Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-«جیک جیلنهال» ستاره هالیوود در یک درام جدید درباره چالش‌های ساخت اولین قسمت از سه‌گانه «پدرخوانده» بازی می‌کند.

 بری لوینسون فیلمساز شناخته شده آمریکایی فیلم فرانسیس و پدرخوانده را درباره جدال‌های افسانه‌ای در مسیر ساخت فیلم کلاسیک پدرخوانده (۱۹۷۲) می‌سازد. در این فیلم درام، اسکار آیزاک نقش فرانسیس فورد کوپولا کارگردان پدرخوانده و جیک جیلنهال ستاره هالیوودی نقش رابرت ایوانز تهیه‌کننده این فیلم را ایفا خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه پدرخوانده یکی از بهترین فیلم‌های آمریکایی و نماد سینمای مولف در دهه ۷۰ است اما ساخت آن کار ساده‌ای نبود. کوپولا آن زمان ۳۱ سال داشت و مصمم بود ایوانز و استودیو پارامونت پیکچرز را به فیلمبرداری پرهزینه این فیلم در نیویورک و در بازه زمانی رمانی که احتمال می‌رفت پرفروش شود، مجاب کند. پارامونت پیکچرز می‌خواست برای کاهش هزینه‌ها لوکیشن فیلمبرداری را به کانزاس سیتی منتقل کند، اما کوپولا جلوی این تصمیم ایستاد. از دیگر اختلاف‌نظراتی که در ساخت پدرخوانده وجود داشت، بر سر استفاده از مارلون براندو که سالها بود در هیچ فیلم موفقی حضور نداشت در نقش دون کورلئونه، پدرسالار یک خانواده جنایتکار، و آل پاچینو در نقش مایکل کورلئونه بود.

ایوانز که پس از فعالیت در عرصه بازیگری مسئولیت بزرگ ریاست بر بخش تولید کمپانی پارامونت پیکچرز را به دوش گرفته بود، با وجود احتمال تعطیل شدن این کمپانی دغدغه‌های خودش را داشت و فشار زیادی را تحمل می‌کرد. از طرفی مساله گفت‌وگو با جنایتکاران واقعی مطرح بود که هیچکدام تمایلی نداشتند ماجرای کارهای کثیفشان جلوی دوربین برود. 

تمرکز فیلم فرانسیس و پدرخوانده بر کشمکش‌ها میان کوپولا و ایوانز خواهد بود که کمپانیش شدیدا به یک فیلم پرفروش نیاز داشت.

کوپولا که به تازگی تدوین جدیدی از قسمت سوم پدرخوانده را با آغاز و پایانی متفاوت ارائه داد، رضایت خود را از ساخت این فیلم اعلام کرد و گفت: هر فیلمی که بری لوینسون درباره هرچیزی بسازد، جالب و ارزشمند خواهد بود.

پدرخوانده یک درام جنایی به کارگردانی فرانسیس فورد کوپولا است که براساس رمانی به همین نام از ماریو پوزو در سال ۱۹۷۲ روی پرده رفت و همچنان به عنوان یکی از بهترین فیلمهای تاریخ سینما شناخته می‌شود. این فیلم با بازی مارلون براندو، آل پاچینو، رابرت دووال، دایان کیتن و جیمز کان ساخته شده است و سرگذشت خانواده مافیایی کورلئونه را بین سال‌های ۱۹۴۵ تا ۱۹۵۵ به تصویر می‌کشد.

پدرخوانده چهل و پنجمین دوره جوایز در اسکار خوش درخشید و علاوه بر جایزه بهترین فیلم، اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد و بهترین فیلمنامه اقتباسی را نیز از آن خود کرد.

منبع: ایرنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: بهترین فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۷۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم

تین نیوز

نازی های آلمان در بسیاری از موارد از صنایع پیشرفته گرفته تا پزشکی و تولید ادوات نظامی پیشرفته، در دوران خود سرآمد بودند. اگرچه حزب نازی و رهبر مقتدر آن یعنی آدولف هیتلر امروزه به واسطه اقدامات نظامی و تولید تسلیحات پیشرفته مشهرو هستند، اما جالب است بدانید که موضوع حمل و نقل، یکی از موارد کلیدی در اندیشه هیتلر محسوب میشده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری ریل نیوز؛ هیتلر در دوران حکومت خود، به دنبال ساخت شبکه ای ریلی برای اتصال چهار گوشه جهان (پس از تسخیر کامل) بود تا از این طریق بتواند قدرتی افسانه ای برای رایش سوم تولید نماید. به همین دلیل، وی به دنبال اتصال ریلی لیسبون به مسکو بود. البته طرح مفهومی قطار مد نظر هیتلر بسیار با نمونه های مشابه خود در جهان متفاوت بود. به عنوان مثال، عرض خط این مسیر ۶ متر در نظر گرفته شده بود که قطار بتواند از امکاناتی عجیب همچون سالن سینما، سوئیت های مجلل و حتی استخر و سونا برخوردار باشد.

همچنین این قطار قرار بود به نوعی سیستم دفاع ضد هوایی نیز مجهز بود. اگرچه شاید این نکته به ذهن خطور کند که ساخت چنین قطاری تنها در حد رویا بود؛ اما حقیقت امر این است که بر اساس اسناد تاریخی به جا مانده از آن دوران، نازی ها دقیقا در آخرین مراحل تولید و ساخت این نوع خط و ناوگان قرار داشته و فاصله چندانی با عملیاتی سازی آن نداشتنند.

قطار هیتلر قرار بود در فاز نخست، شهرهای مهم آلمان یعنی هامبورگ، برلین، نورمبرگ، مونیخ و لینز را به یکدیگر متصل ساخته و سپس، به نقاط دیگر اروپا نیز کشیده شود. به عنوان مثال، نقضه اتصال ریلی آلمان به روستوف روسیه و پاریس، کراکوف لهستان و کی یف اوکراین نیز در اسناد به جا مانده از آن دوران مشاهده می شود. حتی کریدوری ریلی نیز در نقشه ها به چشم می خورد که از استانبول تا هامبورگ کشیده شده و به عنوان کریدور شمال – جنوب آلمان شناخته میشد. این کریدور در مسیر خود همچنین از شهرهایی چون بوداپست، مین و بلگراد نیز عبور می کرد. حتی برنامه اتصال مونیخ به شهرهای رم و مادرید نیز در نقشه این مسیر دیده می شود. اما نقشه کریدور مد نظر هیتلر، در حقیقت مقیاسی جهانی داشته و قرار بود بعدها به هند و ولادیووستوک شوروی سابق نیز متصل شود که فاصله بسیار معناداری با آلمان داشتند.

در پروژه قطار مد نظر هیتلر، ۴۱ شرکت آلمانی مشارکت داشتند. طرح های ارائه شده از سوی این شرکت ها شامل انواع لکوموتیوها از نوع بخار گرفته تا برقی و حتی گازسوز نیز به چشم می خورد. نکته قابل تامل اینجاست که قدرت لکوموتیوهای طراحی شده توسط تمامی این شرکت ها قدرتی معادل ۱۵ هزار الی ۲۴ هزار اسب بخار داشتند. نهایتا قرار بر این شد تا لکوموتیو قطارهای مسافری از نوع برقی ساخته شده و لکوموتیوهای باری نیز از سیستم دیزل هیدرولیک بهره ببرند که هر دو نوع، در زمان خود شگفت انگیز به نظر می رسیدند.

طرح تایید شده برای ساخت قطارهای مسافری نهایتا مجهز به نوعی لکوموتیو شد که دارای هشت اکسل بوده و طول و عرض آن نیز به ترتیب، ۴۲ و ۶ متر بود. ارتفاع این لوکوموتیو نیز به هشت متر می رسید که البته دلیل آن، ارتفاع مشابه برای سالن های مسافری دو طبقه تعبیه شده برای این قطار بود.

از دیگر ویژگی های این قطار می توان به وجود سالن سینما با ظرفیت ۱۹۶ نفر اشاره کرد که واقعا شبیه به یک رویا به نظر می رسد. طول این قطار نیز به ۵۰۰ متر می رسید که قابیلت حمل ۲ هزار الی ۴ هزار مسافر را دار بودند. نکته جالب توجه دیگر در خصوص قطار نازی ها، طراحی سرعت سیر ۲۵۰ کیلومتر در ساعت برای آن بود که معادل سرعت قطارهای سریع السیر امروزی تولید شده در کشورهای توسعه یافته جهان است.

حجم ویدیو: 29.09M | مدت زمان ویدیو: 00:12:07 دانلود ویدیو آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • جدول فیلم‌ های امروز تلویزیون، شنبه ۱۵ اردیبهشت + ساعت پخش
  • وزیر فرهنگ: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد