Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، علی‌اکبر کریمی صبح امروز در سومین جلسه شورای برنامه‌ریزی استان مرکزی که با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه امسال سال پایانی فعالیت دولت بوده مسئولان باید تلاش مضاعفی داشته تا پروژه‌های نیمه تمام تکمیل شود.
وی بیان کرد: عدم تعادل سهم استان از مجموع درآمد‌ها و مجموع اعتبارات اختصاص یافته به استان‌ها با رتبه‌های ۱۱ و ۲۳ قابل پذیرش نیست، در حالی که در سطح استان طرح‌های بزرگ با اعتبارات ملی تعریف نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای طرح‌های بخش آب استان تنها ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته، در حالی که ساختمان بیمارستان ولیعصر سال‌ها همچنین نیمه‌کاره است.

  ده‌ها مدرسه کانکسی، روستاهای با جاده خاکی، کم‌ترین سرانه تخت بیمارستان به گفته وزیر بهداشت بخشی از مشکلات جدی استان است

کریمی خاطرنشان کرد: استان مرکزی علیرغم واقع شدن در مرکز و پایتخت صنعتی کشور متاسفانه از محرومیت‌ها زیادی رنج می‌برد؛ ده‌ها مدرسه کانکسی، روستاهای با جاده خاکی، کم‌ترین سرانه تخت بیمارستان به گفته وزیر بهداشت بخشی از مشکلات جدی استان است.

وی عنوان کرد: در مجلس دهم سهم ۲ درصدی نفت به ۳ درصد افزایش یافته و مقرر شد علاوه بر استان‌های نفت خیز، استان محروم نیز منتفع بشوند؛ انتظار می‌رفت در سال نخست این طرح در فهرست مناطق کم برخوردار بازنگری صورت گیرد اما این مهم محقق نشد.
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزه راه علاوه بر پروژه‌های ملی، چند پروژه مهم وجود داشته که بضاعت بودجه‌ای استان برای تکمیل آنها کافی نیست؛ جاده آهنگران، جاده قره‌چای در خنداب، جاده قره‌کهریز بسیار پرتردد و پرتصادف بوده و نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است.
کریمی تصریح کرد: اتوبان تهران به اندیمشک، در مسیری از ساوه به اراک که ادامه محور سلفچگان بوده، نیازمند محور جایگزین ساوه به تفرش، آشتیان و فراهان و نهایتا به اراک است که علاوه بر کوتاه شدن محور تهران جنوب به میزان ۴۰ کیلومتر، برای توسعه استان حیاتی است.

آبرسانی به تفرش و فراهان و ۵۰ روستا، گازرسانی به تعداد  زیادی از روستاهای تفرش و بلاتکلیفی طرح فاضلاب کمیجان از مشکلات استان بوده که نیازمند بازنگری است

وی ادامه داد: آبرسانی به تفرش و فراهان و ۵۰ روستا، گازرسانی به تعداد  زیادی از روستاهای تفرش و بلاتکلیفی طرح فاضلاب کمیجان از مشکلات استان بوده که نیازمند بازنگری است.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امیدواریم ۲۳ پروژه سفر ریاست جمهوری به استان به زودی تکمیل شود که با توجه به کمبود سرانه تخت بیمارستانی و شیوع کرونا پروژه بیمارستان ولیعصر نیاز توجه جدی است.
کریمی خاطرنشان کرد: مجتمع فرهنگی اراک با ۹۵ درصد پیشرفت، کتابخانه اراک در دستور کار است.
وی با اشاره به وضعیت نابسامان صنایع هپکو، آذرآب و واگن پارس، بیان کرد: از واگذاری هپکو به سازمان تامین اجتماعی گله مند هستیم و امیدواریم وعده‌های داده شده در این زمینه به زودی محقق شود.

از واگذاری هپکو به سازمان تامین اجتماعی گله مند هستیم و امیدواریم وعده‌های داده شده در این زمینه به زودی محقق شود

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه همسان‌سازی حقوق بازنشستگی در دستور کار است، گفت: گرانی، تورم افسار گسیخته و مشکل معیشتی مردم نیازمند اقدام جدی بوده چراکه پاسخی برای این گرانی‌های غیرمنطقی وجود ندارد.

کریمی افزود: احداث مسکن برای محرومان اقدام بسیار مطلوبی بوده در حالی که کمبود شدید عرضه مسکن در اراک سبب شده این شهر طی ۱۰ سال گذشته جزو گرانترین شهرهای کشور شود.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی اراک اعتبارات عدم تعادل نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۸۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش ۱۹۰ کیلو طلا در حراج امروز +قیمت

از مجموع ۲۷۰ کیلوگرم شمش طلای عرضه شده در حراج های عمده و خرد تالار معاملات طلای مرکز مبادله ایران، ۱۹۰ کیلوگرم با میانگین قیمت چهار میلیارد و ۴۳۲ میلیون تومان به ازای هر شمش طلای استاندارد معامله شد.

به گزارش مشرق، در بیست و سومین جلسه حراج شمش طلا که امروز ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز مبادله ایران برگزار شد، ۱۹۰ کیلو گرم شمش طلای استاندارد با عیار ۹۹۵ در هزار معامله شد.

از مجموع ۲۷۰ کیلوگرم شمش طلای عرضه شده در حراج های عمده و خرد تالار معاملات طلای این مرکز، ۱۹۰ کیلوگرم با میانگین قیمت چهار میلیارد و ۴۳۲ میلیون تومان به ازای هر شمش طلای استاندارد معامله شد.

گفتنی است، در مجموع ۲۳ جلسه حراج حضوری مرکز مبادله ایران، ۳۱۶۵ کیلو گرم شمش طلا مورد معامله قرار گرفت.

لازم به ذکر است، از این پس علاوه بر واردکنندگانی که جهت رفع تعهد ارزی خود شمش طلا وارد کرده بودند، تولیدکنندگان داخلی شمش طلا و سایر واردکنندگان که مشمول رفع تعهد صادراتی نبودند، امکان عرضه شمش در مرکز مبادله ارز و طلای ایران را خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • پاری سن ژرمن رکورددار به لرزه درآوردن تیرک دروازه در طول یک فصل از لیگ قهرمانان اروپا
  • برهم خوردن تعادل نیکو اشلوتربک هنگام خوشحالی پس از رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا / فیلم
  • مردم چند هزار سکه در حراج های مرکز مبادله خریدند؟
  • نویدکیا: باید ببینیم در کجاها چه مشکلاتی داریم
  • ۳۰ هزار سکه در حراج امروز فروخته شد
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • فروش ۱۹۰ کیلو طلا در حراج امروز
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • فروش ۱۹۰ کیلو طلا در حراج امروز +قیمت
  • ثبت ۱۵ هزار و ۹۴۹ ماموریت اورژانسی در هفته گذشته