Web Analytics Made Easy - Statcounter

دونالد ترامپ ۷۴ سال سن دارد و سن بالا او را در معرض خطری بالاتر نیست به دیگران در اثر ابتلا به کرونا قرار می‌دهد.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ در اولین ساعات روز جمعه دونالد ترامپ، رییس جمهور ایالات متحده در توییتی اعلام کرد که او و ملانیا ترامپ، بانوی اول به ویروس کرونا مبتلا شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خبر ساعاتی پس از آن بود که کاخ سفید اعلام کرد تست کرونای هوپ هیکس دستیار ارشد ترامپ که در سفر‌های هفته اخیر در کنار رییس جمهور بوده مثبت بوده است. گفته می‌شود که هوپ اولین نشانه‌های ابتلا به کرونا را عصر روز چهارشنبه داشته و زمانی که سوار بر هواپیمای رییس جمهور از یک گردهمایی انتخاباتی در مینه سوتا باز می‌گشته است. در هواپیما، هیکس از دیگر مسافران جدا شده و ابتلای او به کرونا روز پنج شنبه تایید شد.

علیرغم نشانه‌های ابتلا به کرونا در دستیار ارشد خود در عصر روز چهارشنبه، ترامپ روز پنج شنبه به برنامه کاری خود ادامه داده و و از زمین گلف خود در نیوجرسی پرواز کرد تا در دو نشست انتخاباتی شرکت نماید. این نشست‌ها در پشت در‌های بسته و برای مخاطبان محدود و انتخاب شده برگزار شد. او در عصر روز پنج شنبه به کاخ سفید بازگشت، همانگاه که به طور رسمی ابتلای هوپ هیکس به کرونا تایید شد. ساعت یک پس از نیمه شب جمعه بود که دونالد ترامپ در پیامی توییتری چنین نوشت: «امشب، تست کرونای بانوی اول و من مثبت اعلام شد. ما به سرعت قرنطینه و فرآیند درمانی خود را آغاز خواهیم کرد. در کنار هم از آن عبور خواهیم کرد».

در ماه می، کیلیگ مک انانی، مشاور رسانه‌ای کاخ سفید از دونالد ترامپ به عنوان مردی که بیش از هر کس دیگری در آمریکا مورد تست کرونا قرار گرفته یاد کرد و گفت: «او بیش از هر کس دیگری تست داده است، چندین بار در روز؛ و ما بر این باوریم که او حالش خوب است». اما بعد‌ها ترامپ در مورد تست‌های کرونا خود چنین گفت: «من بیشتر از روزی یک بار چیزی نمی‌دانم. احتمالاً به طور متوسط دو روز، سه روز، یکبار از من تست گرفته می‌شود؛ و چیزی در مورد اینکه دو بار در یک روز از من تست گرفته شده باشد نمی‌دانم. اما شاید این اتفاق رخ دهد». اما اکنون که دونالد ترامپ و همسرش به کرونا مبتلا شده اند و در صورتی که نتواند وظایفش را انجام دهد، وی می‌تواند قدرت اجرایی خود را به معاونش مایک پنس واگذار کرده و جانشینش در رقابت‌های انتخاباتی پیش رو توسط حزب جمهوری خواه جایگزین وی انتخاب شود.

دونالد ترامپ ۷۴ سال سن دارد و سن بالا او را در معرض خطری بالاتر نیست به دیگران در اثر ابتلا به کرونا قرار می‌دهد. در حالی که کمتر از ۳۲ روز با انتخابات ریاست جمهوری فاصله داریم، نتیجه مثبت تست کرونا او می‌تواند بدین معنا باشد که دولت ایالات متحده طرح‌های احتیاطی را بر اساس قانون اساسی در نظر گیرد اگر شرایط طوری پیش برود که دونالد ترامپ برای رقابت‌های انتخاباتی به اندازه کافی توان نداشته باشد. بر اساس بند ۲۵ قانون اساسی ایالات متحده، در صورتی که ترامپ نتواند به عنوان رییس جمهور وظایف خود را انجام دهد، معاون وی، مایک پنس، می‌تواند جایگزین وی شود. در صورتی که معاون رییس جمهور نیز نتواند این مسئولیت را به هر دلیلی بر عهده گیرد، اختیارات ریاست جمهوری به سخنگوی مجلس نمایندگان که اکنون در اختیار نانسی پلوسی دموکرات است خواهد رسید.

با این وجود، نزدیک بودن رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری نیز بر پیچیدگی اوضاع افزوده است، اگر چه مجامع دموکرات‌ها و جمهوری خواهان می‌توانند در صورت کنار رفتن نمایندگان فعلی خود برای این رقابت ها، نمایندگان دیگری را برای رقابت‌های انتخاباتی اعلام کنند، انتخابی که می‌تواند معاون انتخاب شده کنونی باشد یا هر عضو دیگری از حزب. با این وجود، پزشک مخصوص کاخ سفید اعلام کرده است که حال رییس جمهور و بانوی اول ایالات متحده خوب است، هر چند به داشتن یا نداشتن علائم ویروس کرونا در آن‌ها اشاره‌ای نشده است. اگر دونالد ترامپ به شدت بیمار شود، قانون اساسی ایالات متحده قدرت را به طور موقت به معاون وی مایک پنس تفویض خواهد کرد.

در صورت این رخداد، ترامپ باید نامه‌ای به رییس مجلس سنا نوشته و ناتوانی خود را از انجام وظایف اعلام خواهد کرد که در این صورت قدرت به معاون وی خواهد رسید تا زمانی که ترامپ با نوشتن نامه‌ای دیگر به سنا بازیابی سلامتی خود را اعلام نماید. البته یک گزینه دیگر نیز وجود دارد که تاکنون در تاریخ ایالات متحده رخ نداده و آن این است که معاون رییس جمهور و اکثریت کابینه او اعلام کنند رییس جمهور توانایی انجام وظایف خود را ندارد که در این مورد معاون وی قدرت را در دست خواهد گرفت. صحبت‌هایی در مورد به تعویق انداختن انتخابات نیز وجود دارد که البته بسیار غیرمحتمل به نظر می‌رسد، زیرا فرآیند رأی گیری و کلیت انتخابات مدت هاست آغاز شده است.

علاوه بر این، بدون توجه به تاریخ برگزاری انتخابات، ریاست جمهوری این دوره دونالد ترامپ در روز ۲۰ ژانویه به پایان خواهد رسید. ملانیا ترامپ نیز در اولین واکنش توییتری خود به خبر ابتلایش به کرونا چنین نوشته است: «همانند کاری که بسیاری از آمریکایی‌ها در سال جاری انجام داده اند، رییس جمهور و من بعد از مثبت شدن تست کووید-۱۹ در خانه قرنطینه شده ایم. حالمان خوب است و من همه برنامه‌های پیش رو را به تعویق انداخته ام. لطفاً اطمینان حاصل کنید که در امنیت هستید و همه ما در کنار هم از این عبور خواهیم کرد». آخرین تصاویری که از دونالد ترامپ در عصر روز پنج شنبه در حال بازگشت به کاخ سفید دیده شده او را خوب و سرحال نشان می‌دهند. قرار بود امروز یک کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ در فلوریدا برگزار شود که کنسل شده است.

منبع: روزیاتو

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ترامپ ملانیا ترامپ ابتلا به کرونا کرونا در آمریکا ابتلا ترامپ به کرونا رقابت های انتخابات دونالد ترامپ ابتلا به کرونا ایالات متحده ریاست جمهوری رییس جمهور روز پنج شنبه تست کرونا کاخ سفید رقابت ها عصر روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۸۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد

آفتاب‌‌نیوز :

این ژن که اینوزیتول پلی فسفات-۵-فسفاتاز D (INPP۵D) نام دارد، موضوع یک مطالعه مشترک توسط محققان دانشکده پزشکی ایکان در کوه سینا و دانشکده پزشکی گراسمن در نیویورک است که نتایج آن در مجله Alzheimer’s and Dementia در دسترس است.

میکروگلیا، گروهی از سلول‌های ایمنی در مغز هستند که وظایفی مثل حذف سلول‌های در حال مرگ و پلاک‌های آمیلوئیدی که با زوال عقل ناشی از بیماری آلزایمر مرتبط هستند، را بر عهده دارند. مطالعات قبلی، INPP۵D را با خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط دانسته اند؛ اما نقش خاصی که این ژن در بیماری زودرس یا دیررس ایفا می‌کند و مکانیسمی که به این عملکرد‌های مغزی تغییر یافته، کمک می‌کند، همچنان ناشناخته باقی مانده است.

از آنجایی که INPP۵D در مغز در میکروگلیا متمرکز شده است، پژوهشگران، از موش‌هایی استفاده کردند که به طور ژنتیکی، مهندسی شده بودند تا ژن INPP۵D موش را در میکروگلیا، خاموش کنند. این فرآیند، محققان را قادر ساخت تا تأثیر خاص این ژن بر بافت مغز، را بهتر مشاهده کنند.

پس از تقریبا سه ماه، دانشمندان، تجمع پلاک و رفتار میکروگلیال را در موش‌ها اندازه گیری کردند. از آنجایی که مشخص شده بود INPP۵D در مغز بیماران مبتلا به آلزایمر افزایش می‌یابد، دانشمندان انتظار داشتند، موش‌هایی که این ژن در مغز آن‌ها غیرفعال شده بود، از پلاک‌های آمیلوئیدی که نشانه آسیب شناسی اختلال آلزایمر هستند، محافظت شوند. با این حال محققان در کمال تعجب مشاهده کردند که موش‌های فاقد INPP۵D، پلاک‌های بیشتری نسبت به سایر موش‌ها دارند.

به گزارش سیناپرس، پس از این که مشخص شد خاموش کردن INPP۵D، میکروگلیا‌ها را به روش‌های غیرمنتظره‌ای در اطراف مغز به حرکت در می‌آورد، محققان به دنبال این بودند که با استفاده از روش رونویسی فضایی، به اطلاعات دقیق بیان فضایی و کمی ژن، دست یابند.

رونویسی فضایی، روشی است که امکان اندازه گیری کل بیان ژن را در یک نمونه بافت، برای محققان فراهم می‌کند و همچنین به پژوهشگران اجازه می‌دهد تا بتوانند از جایی که بیان ژن، در آن رخ می‌دهد، نقشه برداری کنند.

یافته‌های رونویسی فضایی، بر دامنه تغییرات بیان ژنی که میکروگلیا‌ها می‌توانند نشان دهند تأکید کرد. میکروگلیا در نزدیکی پلاک‌های آمیلوئید، ژن‌هایی که به عنوان ژن‌های ناشی از پلاک (PIGs) شناخته می‌شوند، را بیان می‌کنند.

موش‌هایی که ژن INPP۵D در آن‌ها غیرفعال شده بود، افزایش بیان PIG‌هایی را که در تحقیقات قبلی شرح داده شده بود تکرار کردند، اما کیفیت بالای جنبه‌های فنی و تجزیه و تحلیل رونویسی فضایی، امکان شناسایی PIG‌های اضافی را نیز فراهم کرد.

PIG دیگری که جدیدا در این یافته‌ها شناسایی شد و دارای بیشترین افزایش بیان در این موش‌ها بود، CST۷ نام دارد، ژنی که پروتئین سیستاتین F، را کدگذاری می‌کند و با بیماری آلزایمر و بیماری‌های پریونی، خانواده‌ای از اختلالات عصبی نادر که انسان‌ها و حیوانات را تحت تأثیر قرار می‌دهد، مرتبط است.

این یافته‌ها نشان می‌دهد، هم INPP۵D و هم سیستاتین F، می‌توانند به عنوان اهداف جدیدی برای توسعه مداخلات و درمان‌هایی برای کاهش التهاب در مغز بیماران مبتلا به آلزایمر، در نظر گرفته شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • حرف‌های چوپان ایرانی که می‌خواست شاه شود!
  • گواردیولا: اتفاقی که برای لیورپول افتاد ممکن است برای ما هم بیفتد، آنها را ستایش می کنم / زیرنویس فارسی
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آبشک به‌دنبال اتفاقی شیرین در قلب اهواز
  • تصویری ترسناک از خورشید در آسمان چین؛ چه اتفاقی افتاده؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند