Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مرکز موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» (مستقر در لندن) ادعا کرد که دولت ترکیه ۵۳۰ شبه‌نظامی دیگر را به جمهوری آذربایجان اعزام کرده تا تعداد آن‌ها به ۸۵۰ نفر برسد و ۲۸ تن از آن‌ها نیز کشته شده‌اند.

وبسایت اطلاع‌رسانی دیدبان سوریه همچنین نوشت که در ۴۸ ساعت گذشته علاوه بر کشته شدن ۲۸ مزدور سوریه، ۶۲ تن از آن‌ها نیز زخمی یا مفقود شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین حال صدها شبه‌نظامی سوری دیگر نیز آماده اعزام به جمهوری آذربایجان از سوی شرکت‌های امنیتی ترکیه هستند.

این مرکز سوریه در ادامه نوشت که ترکیه به این شبه‌نظامیان گفته است که وظیفه آن‌ها حفاظت از چاهها و تأسیسات نفتی و مناطق مرزی جمهوری آذربایجان است. عمده آنها اهل مناطق کوهستانی شمال لاذقیه هستند که به بلندی‌های قره‌باغ نیز از حیث جغرافیایی شباهت دارند.

دیدبان سوریه همچنین نوشت که ارمنی‌های سوریه نیز خود را برای جنگ علیه جمهوری آذربایجان خود را به ارمنستان رسانده‌اند.

این وبسایت همچنین ادعای اعزام ۴۰۰۰ شبه‌نظامی سوری از طرف ترکیه به جمهوری آذربایجان را تکذیب کرد.

امروز نیز «آرمن سارگسیان» رئیس‌جمهور ارمنستان ترکیه را به دخالت مستقیم در جنگ به نفع جمهوری آذربایجان با استفاده از جنگنده و پهپادهای خود متهم کرد و در خصوص سوریه‌ای شدن منطقه قفقاز هشدار داد.

دولت باکو تا کنون حضور ترویست‌های سوری در جمهوری آذربایجان را تکذیب کرده است.

دور جدید درگیری‌های مرزی جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه مورد مناقشه قره‌باغ از بامداد یکشنبه (ششم مهر) آغاز شد.

 جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان، دو جمهوری استقلال یافته از اتحاد جماهیر شوروی از سال ۱۹۹۲ به دنبال تصرف منطقه قره‌باغ کوهستانی توسط ارمنستان و اعلام خودمختاری این منطقه وارد درگیری نظامی شدند و تلاش‌ها برای حل مناقشه قره‌باغ در قالب گروه میانجی مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سوریه ترکیه جمهوری آذربایجان ارمنستان قره باغ جنگ قره باغ جمهوری آذربایجان شبه نظامی قره باغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۲۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکو: ارمنستان تعیین مرز با آذربایجان را آغاز کرد

به گزارش خبرآنلاین به گزارش از ایسنا، در بیانیه وزارت کشور جمهوری آذربایجان آمده است: «مسیر باغانیس-ووسکپار برای انجام پاکسازی مین در قلمرو مجاور و هم‌چنین جلوگیری از ورود شهروندان به مناطق مین‌گذاری شده مجاور به منظور اطمینان از ایمنی آنها بسته شده است.»

خبرگزاری تاس به نقل از بیانیه وزارت کشور جمهوری آذربایجان گزارش کرد: «تعیین مرز در بخش باغانیس-ووسکپار برای امروز ۲۳ آوریل (۴اردیبهشت) برنامه‌ریزی شده است. هم‌چنین به اطلاع می‌رسانیم شایعاتی مبنی بر اینکه بخشی از قلمرو حاکمیت جمهوری ارمنستان به آذربایجان واگذار خواهد شد، صحت ندارد.»

این بیانیه در ادامه مجددا افزود: «تاکید می‌کنیم که هیچ تغییری در خط تماس ارمنستان-آذربایجان برای امروز برنامه‌ریزی نشده است. پس از تعیین مرز، نیروهای مرزی ارمنستان به حفاظت از خط مرزی مشغول خواهند شد.»

دفتر دولت ارمنستان هم امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد بر اساس توافق کمیسیون‌های تعیین حدود مرزی هر دو کشور، «فرآیندی از ۲۳ آوریل ۲۰۲۴ برای تعیین مختصات بر اساس اندازه‌گیری‌های مربوطه آغاز می‌شود.»

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898704

دیگر خبرها

  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ارمستان با جمهوری آذربایجان
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان
  • درباره رابطه ایران با گرجستان و ارمنستان!
  • ارمنستان قصد بازگشت نظامی به منطقه قره باغ ندارد
  • پاشینیان: ارمنستان قصد بازگشت نظامی به منطقه قره باغ ندارد
  • انجام مقدمات اعزام قطار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • علی‌اف: دستیابی به توافق صلح با ارمنستان تا نوامبر ممکن است
  • الهام علی‌اف: متن توافق صلح بین باکو و ایروان وارد جزییات شده است
  • علی‌اف: از هر زمان دیگری به توافق صلح با ارمنستان نزدیکتر هستیم
  • باکو: ارمنستان تعیین مرز با آذربایجان را آغاز کرد