Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک صادرات، حجت‌اله صیدی در حاشیه «گردهمایی تبیین نقش شبکه بانکی در نظام تأمین مالی نوآوری کشور» در جمع خبرنگاران گفت: به موازات افزایش تعداد طرح‌های دانش‌بنیان در کشور، بانک صادرات ایران نیز میزان اعتبارات تخصیص داده شده به این طرح‌ها را افزایش داده به نحوی که بانک تاکنون هشت هزار میلیارد ریال برای اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان تخصیص داده و در آینده نیز هم حجم و هم سرعت پرداخت تسهیلات به این شرکت‌ها افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به افزایش تعداد این شرکت‌ها به بیش از پنج هزار و ۳۰۰ شرکت، افزود: تسهیلات‌دهی به این شرکت‌ها سرعت و روند بهتری پیدا کرده و امیدواریم در نیمه دوم سال ۹۹ به اندازه کل مدت زمان همکاری با این شرکت‌ها در گذشته، به آنها تسهیلات بدهیم تا موجب رونق بیشتر اقتصادی کشور شود.

صیدی با مثبت ارزیابی‌کردن سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش‌بنیان، تاکید کرد: ابزار توسعه کشور در بخش مهمی از اقتصاد، شرکت‌های دانش‌بنیان هستند و هرگونه سرمایه‌گذاری در این بخش موجب تقویت اقتصاد خواهد شد اگرچه ممکن است بخش کوچکی از تلاش صورت گرفته در این راه، به نتیجه قابل انتظار نیز نرسد اما قطعاً اغلب این تلاش‌ها برای اقتصاد کشور مفید است.

مدیرعامل بانک صادرات ایران اظهار کرد: در دوران شیوع بیماری کرونا، این شرکت‌ها هم در حوزه درمان و هم در زمینه ساخت تجهیزات مقابله با کرونا و حتی تسهیل روابط تجاری در شرایط قرنطینه به داد کشور رسیده‌اند و از این رو به عنوان بانک صادرات ایران وظیفه خود می‌دانیم که در خدمت این شرکت‌ها باشیم تا رشد و رونق اقتصاد را رقم بزنند.

گردهمایی تبیین نقش شبکه بانکی در نظام تأمین مالی نوآوری کشور با حضور رئیس دفتر رئیس‌جمهور، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، رئیس کل بیمه مرکزی، مدیرعامل بانک صادرات ایران و مسئولان صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری در جمع اصحاب رسانه برگزار شد.

در این مراسم با اهدای لوح سپاس از سوی معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و رئیس هیئت‌عامل صندوق نوآوری و شکوفایی از تلاش‌های مدیرعامل و مجموعه بانک صادرات ایران به دلیل فراهم‌سازی ابزارها و راهکارهای خلاقانه و تجاری‌سازی نوآوری‌های جوانان کشور تجلیل شد.

کد خبر 5037676

منبع: مهر

کلیدواژه: بانک صادرات شرکت دانش بنیان طرح جهش تولید دانش بنیان بازار سهام قیمت دلار تولید نفت ویروس کرونا قیمت نفت شاخص کل بورس بانک مرکزی ایران وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت طلا وزارت جهاد کشاورزی قیمت یورو صادرات نفت قیمت سکه بهار آزادی بازار سرمایه شرکت های دانش بنیان بانک صادرات ایران شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۷۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آئین افتتاحیه سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، مهدی صفاری نیا رئیس پارک فناوری پردیس، وزیر آموزش عالی، علم و فناوری کشور زیمباوه و تعدادی از مسئولان اجرایی ‌نمایشگاه اینوتکس برگزار شد.

روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در این مراسم گفت: نمایشگاه اینوتکس، فرصتی برای نمایش قدرت و توانایی شرکت‌های دانش‌بنیان و‌ تیم‌های خلاق کشور است.

دهقانی ادامه داد: خبر خوش این است که امسال، میزان فروش محصولات دانش‌بنیان کشور بالغ بر ۵۰۰ و سی هزار میلیارد رسیده است و حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت می‌کند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش‌بنیان رئیس‌جمهور، افزود: امسال، صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان حدود سه‌برابر افزایش یافته  و طبق آمار گمرک به ۲ ونیم میلیارد دلار رسیده است.

وی بر همکاری‌های بین‌المللی ایران با کشورهای دیگر تاکید کرد و گفت: درحال حاضر، ایران قابلیت همکاری‌های گسترده بین‌المللی با قطب‌های فناوری دنیا را دارد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تاکید بر اهمیت پارک فناوری پردیس به‌عنوان «بهشت فناوری منطقه» گفت: پارک فناوری پردیس باید به «هاب همکاری مشترک با کشورهای همسایه» برای همکاری‌های فناورانه تبدیل شود.

دهقانی اشاره کرد: در حال‌حاضر، کشورهای روسیه، قرقیزستان، تاجیکستان، ازبکستان و زیمباوه برای همکاری‌های فناورانه با ایران، اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی در‌ادامه افزود: راه‌اندازی و تاسیس شهرک نخبگانی فناورانه و  تمام‌عیار در‌ پارک فناوری پردیس از جمله برنامه‌های مهم است که امسال کلید خورده و در آینده نزدیک عملیاتی می‌شود.

دهقانی با تاکید بر آمادگی‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور گفت: پارک فناوری پردیس، قابلیت تبعیت از بند ۱۳ و ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان را دارد و می‌تواند در سال‌های آینده به شهر نوآوری تبدیل شود.

وی با اشاره به برنامه ششم توسعه گفت: ما در برنامه ششم توسعه قول دادیم که تعداد ۶ مرکز ملی آفرینش فناوری راه‌اندازی شود اکنون با ظرفیت پذیرش نخبگان کشور آماده به فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره ایران دانا برای ترویج فرهنگ مالکیت فکری و اقتصاد دانش‌بنیان
  • آمادگی زیمباوه برای استفاده از توانمندی‌های فناوری ایران
  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • ضرورت توجه به اقتصاد دانش‌بنیان برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است