Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از وضعیت ‌قرمز کرونایی در بوشهر خبر داد و گفت: ‌۲۵ درصد بر تعداد مبتلایان ‌افزوده شد. - اخبار استانها -

سعید کشمیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با بیان اینکه 6 استان کشور در مرحله خیلی حاد قرار دارد اظهار داشت: 6 استان در مرحله خیلی درگیر با بیماری کرونا و 16 استان هم در مرحله قرمز و برخی هم هشدار قرار دارند که نشان دهنده این است که وضعیت استان بوشهر متاثر از وضعیت کلی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در هفته گذشته 25 درصد بر مبتلایان کرونایی استان بوشهر افزوده شد گفت: این افزایش یک زنگ خطری برای هم استانی‌ها  است که رعایت بیشتری در پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک کنند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر  با بیان اینکه بیماری آنفلوآنزا در استان بوشهر شیوع پیدا نکرده است افزود: خوشبختانه بیماری آنفلوآنزا در استان مانند سال گذشته به سبب پیشگیری انجام شده شیوع نداشته است.

استان بوشهر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد فوتی‌های کرونایی استان بوشهر 30 درصد کاهش یافت مهدهای کودک با تصمیم ستاد کرونا در استان بوشهر بازگشایی می‌شوند

کشمیری با بیان اینکه شش هزار واکسن آنفلوآنزا وارد استان بوشهر شده است تصریح کرد: این واکسن‌ها در تمامی مراکز بهداشتی استان توزیع شده و از طریق تلفن به افراد واجد شرایط و پرخطر برای استفاده از آن اطلاع رسانی می‌شود.

وی، زنان باردار، کارکنان مراکز بهداشتی درمانی به ویژه کارکنان ICUها و جانبازان شیمیایی را در اولویت دریافت واکسن آنفلوآنزا دانست و بیان کرد:  پس از آن سالمندان علیه بیماری آنفلوآنزا واکسینه می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه پس از  واکسینه افراد یاد شده، این واکسن در داروخانه‌ها توزیع می‌شود گفت: سایر افراد مردم برای دریافت واکسن آنفلوآنزا پس از توزیع در داروخانه‌ها می‌توانند با مراجعه به داروخانه‌ها با قیمت مصوب تهیه کنند.

انتهای پیام/190/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۱۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، مهدی تنگستانی مکان از آغاز فصل پرورش میگو در اراضی ساحلی استان بوشهر خبر داد و گفت: مراکز تکثیر تولید لارو و بچه میگو در نقاط مختلف استان بوشهر فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

وی با اشاره به واردات ۲۶ هزار مولد میگوی خارجی SPF به کشور برای تولید بچه میگو، افزود: در کنار مولد خارجی، ۲۵ هزار مولد داخلی هم در تولید لارو و بچه میگو فعال شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر اظهار کرد: در بازدید‌های انجام شده این مولد‌ها پست لارو‌های قوی میگو تولید کرده‌اند که می‌تواند در تولید میگوی پرورشی مطلوب کمک قابل توجهی کند.

وی با تاکید بر این‌که مقابله با بیماری میگو با مشارکت پرورش‌دهندگان امکان‌پذیر است، گفت: بیماری میگوی پرورشی امسال هم مانند سال‌های گذشته وجود دارد و باید با همکاری تولیدکنندگان، این بیماری مهار و کنترل شود.

تنگستانی مکان یادآور شد: در این راستا بخش دولتی تمهیدات و آموزش‌های لازم و شرایط قرنطینه‌ای، زیستی و بهداشتی که نقش مهمی در مهار و کاهش مخاطرات بیماری میگوی پرورشی دارد را به تولیدکنندگان میگو ارائه کرده است.

وی ردیابی بیماری میگوی پرورشی را از دیگر برنامه‌ها اعلام و اظهار کرد: مولد‌ها و پست لارو‌های میگو تا کنون سالم هستند ولی برای مهار و جلوگیری از شیوع بیماری، مدیریت آب استخر، تولید و توزیع غذای بچه میگو و استفاده از تجهیزات از سوی پرورش‌دهنده این آبزی ضروری است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر با بیان این‌که کارشناسان دامپزشکی در کنار تولیدکنندگان میگو در مراکز پرورشی هستند، اضافه کرد: همکاری کارشناسان دامپزشکی با پرورش‌دهنده میگو در همه سطوح وجود دارد تا ان‌شاءالله تولید مورد نظر در سال جاری محقق شود.

وی جابه‌جایی و ذخیره‌سازی بچه میگو در استخر پرورشی را بر اساس مجوز دانست و تاکید کرد: لاروریزی و ذخیره‌سازی در استخر پرورشی نباید بیش از مجوز تعیین شده از سوی دامپزشکی و کد اتحادیه پرورش‌دهنده میگو و شیلات برای هر مزرعه باشد.

دیگر خبرها

  • «پل طبیعت» امشب قرمز رنگ می‌شود
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • کارت قرمز به جای تشویق به نجات جان! اخراج بازیکن به خاطر درخواست کمک برای هوادار بیمار
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان