Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: پیشنهاد مجلس تشکیل مجمع سهامداران حقیقی برای ساماندهی بازار بورس است که لازم است شرکت‌های حقوقی بازار سرمایه هم در این زمینه همراهی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی صبح امروز (پنجشنبه) در نشست با نمایندگانی از شرکت‌های حقوقی بازار بورس در محل مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: تاکنون مجلس چهار جلسه در مورد بررسی وضعیت بازار بورس با بخش‌های مختلف اعم از بانک‌های دولتی، بانک‌های خصوصی، بخش حقوقی بازار بورس، بخش حقیقی بازار بورس، وزارت امور اقتصادی و دارایی و فعالان رسانه‌ای حقیقی بازار بورس برگزار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی جلسات مفصلی برای بررسی بازار بورس برگزار کرده و رئیس مجلس و بنده هم طی جلساتی این موضوع را مورد بررسی قرار دادیم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به بحران اجتماعی که ممکن است از این جهت به وجود آید، ما یکسری پیشنهادات را به شورای عالی بورس ارائه کردیم و معتقدیم که مواردی چون قیمت مواد اولیه باید اصلاح شود.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به اینکه مجلس پیشنهاداتی را به شورای عالی بورس ارائه کرده است، گفت: تسریع در صدور مجوز سبدگردانی، تشکیل مجمع سهامداران حقیقی و وجود بازارگردانی مؤثر، از جمله پیشنهاداتی است که ما به شورای عالی بورس ارائه کردیم.

وی ادامه داد: موضوع بازارگردانی مؤثر از امروز با ابلاغ سازمان بورس اجرایی شده و همه موظف هستند که بخشی از منابع خود را به بازارگردان دهند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما معتقدیم قانون بازار سرمایه باید اصلاح شود، تصریح کرد: مجلس بسته‌ای پیشنهادی برای ساماندهی بازار بورس ارائه کرده که در آن بسته، بخشی به عنوان مصوبات شورای عالی بورس است و ما پیگیر اجرای این موارد هستیم.

قاضی‌زاده هاشمی اظهار داشت: اولین بحث مورد نظر مجلس، تشکیل مجمع سهامداران حقیقی است چرا که در حال حاضر افراد عادی با دریافت یک کد بورسی وارد بازار سرمایه می‌شوند و بدون آموزش، از تلگرام و اینستاگرام سیگنال می‌گیرند، سهام می‌خرند و بعضاً رفتار گله‌ای دارند که باید آموزش‌های لازم به آنان داده شود.

وی افزود: درست است که این افراد صرفاً ۱۰ درصد بازار سرمایه را تشکیل می‌دهند اما لازم است آموزش‌های لازم به آنان از طرف مجامع و NGOها داده شود.

قاضی‌زاده هاشمی بیان کرد: آموزش این افراد را مجمع سهامداران حقیقی می‌تواند انجام دهد؛ به این معنا که این مجمع باید هیئت مدیره‌ای هفت نفره تشکیل دهند و انتخاب اعضای این هیئت مدیره باید به گونه‌ای باشد که افرادی که دارای صلاحیت عمومی و حرفه‌ای و به عبارت دیگر، ذی‌صلاح هستند، انتخاب شوند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مجلس شورای اسلامی در این زمینه نظارت خواهد کرد و تخلفات از طرف مجلس و دستگاه‌های مربوطه چون کمیسیون اصل ۹۰ مجلس و قوه قضائیه دنبال می‌شود و این موارد نظارتی کاملاً پیش‌بینی شده است.

وی گفت: همچنین وظایفی برای سازمان صدا و سیما تعریف شده که تبلیغاتی را برای فرهنگ درست سرمایه‌گذاری در بازار بورس در دستور کار خود قرار دهند.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به یکی دیگر از پیشنهادات مجلس برای ساماندهی بازار بورس گفت: ما پیشنهاد دادیم که حداقل میزان بازارگردانی، ۲۰ درصد میانگین خرید و فروش مؤثر ماه گذشته باشد تا اثرگذاری خود را نشان دهد؛ به این ترتیب مجلس به صورت مؤثر و قوی این موضوع را پیگیری می‌کند چرا که ما معتقدیم با توجه به شرایط ویژه کشور، مردم تحمل یک بحران مالی دیگر را ندارند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: درست است که بعضاً برخی افراد می‌گویند که رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار مردم را تشویق به سرمایه‌گذاری در این بازار نکرده، باید گفت همین که مسئولان می‌گویند از بازار بورس حمایت می‌کنند، برای مردم اطمینان‌بخش است، آنان از این طریق وارد بازار بورس می‌شوند، برای مجلس منافع مردم بسیار حائز اهمیت است و ما باید با اولویت بازار بورس را بررسی کنیم تا منافع ملت مورد حمایت قرار گیرد.

وی ادامه داد: امیدواریم ثبات و ساماندهی در بازار بورس ایجاد شود، بنده مجدانه خواهش می‌کنم که دوستان ما در شرکت‌های حقوقی بازار بورس همکاری‌های لازم را برای ساماندهی بازار بورس داشته باشند.

قاضی‌زاده‌هاشمی خطاب به نمایندگانی از شرکت‌های حقوقی بازار بورس گفت: اگر نقدی به این مصوبات دارید، قطعاً در شورای عالی بورس گوش شنوا برای شنیدن نقطه نظرات شما وجود دارد که دو نفر از نمایندگان هم عضو شورای عالی بورس هستند اما به این نکته توجه داشته باشید؛ زمانی که مسئله‌ای به صورت قطعی به تصویب رسید، همه باید آن را اجرا کنیم چرا که در چنین شرایطی، منافع یک بخش یا یک دستگاه مطرح نیست بلکه منافع ملی مطرح است.

وی تأکید کرد: حتماً مجلس به صورت قوی در این زمینه وارد می‌شود و قوه قضائیه هم وارد شده به گونه‌ای که رئیس قوه قضائیه در این زمینه دستور داده است؛ همچنین کمیسیون‌های اصل ۹۰ و اقتصادی مجلس هم پیگیری‌های لازم را انجام خواهند داد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به نمایندگانی از شرکت‌های حقوقی بازار بورس گفت: ما این جلسه را برگزار کردیم و به صحبت‌های شما گوش دادیم تا بعداً گله نکنید و نگویید که چرا مجلس برخورد کرد.

  انتهای پیام

 

منبع: دانا

کلیدواژه: نایب رئیس مجلس شورای اسلامی شرکت های حقوقی بازار بورس برای ساماندهی بازار بورس مجمع سهامداران حقیقی قاضی زاده هاشمی شورای عالی بورس بازار سرمایه بورس ارائه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۰۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند

عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری یکم خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی اظهار کرد: براساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین عنوان کرد: دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری هشت سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است.

رئیس هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات این نکته را هم یادآور شد که قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را برعهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

وی ادامه داد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی افزود: سپس هیأت رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیئت رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیأت رئیسه دائم نیز شامل هفت نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند سال ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

کد خبر 747821

دیگر خبرها

  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است
  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • ۵ پیشنهاد ایران در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳/ افت بازار سهام، سیگنال فرصت خرید است؟
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟