Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-26@05:36:52 GMT

مدرسۀ ایرانسل برای سیل‌زدگان خوزستان افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۹۳۴۴۸

مدرسۀ ایرانسل برای سیل‌زدگان خوزستان افتتاح شد

ایتنا - دبیرستان دخترانۀ ۹ کلاسۀ ایرانسل در شهر «ویس» خوزستان افتتاح شد. در پی وقوع سیل فروردین ماه ۱۳۹۸ در این استان، ایرانسل با هدف رفع موانع آموزشی در مناطق سیل‌زدۀ خوزستان در راستای مسؤولیت اجتماعی شرکتی و نیز ترویج و تسهیل مشارکت مردمی در امر مدرسه‌سازی، این مدرسه را برای سیل‌زدگان خوزستان احداث کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش روابط عمومی ایرانسل، این دبیرستان دخترانه در زمینی به مساحت ۳۷۰۰ متر مربع و با زیربنای ۲۵۰۰ متر مربع به بهره‌برداری رسیده و دارای ۹ کلاس درس، به علاوۀ نمازخانه، بخش رایانه‌ای و چندرسانه‌ای، آزمایشگاه، سالن ورزش سرپوشیده، کتابخانه مجهز، اتاق مشاور و اتاق مربی پرورشی است.

در مراسم افتتاح این مدرسه که صبح روز پنجشنبه ۱۰ مهرماه ۱۳۹۹، با حضور دکتر بیژن عباسی آرند مدیرعامل ایرانسل، دکتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، دکتر مهرالله رخشانی‌مهر معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، دکتر سیدکریم حسینی رئیس شورای نمایندگان خوزستان و نمایندۀ مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی، دکتر کوروش مودت مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان، دکتر زیبا صالحپور رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان خوزستان، شماری از مدیران محلی، اصحاب رسانه و نیز تعدادی از معلمان و دانش‌آموزان، در محل دبیرستان ایرانسل در شهر ویس برگزار شد، تفاهم‌نامه‌ای نیز بین ایرانسل و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور برای مشارکت فعال در پویش «آجر به آجر» منعقد شد.

«آجر به آجر» عنوان پویشی است که با هدف گسترش و توسعۀ فرهنگ مشارکت مردمی در امر مدرسه‌سازی، به ‌منظور حضور افراد خیّر با هر سطح از توان مالی، برای سهیم شدن در مدرسه‌سازی، آغاز شده است. در قالب این طرح، آحاد جامعه با هر میزان درآمد و در هر سطح و طبقه‌ای، می‌توانند تنها با اهدای هزینۀ خرید حتی یک آجر، در مدرسه‌سازی سهیم شوند و کمک‌های خود را مستقیم و بی‌واسطه به جامعۀ خیرین مدرسه‌ساز کشور منتقل کنند تا هیچ دانش‌آموزی از تحصیل جا نماند و بتواند در مدرسه‌ای با کیفیت و امکانات مناسب تحصیل کند.

بر اساس تفاهم‌نامۀ منعقد شده در مراسم امروز، ایرانسل با تأمین بستر فنی اهدای کمک‌های مردمی از طریق اختصاص کد دستوری #۲۴* ، مشارکت مردمی برای ساخت و بازسازی آجر به آجرِ مدارس را تسهیل می‌کند.

 
مدیرعامل ایرانسل در این مراسم طی سخنانی با اشاره به تخریب زیرساخت‌های آموزشی در پی سیل ویرانگر فروردین ۱۳۹۸، مشارکت ایرانسل در امر مدرسه‌سازی را در راستای مسؤولیت اجتماعی این شرکت دانست و از مشارکت‌کنندگان در این پروژه قدردانی کرد.

عباسی‌آرند همچنین به تجهیز مدارس مناطق سیل‌زده و نیز مناطق کمتر برخوردار به امکانات رایانه‌ای و ارتباطی، در قالب پروژۀ «مدارس درخشان» ایرانسل با کمک وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره کرد و از برنامۀ ایرانسل برای ادامه و گسترش این پروژه خبر داد.

وی همچنین گفت: ایرانسل به عنوان اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، در استان خوزستان توانسته با کمک ارگان‌های مربوطه، از نظر پوشش شبکه و ارائۀ خدمات، کیفیت خوبی را در مقایسه با میانگین کشور ایجاد کند و هم‌اکنون نیز پروژۀ فیبر اهواز در راستای ارائۀ خدمات شهر هوشمند در حال پیگیری است.

وی افزود: ارائۀ خدمات شبکۀ نسل پنجم ایرانسل، برای اولین بار در ایران، از تهران شروع شده و امیدواریم با راه‌اندازی زیرساخت پروژۀ فیبر، بتوانیم این خدمات را در شهر اهواز به عنوان دومین شهر ایران گسترش دهیم.

مدیرعامل ایرانسل همچنین خطاب به معلمان و دانش‌آموزان حاضر در مراسم گفت که ایرانسل دانش‌آموزان این مدرسه را که موفق به کسب رتبۀ زیر ۱۰۰ در کنکور سراسری شوند، بورسیه می‌کند.
 
در این مراسم همچنین استاندار خوزستان با اشاره به قرآن کریم و آیۀ شریفۀ ۳۷ از سورۀ نور، مشارکت ایرانسل در مدرسه‌سازی را در این راستا ارزیابی و از تعهد ایرانسل به مسؤولیت اجتماعی در حین انجام کسب‌وکار تقدیر کرد.

شریعتی همچنین با سپاس از سازمان نوسازی مدارس، مجمع خیرین مدرسه‌ساز و نیز دکتر عباسی‌آرند مدیرعامل ایرانسل برای مشارکت در امر مدرسه‌سازی در خوزستان، ابراز امیدواری کرد که با نهایی شدن پروژۀ فیبر ایرانسل اهواز و سایر زیرساخت‌های لازم، روند تبدیل اهواز به شهر هوشمند هر چه بیشتر تسریع شده و نیز با انعقاد تفاهم‌نامۀ پویش آجر به آجر نیز، ایرانسل منشأ اقدامات مثبت دیگری در این استان شود.

وی همچنین با اشاره به سطح بالای تقاضای خدمات ایرانسل در خوزستان، از ایرانسل خواست تا دفتر منطقه‌ای خود در اهواز را هر چه بیشتر توسعه دهد.

رئیس شورای نمایندگان خوزستان نیز در این مراسم، با تقدیر از تلاش‌های انجام شده برای توسعۀ مدرسه‌سازی، ابراز امیدواری کرد که با ادامۀ این روند، در آیندۀ نزدیک دیگر شاهد مدارس و کلاس‌های کانکسی و… نباشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور نیز در سخنان خود، خطاب به مدیرعامل ایرانسل گفت: «از شما و همکارانتان، صمیمانه تشکر می‌کنم که حضور بسیار تحسین‌برانگیزی در امر مدرسه سازی دارید.» وی افزود: ما مأموریت خود را در مدرسه‌سازی، تربیت نسلی نوآور و تمدن‌ساز می‌دانیم.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان خوزستان نیز با اشاره به مشارکت ایرانسل در امر مدرسه‌سازی در مناطق سیل‌زدۀ لرستان، خوزستان و گلستان گفت: امروز باید نامِ آشنایِ ایرانسل در حوزۀ ارتباطات را به شکلی جدید و با عنوان «ایرانسلِ خیّر» و «ایرانسلِ مدرسه‌ساز» معرفی کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان نیز در این مراسم، با اشاره به عقب‌ماندگی‌های این استان از نظر مدرسه‌سازی به دلیل خسارات ناشی از دوران جنگ تحمیلی، بر افزایش تلاش‌ها برای جبران این عقب‌ماندگی تأکید کرد.

احداث دبیرستان دخترانۀ ۹ کلاسۀ شهر ویس در استان خوزستان، دومین پروژۀ مدرسه‌سازی ایرانسل در پی سیل ویرانگر فروردین ماه ۱۳۹۸ است. پیش از این نیز در مهر ماه ۱۳۹۸، سه پروژۀ احداث و بازسازی مدارس مناطق سیل‌زدۀ استان لرستان، با مشارکت ایرانسل به بهره‌برداری رسیده بود. در روزهای آینده نیز سومین پروژۀ ایرانسل در این زمینه، در استان گلستان به بهره‌برداری می‌رسد.

رویکرد ایرانسل در افتتاح این پروژه‌ها، نه فقط موضوع احداث ساختمان، بلکه توجه به امر آموزش و کیفیت آن و فراگیری آموزش دیجیتال است.

ایرانسل بر اساس راهبرد خود در پروژۀ مدارس درخشان، با تجهیز این مدارس به امکانات دیجیتالی و ارتباطی، از طریق همکاری با سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در حوزه آموزش، تقویت کیفیت آموزشی این مدارس را نیز پیگیری می‌کند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: مدیرعامل ایرانسل امر مدرسه سازی خیرین مدرسه ساز مشارکت ایرانسل سازمان نوسازی استان خوزستان آموزش و پرورش مدرسه سازی تجهیز مدارس آجر به آجر مناطق سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۳۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، در3 زلزله دوسال قبل خوی بیش از 400 باب کلاس درس در مناطق روستایی و شهری خوی دچار آسیب شده بودند که 313 کلاس درس تعمیراتی و 123 کلاس درس نیز تخریبی بودند .

یاسررهبردین معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی در حاشیه بازدید از روند ساخت مدارس تخریب شده در زلزله های خوی گفت : در زلزله های متعدد 2 سال قبل خوی 35 باب مدرسه با 313 کلاس درس دچار خسارت شده بودند که همه این مدارس و کلاسهای درس مطابق با استاندارد های لازم به همت اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان و خیران بازسازی و تعمیر شدند.

وی افزود : در زلزله های خوی 14 باب مدرسه با 123 کلاس در نیز تخریب شده بودند که با توجه ویژه دولت و استاندار آذربایجان غربی عملیات بازسازی و احیای این مدارس بلافاصله در دستور کار قرار گرفت و ساخت آنها آغاز شد .

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی تصریح کرد : ساخت این مدارس مطابق با استاندارد های لازم هم اکنون بطور میانگین از 50 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.

وی تاکید کرد : با تلاش اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان همه این مدارس تا مهرماه و آغاز سالتحصیلی جدید تکمیل و آماده بهره برداری می شوند.

رهبر دین اعتبارات این طرحها را بیش از 180 میلیارد تومان اعلام کرد.

در کنار دولت خیران شهرستان خوی هم از کار نیک مدرسه سازی و کمک به بازسازی مدارس خسارت دیده از زلزله عقب نماندند .

مدرسه 6 کلاسه  خیرساز مرحوم گلوانی هم یکی از این مدارس است که امروز در خوی به بهره برداری رسید .

این  مدرسه شش کلاسه با 750 متر مربع زیر بنا  و با 8 میلیارد تومان اعتبار توسط حاج حسین گلوانی بیاد پسر مرحومش تامین اعتبار و احداث  شده که امکان تحصیل 180 دانش آموز را فراهم ساخت .

علی نژاد  فذرماندارخوی در آئین افتتاح این مدرسه با تقدیر از خیران در بازسارزی و نوسازی مدارس در ایام زلزله در خوی  گفت: خیران از بدو تاسیس مجمع خیران مدرسه ساز تاکنون  136 باب مدرسه را بابیش از 800 کلاس درس ساخته و تحویل آموزش و پرورش داده اند .

تکاور رئیس مجمع خیران مدرسه ساز در گفتگو با خبر گزاری صدا وسیما گفت : خیران در نوسازی و بازسازی 46 باب مدرسه مشارکت داشتند  که 25 باب از این مدارس تکمیل و تحویل آموزش و پرورش شده است .

وی افزود :12  باب مدرسه خیر ساز نیز آماده بهره برداری است که بزودی افتتاح می شوند.

امام جمعه خوی هم در این آئین گفت : کارهای جهادی مختلف در کشوور انجام می شود که یکی  از آنها عمل نیک  مدرسه سازی است .

حجت الاسلام قاسم خانی افزود: قطعا اگر خیران مدرسه ساز بیش از پیش در این عرصه فعال باشند در جبران کمبود فضاهای آموزشی بسیارنقش موثری خواهند داشت .

 شهرستان خوی در امر مدرسه سازی به همت خیران در جایگاههای برتر کشوری قرار دارد .

با بهره برداری از مدارس دست ساخت در شهرستان خوی برای بیش از 5 هزار دانش اموز فضای تحصیلی و آموزشی مناسب فراهم می شود.

 

دیگر خبرها

  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور
  • تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • افتتاح مدرسه ۶ کلاسه در شهر نشتیفان خواف