Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا پورآیین رئیس مرکز بهداشت دزفول در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در دزفول، اظهار کرد: یکی از راه‌های پیشگیری از ابتلا به بیماری آنفلوآنزا فصلی، تزریق واکسن است که اثر پیشگیری کننده آن به مدت یکسال از هنگام تزریق بوده و مناسب‌ترین زمان تزریق آن در اواخر شهریور و ابتدای مهر ماه اعلام شد.

وی افزود: از جمله گروه‌های دارای اولویت تزریق، گروه اولویت اول هستند که تامین واکسن به صورت رایگان و از طریق مراجعه به نزدیک‌ترین مراکز بهداشتی درمانی محل سکونت قابل دسترسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز بهداشت دزفول ضمن بیان اینکه گروه‌های در معرض خطر، دارای اولویت بالاتری برای تزریق واکسن آنفلوآنزا هستند، گفت: از جمله گروه‌های دارای اولویت تزریق، گروه اولویت اول هستند که تامین واکسن به صورت رایگان و از طریق مراجعه به نزدیک‌ترین مراکز بهداشتی درمانی محل سکونت قابل دسترسی است.

وی ادامه داد: گروه اولویت اول شامل پرسنل بهداشتی، درمانی و خدمات پیش بیمارستانی، کارمندان اداره‌های دامپزشکی و محیط زیست؛ بیماران AIDS وHIV، بیماران دچار ضعف سیستم ایمنی (سرطان ها، گیرندگان پیوندها، دیالیزی ها، تالاسمی ماژور، آنمی سیکل سل، هموفیلی هستند.

رضا پورآیین تصریح کرد: گروه‌های پرخطر جامعه ایثارگران و جانبازان، پرسنل و سالمندان مراکز نگهداری سالمندان، کودکان بی‌سرپرست، زنان آسیب پذیر، معلولین ذهنی، بیماران روانی، مادران باردار و تا 2 هفته پس از زایمان از جمله این گروه اولویت اول هستند.

وی بیان کرد: گروه اولویت دوم تزریق، واکسن را می‌توانند از طریق مراجعه به بخش خصوصی و پرداخت هزینه تامین کنند.

پورآیین اذعان کرد: بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن ریوی(آسم)، کلیوی، دیابت، کبدی، نورولوژیک، غدد، برداشت طحال، بیماری‌های سوء جذب، ضایعات نخاعی، افراد گروه‌های سنی 6 تا 18 سال تحت درمان طولانی مدت با آسپرین جز این گروه هستند.


وی عنوان کرد: از دیگر افراد گروه اولویت دوم افراد دچار چاقی مفرط( BMI مساوی و بزرگتر از 40)، کلیه مسافرین به کشورهای دیگر در مدت زمان 2 هفته قبل از اقدام به سفر هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسن آنفولانزا دزفول تزریق اولویت توزیع گروه اولویت اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۷۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کد خبر 6095221

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی