، به راحتی می‌توانید پروانه کسب برای فعالیت‌های تجاری خود دریافت کنید. قطعا با دریافت این مجوز نه تنها از محصولات و خدمات خود به صورت قانونی محافظت می‌کنید، بلکه امکانات دیگری نیز در اختیارتان قرار می‌گیرد که در ادامه بیشتر در مورد آن‌ها توضیح می‌دهیم.

معرفی انواع پروانه کسب

پیش از اقدام برای ثبت نام و دریافت پروانه کسب، باید با انواع آن آشنا شوید. در واقع این گواهی براساس نوع مشاغل به چهار دسته مختلف تقسیم شده است که باید متناسب با نوع بیزینس خود پروانه کسب مورد نظر را انتخاب کنید. اکنون به معرفی هریک از این دسته‌ها می‌پردازیم:

جواز کسب توزیعی

جواز کسب توزیعی به آن دسته از افرادی تعلق می‌گیرد که در زمینه فروش اقلام مصرفی فعالیت می‌کنند. بنابراین اگر شما فروشنده لباس هستید یا اقلام آرایشی و بهداشتی برای فروش دارید، باید مجوز رسمی توزیعی دریافت کنید. در غیر اینصورت تمام فعالیت‌های شما غیر قانونی خواهد بود.

جواز کسب تولیدی

افرادی که می‌خواهند در زمینه تولید پوشاک، مواد پلاستیکی، نان و شیرینی و... یک مکانی را برای فعالیت‌های تجاری خود انتخاب کنند، باید جواز کسب تولید را از صنف مربوطه دریافت کنند. در واقع این جواز برای افرادی صادر می‌شود که قصد تولید محصولات مختلف را دارند و باید شرایط آن را به طور کامل رعایت کنند.

جواز کسب فنی

این نوع جواز مختص افرادی است که در حوزه تعمیرات وسایل الکتریکی یا ابزارهای فنی فعالیت می‌کنند. هدف اصلی این افراد تعمیرات وسایل مختلف است. به همین علت حتما باید مدرک فنی و حرفه‌ای مختص به شغل خود را داشته باشند تا جواز کسب برایشان صادر شود.

جواز کسب خدماتی

مشاغلی که به جای ارائه و تولید کالا، خدمات مختلفی را در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌دهند، نیاز به دریافت جواز کسب خدماتی دارند. آرایشگاه‌های مردانه و زنانه نمونه بارزی از این نوع مشاغل هستند که به این نوع جواز کسب احتیاج دارند و بدون این مجوز هرگونه فعالیت آن‌ها غیر قانونی خواهد بود.

شرایط دریافت جواز کسب برای بازنشستگان چیست؟

شرایط دریافت جواز کسب با توجه به نوع مشاغلی که در نظر دارید، متفاوت خواهد بود. اما در حالت کلی به دو صورت موقتی و دائم اهدا می‌شود. جواز موقتی یکساله است و نیاز به تمدید مجدد دارد. اما جواز دائم تا پنج سال اعتبار دارد و در صورت اتمام می‌توانید آن را تمدید کنید.

بدون شک برای دریافت هریک از این مجوزهای کسب شرایطی وجود دارد که فرد باید به طور کامل آن‌ها را رعایت کند. بنابراین فرقی ندارد که بازنشسته باشید یا یک کارمند فعال، در هر صورت باید شرایط و ضوابط زیر را رعایت کنید تا جواز کسب به شما تعلق گیرد.

بیش از هرچیز باید بدانید که جواز کسب تنها به افرادی تعلق می‌گیرد که در گذشته هیچ‌گونه مجوزی را دریافت نکرده باشند. اگر آقا هستید حتما باید گواهی پایان خدمت، معافیت و پایان تحصیل در اختیارتان باشد تا بتوانید جواز کسب دریافت کنید. برای دریافت پروانه کسب باید وضعیت ملک مورد نظر مشخص شود. اگر مالک هستید و قصد دارید جواز کسب برای ملک خود دریافت کنید، باید سند مالکیت را به همراه داشته باشید. اگر ملک شما استیجاری است، باید اجاره‌نامه ارائه دهید. اگر قصد فعالیت با سازمان‌های دولتی دارید، باید مبایعه نامه به نام خود داشته باشید. بازنشستگان باید مانند سایر افراد گواهی عدم اعتیاد به مواد مخدر و سابقه سو پیشبنه را از سازمان‌های نظارتی و آزمایشگاه‌های مربوطه دریافت کنند تا به آن‌ها جواز کسب تعلق گیرد. ارائه آخرین مدرک تحصیلی نیز جزو شرایط دریافت پروانه کسب است. البته اگر سن بالاتری دارید تنها کافیست سواد خواندن و نوشتن خود را اثبات کنید. می‌توانید در این زمینه مدارک مربوط به دوران ابتدایی را ارائه دهید. برای دریافت پروانه کسب حتما باید در حوزه مربوط به فعالیت‌های تجاری خود حداقل ده ساعت آموزش دریافت کنید و گواهی آن را برای اخذ مجوز به همراه داشته باشید. این آموزش‌ باید در مراکز و موسسات معتبر انجام شود. در آخر نیز شما باید از اداره اماکن نیروی انتظامی یک برگه تاییدیه به عنوان موافقت‌نامه داشته باشید تا بتوانید یک مکانی را برای فعالیت‌های تجاری خود ثبت کنید. 

ارائه گواهی سلامت و بهداشت نیز یکی دیگر از شرایط ثبت مجوز کسب و کار برای بازنشستگان است. البته برای همه کسب‌و‌کارها این برگه لازم نیست و در صورت نیاز باید دریافت کنید. 

مدت زمان دریافت جواز کسب برای بازنشستگان چقدر است؟

بازنشستگان یا هر صنف دیگری برای دریافت جواز کسب باید شرایط و مدارکی که عنوان شد را به همراه داشته باشند. پس از ثبت درخواست اولیه، اگر شرایط شما برای صدور مجوز برقرار باشد، یک نامه کتبی از سوی سازمان اصلی دریافت می‌کنید. از صدور این نامه به مدت سه ماه فرصت دارید که مدارک مورد نیاز را تکمیل کنید. این مدارک شامل گواهی وضعیت فعلی واحد، گواهی پایان خدمات، گواهی بهداشت و سلامت و... می‌شود. اگر مدارک کامل بود در عرض ۱۵ روز پروانه کسب در اختیار شماست.

افرادی هستند که به دلیل مشغله‌های کاری یا عدم تجربه در این زمینه نمی‌توانند برای دریافت جواز کسب اقدام کنند. در اینجا می‌توانید از کارشناسان مجموعه‌هایی که در این زمینه فعالیت دارند، مانند ثبت شو، برای دریافت این گواهی کمک بگیرید. ثبت شو یک وبسایت معتبر است که در زمینه خدمات ثبت و مالیات فعالیت می‌کند و می‌توانید برای دریافت پروانه کسب روی این مجموعه حساب کنید. همکاری با این پلتفرم بسیار راحت و سریع است و با یک هزینه مناسب تمام کارها بدون دردسر انجام می‌شود.

برگرفته شده از وبلاگ سایت ثبت شو


دیگر خبرها

  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • خبر جدید از افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران / دریا بیگی تشریح کرد
  • ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
  • ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟
  • اختلاف بر سر افزایش حقوق بازنشستگان!
  • ویزیت رایگان ۷۴ سالمند ساکن در سرای سالمندان تربت حیدریه
  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • ماجرای «خبر خوش» برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد چیست؟