Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-30@17:57:00 GMT

مجلس خودش را دو دستی تقدیم نهادهای دیگر می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۸۸۶۰۰

به گزارش خرداد به نقل از ایلنا ، غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی نماینده رشت در مجلس نهم و دهم در خصوص عملکرد مجلس یازدهم اظهار کرد که واقعیت امر این است که نوعی خوف و رجاء از شورای نگهبان حادث می‌شود و برخی از نمایندگان در حال افزایش گستره نظارت شورای نگهبان هستند؛ شنیده‌ام قصد دارند قرارگاهی در مجلس با حضور دو عضو حقوقدان شورای نگهبان تأسیس کنند که شورای نگهبان در تنظیم آیین‌نامه داخلی مجلس هم دخالت کند؛ نمایندگان باید اقتدار مجلس را حفظ کنند؛ مجلس به اندازه کافی تضعیف شد و بیش از این جانی برای تضعیف شدن ندارد و این روندی که نمایندگان طی کرده‌اند برای افزایش گستره اختیارات سایر نهادها،‌ روند خوبی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: چه ضرورتی دارد که مجلس در این حد به سایر دستگاه‌ها اختیار دهد؟ قانون اساسی تکلیف هر دستگاهی را مشخص کرده است، بنابراین این عقب‌نشینی معنایی ندارد.
جعفرزاده ایمن‌آبادی با بیان اینکه ما مجلس سنا و مجلس بالادستی نداریم، گفت: به جای اینکه ساختار را اصلاح کنند، خود را دو دستی تقدیم نهادها می‌کنند؛ شاید شما قصد نداشته باشید از اختیارات نمایندگی‌تان استفاده کنید اما برای دوره‌های بعدی مجلس هم قدرت اختیار در نظر بگیرید،‌ شاید نمایندگان بعدی قصد داشته باشند از اختیاراتشان استفاده کنند.
این نماینده سابق مجلس درباره حملات برخی نمایندگان به دولت و شخص رئیس‌جمهور اضافه کرد: مجلس نباید شخصی برخورد کند،‌ تضعیف رییس‌جمهور معنایی ندارد بنابراین این تندروی‌ها اصلا صحیح نیست و بهتر است مجلس انرژی خود را برای مباحث اقتصادی و مسکن مردم بگذارد.
وی در خصوص طرح اصلاح قانون انتخابات و معرفی ۵ مشاور توسط نامزدها به شورای نگهبان نیز گفت: این کار شدنی نیست هیچ شخصی نمی‌تواند از ابتدا مشاوران خود را معرفی کند؛ آیا اگر پس از تأیید صلاحیت، شخص مشاوران بهتری در نظر گرفت، مجدداً‌ باید از شورای نگهبان تایید صلاحیت بگیرد؟ انتخاب مشاور چه ربطی به شورای نگهبان دارد؟ تا زمانی که قانون اساسی به درستی اجرا نشود همه حرف‌ها و طرح‌ها باد هواست.
جعفرزاده ایمن‌آبادی با بیان اینکه ما اصلاً‌ اخبار خوبی از مجلس نداریم، گفت: بخش اعظمی از مردم مخصوصاً در کلانشهرها در انتخابات شرکت نکردند اما در شهرهای کوچک و روستاها مردم امیدوارانه شرکت کردند و روند کار مجلس به هیچ عنوان شایسته نیست.
نماینده رشت در مجلس نهم و دهم ادامه داد: مجلس در حال کناره‌گیری از اختیارات خود است و من احساس می‌کنم که مجلس رویه خوبی را در پیش نگرفته و مردم به سمت ناامیدی از این روش پیش می‌روند؛ مجلس در حال خاموش کردن چراغ در رأس امور بودن است، این چراغ ‌کم‌سو شده بود و مجلس یازدهم به کلی در حال خاموش کردن آن است.
وی به طرح‌های برخی از نمایندگان مجلس یازدهم اشاره کرد و گفت: خواهش می‌کنم شورای نگهبان پرونده نمایندگانی که چنین طرح‌هایی می‌دهند را بیشتر بررسی کند چون قطعاً دچار مشکلاتی هستند که چنین طرح‌هایی ارائه می‌دهند و هیچ یک از این طرح‌ها به صلاح و صرفه نظام نیست.
جعفرزاده در خصوص انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ نیز اظهار کرد: تمایلی ندارم در انتخابات ریاست جمهوری در ستادها ورود کنم. من یک رأی دارم و قطعاً همان یک رأی را خواهم داد و تصمیمی ندارم در هیچ ستادی حضور داشته باشم؛ نیازی نیست انتخابات گرم شود و کسی به گرمای انتخابات نیازی ندارد.
این نماینده سابق مجلس گفت: در ایران انتخابات به پایان نمی‌رسد، تمام مدتی که طرف قدرت به دست دارد، مورد انتقام طرف شکست خورده است، مخصوصاً اگر شکست خورده در ارکان قدرت باشد؛ گروکشی می‌کنند بنابراین بهتر است که اصلاً به این موضوع ورود نکنیم و ما هم آبرو، اعتبار، جسم و جانمان را خرج نکنیم. در هیچ جلسه‌ای شرکت نخواهم کرد و در هیچ ستادی هم فعالیت نخواهم کرد. برچسب ها: غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی ، ایمن‌آبادی ، مجلس

منبع: خرداد

کلیدواژه: غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی ایمن آبادی مجلس جعفرزاده ایمن آبادی شورای نگهبان طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۸۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید درباره لایحه عفاف و حجاب از زبان رئیس کمیسیون ویژه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب گفت: کمیسیون قضایی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب را برطرف و مجددا این لایحه را به شورا ارسال کرده است و هم اکنون منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم.

آنگونه که تسنیم روایت کرده، وی افزود: عمده ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب مربوط به مواد ۴۷ تا ۴۹ این لایحه می‌شد که به بحث میزان مجازاتها پرداخته است.

رئیس کمیسیون قضایی مجلس خاطرنشان کرد: از نظر اعضای شورای نگهبان، جرائم و مجازات درنظر گرفته شده برای تخلفات ذکر شده در مواد ۴۷ تا ۴۹ لایحه، متناسب با این تخلفات نبود که ما در کمیسیون این موارد را اصلاح کردیم.

با توجه به اینکه در جلسه علنی ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ مجلس، نمایندگان به اجرای آزمایشی لایحه حجاب و عفاف برای مدت ۳ سال رای دادند، در صورتی که شورای نگهبان، این لایحه را تایید کند، لایحه مذکور بلافاصله برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ابلاغ می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900951

دیگر خبرها

  • نظارت ۹۹۰ نفر از شبکه مردمی ناظران شورای نگهبان در دور دوم انتخابات مجلس
  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • خبر جدید از لایحه حجاب/ رئیس کمیسیون قضایی مجلس: منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • لایحه حجاب بار دیگر از مجلس به شورای نگهبان ارسال شد
  • لایحه عفاف و حجاب بار دیگر به شورای نگهبان ارسال شد
  • خبر جدید درباره لایحه عفاف و حجاب از زبان رئیس کمیسیون ویژه