Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی شهریاری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت کرونا اظهارکرد: کاهش حساسیت‌ها، بی تفاوتی مردم در رعایت اصول بهداشتی و کاهش نظارت از جمله دلایل افزایش بیماری کرونا در استان به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: برای مدیریت هرچه بیشتر بیماری کرونا ضمن اینکه پشتیبانی‌های لازم دارویی و تخت‌های بستری انجام گرفته، بیمارستان‌های خصوصی نیز بسیج شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به روند افزایشی بیماری کرونا در استان گفت: بیماری کرونا در استان در اوج خود قرار دارد و در صورت تداوم این روند با کمبود نیروی انسانی متخصص در بیمارستان‌ها مواجه خواهیم شد.

شهریاری با قدردانی از تلاش کادر درمان و پرستاری و پزشکی در ۷ ماه گذشته برای درمان بیماران کرونایی تصریح کرد: رعایت اصول بهداشتی کلید قطع شیوع کرونابه شمار می‌رود.

استاندار آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: مردم در اجرای مصوبات ستاد استانی و ملی مقابله با کرونا باید اهتمام جدی داشته باشند.

وی با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته ۹ نفر به دلیل ابتلاء به کرونا جان خود را از دست دادند، اظهارکرد: با ادامه روند صعودی ابتلاء به بیماری کرونا در آذربایجان غربی ۱۶۹ نفر دیگر به آمار بستری‌های کرونایی اضافه شده و کل بستری‌های موجود به ۸۶۲ نفر رسید.

وی اضافه کرد: بیشترین تعداد بستری شده‌های جدید همچنان با ۷۲ نفر به مرکز استان اختصاص دارد و پس از آن بوکان و خوی با ۱۵ نفر و میاندوآب با ۱۴ نفر در رده‌های بعدی قرار دارند.

استاندار آذربایجان غربی اضافه کرد: تعداد بستری‌شدگان در بخش آی‌سی‌یو بیمارستان‌های استان هم به ۱۸۱ نفر رسید که از این تعداد ۴۲ نفر از دستگاه تنفس مصنوعی استفاده می‌کنند.

شهریاری با بیان اینکه با ۹ فوتی تعداد افراد فوت شده در اثر ویروس کرونا به یک هزار و ۸۴ نفر رسید گفت: ماسک، فاصله اجتماعی و رعایت مسائل بهداشتی بهترین راه مقابله با بیماری کرونا است.

کد خبر 5037793

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا محمد مهدی شهریاری استانداری آذربایجان غربی ویروس کرونا چهل سالگی دفاع مقدس هفته دفاع مقدس شیراز آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا گرگان کرمانشاه دفاع مقدس دفاع مقدس جنگ تحمیلی شهرکرد خطبه های نماز جمعه اربعین 99 بیماری کرونا آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۸۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد

مدت‌هاست که مشخص شده است قرار گرفتن در معرض آفت‌کش‌های کشاورزی می‌تواند تا حد زیادی احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون را افزایش دهد.

به گزارش مدیسن نت، تحقیقات تازه ژنتیکی اکنون افرادی را که ممکن است آسیب پذیرترین وضعیت در این خصوص داشته باشند نشان می‌دهد.

تیمی در دانشگاه کالیفرنیا، اطلاعات ژنتیکی ۸۰۰ بیمار پارکینسونی را که در مرکز کشاورزی آن ایالت، زندگی و کار می‌کنند، بررسی کردند.

محققان خاطرنشان کردند که بسیاری از این افراد حداقل یک دهه قبل از ابتلا به این بیماری در معرض ۱۰ آفت کش مورد استفاده در محصولات پنبه قرار داشتند و برخی از بیماران تا سال ۱۹۷۴ در معرض این بیماری بودند.

آن‌ها انواع ژن‌های مرتبط با لیزوزوم‌ها، بخش‌هایی از سلول‌ها که ضایعات سلولی را تجزیه می‌کنند، تقویت کردند.

دکتر «برنت فوگل»، استاد نورولوژی و ژنتیک انسانی، توضیح داد که اختلال در عملکرد لیزوزومی مدت‌هاست با ظهور پارکینسون مرتبط است.

این مطالعه نشان داد که انواع مرتبط با فرآیندهای لیزوزومی در بیمارانی که مدت طولانی در معرض آفت کش‌ها قرار داشتند بیشتر بود.

به نظر می‌رسد که این گونه‌های ژنی با عملکرد مناسب پروتئین تداخل داشته باشند. به گفته محققان، این نشان می‌دهد که دفع نابهنجار ضایعات در سلول می‌تواند یکی از دلایل زمینه‌ای پارکینسون باشد که در کنار قرار گرفتن طولانی در معرض آفت کش‌ها رخ می‌دهد.

همانطور که ترکیبات سمی- از جمله پروتئینی به نام آلفا سینوکلئین، که مدت‌ها با پارکینسون مرتبط است- در سلول‌های مغز ساخته می‌شوند، می‌توانند در آنچه که به نام اجسام لویی در بافت‌ها شناخته می‌شوند، نیز تشکیل شوند. محققان خاطرنشان کردند که تجمع جسم لویی یکی از مشخصه‌های پارکینسون در مغز است.

فوگل در بیانیه خبری دانشگاه گفت: «این مطالعه از این فرضیه حمایت می‌کند که استعداد ژنتیکی ناشی از تغییرات جزئی در ژن‌هایی است که با عملکرد لیزوزومی مرتبط هستند.»

وی افزود: «به صورت روزانه، این گونه‌ها تأثیر زیادی ندارند. اما تحت استرس مناسب، مانند قرار گرفتن در معرض برخی آفت کش‌ها، ممکن است از بین بروند و به مرور زمان منجر به ابتلا به بیماری پارکینسون شوند. به این حالت تعامل ژن-محیط زیست گفته می شود».

فوگل گفت: «داده‌هایی برای بسیاری از اختلالات رایج وجود دارد که نشان می‌دهد تأثیرات محیطی بر توسعه این بیماری‌ها تأثیر می‌گذارد، اما ما هنوز راه خوبی برای اندازه‌گیری این تأثیر یا تعیین اینکه چه کسی به‌طور خاص در معرض خطر است، نداریم».

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تلاش ۶ ساعته برای دسترسی به فوتی ارتفاعات پلدشت
  • تلاش ۶ ساعته نجاتگران هلال احمر برای دسترسی به فوتی ارتفاعات شیخ حمزه لو پلدشت
  • ۲۷۳۲ مورد بازرسی کالا، فنی و نشت‌یابی از سوی واحد بازرسی شرکت گاز آذربایجان‌غربی
  • امواج بارشی آذربایجان‌غربی را فرا می‌گیرد
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • بازدید جمعی از معاونین و مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از واحد‌های مختلف شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی 
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان