Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرجهاد کشاورزی راسک گفت: سطح اراضی زراعی پیشین بالغ بر ۵ هزار و ۷۰۰ هکتار است که ۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی پیشین به کشت پیاز اختصاص می یابد.

«سعید نارویی» در گفتگو با خبرنگار شبستان اظهار داشت: فصل پاییز، فصل پرکار برای کشاورزان پیشین است زیرا که کار کشت پیاز آغاز می شود.

 

مدیرجهاد کشاورزی راسک گفت: سطح اراضی زراعی پیشین بالغ بر 5 هزار و 700 هکتار است  که پیش بینی می شود  امسال در فصل زراعی جدید قریب به 3 هزار از اراضی کشاورزی دشت پیشین به کشت پیاز خارج از فصل اختصاص پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نارویی ادامه داد: پیاز تولیدی دشت پیشین شهرستان راسک در فصل زمستان برداشت می شود و نیاز بازارهای داخلی کشور را تامین می کند.

 

وی با بیان اینکه کشت پیاز از نیمه دوم شهریور آغاز می شود و تا پایان مهرماه ادامه دارد، افزود:98 درصد کشت منطقه به صورت نشایی است.

 

 مدیر جهاد کشاورزی راسک یادآور شد: اقلیم مناسب و شرایط آب و هوایی منطقه پیشین راسک را به گلخانه طبیعی تبدیل نموده و قابلیت کشت انواع محصولات زراعی و باغی خارج از فصل را فراهم کرده است.

پایان پیام/291

منبع: شبستان

کلیدواژه: گلخانه طبیعی اراضی زراعی کشت پیاز کشت پیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۰۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری

غلامرضا ذاکری اظهار داشت: از ۱۲۰ هزار هکتار اراضی آبی کشاورزی استان تاکنون ۷۰ هزار هکتار از این اراضی مجهز به سیستم‌های نوین آبیاری هستند.

وی با اشاره به تجهیز زار و ۶۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به سیستم‌های نوین آبیاری در سال گذشته، افزود: امسال هم عملیات تجهیز دو هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان به این سیستم‌های در دست اجرا است.

بیشتر بخوانید

آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان

ذاکری اضافه کرد: با اجرای آبیاری بارانی عملکرد تولید ۴۰ درصد و با آبیاری قطره‌ای ۹۰ درصدی عملکرد تولید افزایش می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • قلع و قمع ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان سامان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان