Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمدرضا امیری رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان شیراز با تأکید بر اینکه آموزش در هیچ شرایطی تعطیل نخواهد شد و هیچ دانش‌آموزی به دلیل شیوع کرونا نباید از تحصیل بازماند، گفت: تداوم تحصیل یکی از تصمیم‌های دولت و مدیریت ارشد استان و مسؤلان شهرستان شیراز و از اولویت‌های مهم و اساسی در این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: باتوجه به وضعیت حاکم بر جامعه که در پی شیوع کرونا بوجود آمده و تصمیماتی که در خصوص آموزش آنلاین در سطح کلان کشور اتخاذ شد آماده‌سازی زیرساخت مورد نیاز برای پیاده کردن این روش که از اواخر سال تحصیلی گذشته آغاز شده بود، از ۱۵ شهریورماه امسال به شکل کامل‌تری در حال اجراست.

فرماندار شیراز ادامه داد: آموزش آنلاین دغدغه‌هایی برای والدین و معلمین در شیراز ایجاد کرده است که جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان اخیراً با محوریت آموزش آنلاین نیز تشکیل شد واختیار نحوه تشکیل کلاس‌ها به‌صورت حضوری یا غیرحضوری به شورای مدارس واگذار شده که مدیر مدرسه، نماینده دبیران و نماینده اولیا در آن عضویت دارند.

امیری، ایجاد شبکه اجتماعی شاد را علی‌رغم وجود کمبود‌ها و نقایص، کار عظیمی از سوی دولت و وزارت آموزش و پرورش دانست که با شیوع کرونا در دستور کار قرار گرفت و ادامه داد: آموزش حتی در شهر‌هایی مانند شیراز که وضعیت شیوع بیماری در حالت حاد است به‌صورت مجازی ادامه دارد و تعطیل نشده است.

او با اشاره به اینکه نقایصی نیز در این شرایط برای آموزش آنلاین وجود دارد، گفت: در حال حاضر در شهر شیراز هر روزه کلاس‌های درس مانند زمانی که حضوری برگزار می‌شد، دایر است و معلمان در مدارس حاضر هستند و کلاس‌های مجازی را مدیریت می‌کنند و از دانش‌آموزان حضور و غیاب نیز انجام می‌شود.

فرماندار شیراز اظهار کرد: آموزش آنلاین از معلمان و سیستم آموزش و پرورش چندین برابر بیش از زمانی که کلاس‌ها به‌صورت حضوری برگزار می‌شد توان و انرژی گرفته است و ما شاهد زحمات مضاعف فرهنگیان دلسوز شهرستان هستیم.

امیری بیان کرد: کاستی‌هایی نیز مانند قطعی اینترنت در هنگام آموزش آنلاین وجود دارد که به زیرساخت‌های مخابراتی مربوط است و در این زمینه کارگروهی تشکیل شده که با همکاری شرکت مخابرات در ۴ ناحیه و یک منطقه ارژن مشکلات این حوزه را شناسایی و برای رفع آن اقدام می‌کنند.

او ادامه داد: عدم یکپارچگی و وجود تفاوت در نحوه آموزش مناطق مختلف شیراز نیز دیده می‌شود که برای رفع این نقیصه نیز کارگروهی دیگر تشکیل شده که برای ایجاد یکپارچگی در نرم‌افزار‌ها و دستورالعمل اقدام می‌کنند تا حتی‌المقدور تفاوت‌ها در نحوه برگزاری کلاس‌های آنلاین و عملکرد سلیقه‌ای کاهش یابد. هرچند در بخشنامه بازگشایی وزارت آموزش و پرورش استفاده از سایر پیام‌رسان‌ها به طور کلی محدود نشده است.

مخارج آموزش آنلاین برای خانواده‌های کم بضاعت

امیری به مشکلات بعضی خانواده‌های کم بضاعت برای تأمین هزینه‌های آموزش آنلاین اشاره کرد و افزود: گروهی با عنوان ساماندهی و جلب و جذب کمک‌های خیرین در شهر شیراز ایجاد شده تا کمک نیک‌اندیشان و خیرین به این سمت هدایت شده و خرید گوشی، تبلت و حجم اینترنت مورد نیاز دانش‌آموزان کم بضاعت ساماندهی شود.

به گفته فرماندار شیراز، آموزش از طریق تلویزیون نیز توانسته است بخشی از دانش‌آموزان مناطق محروم‌تر را پوشش دهد و تهیه و توزیع درس‌نامه‌ها و خودآموز‌ها نیز توانسته است بخش زیادی از مشکلات را مرتفع کند.

او به تلاش‌های بهزیستی و کمیته امداد و همچنین مؤسسه‌های خیریه در این خصوص اشاره کرد و گفت: تنها در یکی از نواحی آموزش و پرورش شیراز در روز‌های اخیر ۲ هزار و ۷۰۰ بسته لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان نیازمند توجه توزیع شد.

فرماندار شیراز در ادامه ضمن اشاره به تشکیل گروه‌های بازرسی در نواحی مختلف آموزش و پرورش شهرستان شیراز، اظهار کرد: بازدید‌ها و سرکشی‌های لازم نیز به‌صورت مداوم از مدارس شهرستان شیراز انجام می‌شود تا با کمترین مشکل سال تحصیلی جدید تداوم یابد.

امیری با تأکید بر ضرورت حفظ سلامت معلمین و کارکنان مدارس که هر روزه در محل کار خود حضور فیزیکی دارند، افزود: رایزنی و پیگیری‌هایی برای تأمین اعتبار مورد نیاز برای گندزدایی و ضدعفونی مدارس شیراز در دستور کار قرار گرفته است.

او به پیش‌بینی‌های لازم و تدابیر اندیشیده شده در خصوص سرویس مدارس اشاره و بیان کرد: اولین جلسه توجیهی مدیران مدارس با حضور معاونت حمل و نقل شهرداری شیراز در ناحیه یک آموزش و پرورش شیراز انجام شده و والدین می‎توانند از طریق سامانه سپند ثبت‌نام سرویس مدارس برای دانش‌آموزان را انجام دهند تا در صورت زرد و یا سفید شدن وضعیت و شروع آموزش حضوری، سرویس مدارس بدون هیچ وقفه‌ای، خدمات‌رسانی به مردم و دانش‌آموزان را انجام دهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرماندار شیراز ویروس کرونا تحصیل دانش آموزان بازماندن از تحصیل فرماندار شیراز شهرستان شیراز آموزش و پرورش آموزش آنلاین دانش آموزان شیوع کرونا کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۵۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی وضعیت نظارت بر شهریه، ساعت کار و بیمه معلمان را شرح داد. - اخبار اجتماعی -

بهنام نیک‌نژاد؛ مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی و ساماندهی وضعیت شهریه این مدارس گفت: طبق این قانون سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی با هدف شفاف سازی ایجاد می‌شود البته این در گذشته ایجاد شده بود اما چون پشتوانه قانونی نداشت، عمدتاً مورد اعتراض مدارس قرار می‌گرفت.

وی در پاسخ به این پرسش که سازمان مدارس غیردولتی چگونه در سامانه نظارت بر وضعیت مدارس میزان شهریه دریافتی، تعداد کارکنان و وضعیت فضای آموزشی را نظارت می‌کند؟ عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش مکلف است حداقل 6 ماه بعد از ابلاغ قانون، سامانه الکترونیکی مدیریت، نظارت و ارزیابی مدارس و مراکز غیردولتی را ایجاد کند و تمام اطلاعات از جمله آمار کارکنان و دانش‌آموزان مدارس غیردولتی، فضا و نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، مجوزهای تاسیس و راه اندازی، شاخص‌های ارزیابی، میزان شهریه دریافتی، درآمد و هزینه‌ها را ثبت کند.

امکان نظارت مجلس

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در گذشته مدارس برای اعلام درآمد و هزینه‌ها همراهی نمی‌کردند، افزود: مجلس و سازمان مدارس غیردولتی به عنوان ناظر می‌تواند سامانه نظارت را رصد کنند؛ در گذشته معلمان مدارس غیردولتی همواره اعتراض داشتند که حقوق آنها اندک است هم اکنون سامانه نظارت می‌تواند درباره شفاف سازی مبالغ پرداختی به کارکنان مدارس شفافیت ایجاد کند.

پیش‌ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته

وی ادامه داد: امکان ارزیابی و رصد سامانه شفافیت برای مدیران آموزش و پرورش و اعضای کمیسیون آموزش مجلس فراهم است همچنین اولیای دانش‌آموزان مدرسه می‌توانند به اطلاعات مربوط به فضا، نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، شاخص‌های ارزیابی و میزان شهریه دریافتی دسترسی داشته باشند، دریافت این اطلاعات جامع می‌تواند به اجرای رتبه بندی مدارس غیردولتی کمک کند.

نیک نژاد بیان کرد: والدین نسبت به شهریه بالای مدارس غیردولتی معترض هستند از سوی دیگر موسسان می‌گویند که چرا شهریه مدرسه را پایین تعیین می‌کنید، در گذشته چون نمی‌توانستیم اطلاعات مربوط به درآمد و هزینه مدارس را به صورت سامانه‌‌ای و آنلاین مشاهده کنیم در نهایت شهریه برخی مدارس بسیار زیاد و برخی پایین می‌شد.

حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شود

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه باید به وضعیت مدارس غیردولتی نظم داد، افزود: حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شوند و شفاف سازی به نفع موسسان و مردم است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا امکان برداشت شهریه دریافتی اضافه از حساب مدرسه وجود دارد، بیان کرد: طبق قانون جدید امکان جریمه نقدی موسس تا 100 درصد شهریه ابلاغی کل دانش آموزان مدرسه در همان سال متناسب با مبلغ تخلف مالی وجود دارد، در گذشته جریمه نقدی وجود نداشت.

برگرداندن شهریه به مردم و جریمه مدارس

نیک نژاد ادامه داد: به مدرسه‌ای که بیشتر از شهریه مصوب دریافت کند فرصت می‌دهیم شهریه اضافه را به خانواده‌ها بازگرداند و بعد از آن برای مدرسه جریمه تعیین می‌کنیم روند کار بدین صورت است، وقتی در استان رای صادر شد که موسس مدرسه باید جریمه پرداخت کند 20 روز فرصت برای اعتراض دارد پس از آن پرونده در شورای سیاست‌گذاری و نظارت بر مدارس غیردولتی بررسی می‌شود، وقتی آنها جریمه مدرسه را تایید کردند، قطعیت یافته و از مدرسه دریافت می‌شود.

وی افزود: جریمه نقدی به حساب درآمدهای عمومی نزد خزانه داری کل کشور واریز و به طور کامل در اختیار صندوق حمایت از مدارس غیردولتی قرار می‌گیرد تا در راستای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی و پرورشی در مدارس غیردولتی مناطق محروم هزینه شود.

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: شهریه باید به حساب مدرسه واریز بشود و پس از در پایان سال تحصیلی اگر مبلغی باقی ماند، موسس می‌تواند به عنوان سود برداشت کند.

ساماندهی ساعت کار و بیمه معلمان

نیک نژاد درباره ساماندهی حقوق و بیمه معلمان مدارس غیردولتی عنوان کرد: در قانون جدید آمده است، ساعات فعالیت تمام وقت معلمان و کارکنان آموزشی غیر رسمی مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی شامل برنامه درسی ملی و فوق برنامه درسی مصوب شورای عالی آموزش و پرورش و آمادگی برای حضور در کلاس درس، 30 ساعت در هفته و ساعات کار مدیران، معاونان و کارکنان اداری دفتری و خدماتی این مدارس و مراکز 36 ساعت در هفته با احتساب حضور در جلسات و شوراهای آموزشی، پرورشی و اداری مدرسه تعیین می‌شود.

وی ادامه داد: در گذشته قانون کار مبنا بود و با استناد به آن معلمان مدارس غیردولتی برای دریافت حقوق و بیمه کامل باید 44 ساعت در هفته تدریس می‌کردند اما اکنون در قانون جدید ساعت تمام وقت معلمان 30 ساعت است و موسسان مدارس غیردولتی و مهدکودک‌ها باید با رعایت این موضوع کارکنان خود را بیمه کنند و امکان رصد به صورت آنلاین برای سازمان مدارس غیردولتی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند