Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران استاندار مازندران گفت: فرسایشی شدن تصمیمات و مصوبات در فرآیند اداری در دستگاه های اجرایی از چالش های مازندران است.

احمد حسین زادگان، در جلسه نشست گفت وگوی دولت با بخش خصوصی مازندران که با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، اظهارکرد: بانک های خصوصی باید همنوا با دیگر بخش ها به مشکلات و مسایل اقتصادی استان و کشور توجه و نقش خود را در میدان توسعه استان به درستی ایفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه بانک های خصوصی باید نسبت به موضوع توسعه و تقویت تولید احساس مسئولیت داشته باشند، ادامه داد: اراده مشترک و جمعی و درک درست از واقعیت های اقتصادی کشور زمینه ساز توسعه است.

استاندار مازندران با برشمردن مشکلات اقتصادی واحد های تولیدی و صنعتی استان، خاطرنشان کرد:به رغم این که سال های سال همه مشکلات استان در بخش های مختلف آسیب شناسی و به صورت کارشناسی احصاء شده است، اما به دلیل فقدان اراده مشترک و نرسیدن به درک جمعی شاهد عقب افتادگی استان هستیم.

حسین زادگان بخش زیادی از مشکلات استان مازندران را ملی دانست و خاطرنشان کرد: در سال های اخیر به کرات از سوی مدیران ملی و استانی در خصوص نقش ملی گردشگری استان ، نقش تولیدات کشاورزی منطقه در امنیت غذایی کشور ، اهمیت حفظ زمین های کشاورزی ، سواحل دریای خزر و نقشی که مازندران می تواند در صادرات و بازرگانی با کشورهای cis داشته باشد، به قدر کفایت توضیح و برنامه های کارشناسی برای رفع مشکل ارایه شد.

وی افزود:اما ظرفیت های یاد شده همچنان به دلایل مختلف منجر به توانمندی اقتصادی استان نشده است. 

استاندار مازندران به تولید قریب ۳ میلیون تنی مرکبات استان اشاره کرد و یادآورشد: علیرغم این که ۷۰ درصد این محصول، مازاد بر مصرف داخلی قابلیت صادرات دارد، اما همچنان استان فاقد گمرگات دریایی ، شرکت های حمل و نقل بین المللی، کشتی های دارای امکانات خاص ، پرواز های مستقیم تجاری و دیگر زیرساخت های مورد نیاز است و هر ساله هم ضرر و زیانش متوجه باغداران و کشاورزان ما می شود.

حسین زادگان با اشاره به پایانه صادراتی محصولات کشاورزی "روماک"، افزود: مازندران با وجود ظرفیت های موجود باید مورد حمایت وزارت صمت و دولت قرار گیرد تا شاهد توسعه محصولات کشاورزی در استان باشیم.

استاندار مازندران یکی دیگر از مشکلات را فرسایشی شدن تصمیمات و مصوبات در فرآیند اداری در دستگاه های اجرایی دانست و بیان کرد: به نظر می رسد تا زمانی که نتوانیم این مسایل را حل و فصل کنیم، قادر به توسعه و رسیدن به رضایتمندی عموم مردم نخواهیم بود.

وی همدلی وفاق و نقش آفرینی بخش خصوصی را راهکار برون رفت از شرایط فعلی دانست و افزود: بخش تولید با توجه به شرایط اقتصادی کشور نیاز به توجه جدی دارد و باید موانع حاصل از بروکراسی زائد اداری را از پیش روی آن برداشت. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی استاندار مازندران صنعت معدن و تجارت وزارت صمت استاندار مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۵۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • مصوبات دور نخست سفر رئیس جمهور به مازندران سریعتر تکمیل شود
  • از پیچ و خم تصویب تا حل چالش‌ها
  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد