Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: بهادر عبدالله ‌اف سفیر ازبکستان در تهران با حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی دیدار و گفت‌وگو کرد.

ذوالنوری در ابتدای این دیدار با اشاره به اشتراکات فرهنگی و تاریخی و دو ملت و با ابراز خرسندی از روابط دوستانه دو کشور گفت: جمهوری ازبکستان کشوری تأثیرگذار در منطقه میباشد و سیاست جمهوری اسلامی ایران توسعه و گسترش هرچه بیشتر در عرصه‌­های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی فیمابین می­باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر ارتقاء سطح ارتباطات پارلمانی میان دو کشور، تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی بر افزایش تعاملات پارلمانی با کشورهای دوست و همسایه در منطقه از جمله ازبکستان تأکید دارد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشکیل گروه‌های دوستی در مجلس شورای اسلامی افزود: همکاری‌های پارلمانی در سطوح مختلف از جمله گروه‌های دوستی و کمیسیون‌های تخصصی در مجالس ایران و ازبکستان می‌تواند به توسعه روابط دو کشور کمک شایانی نماید.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با تاکید بر ظرفیت‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ازبکستان گفت: با توجه به حجم مبادلات تجاری فیمابین، توانمندی‌های اقتصادی خوبی در دو کشور وجود دارد که می‌تواند به تقویت و تحکیم مناسبات در راستای منافع دو ملت بهره برد.

ذوالنوری ضمن اشاره به سخنرانی رئیس جمهور ازبکستان در مجمع عمومی سازمان ملل بیان داشت: مجلس شورای اسلامی از اظهارات رئیس جمهور ازبکستان در مجمع عمومی سازمان ملل در جهت ارتقای نقش‌آفرینی پارلمان‌ها در مناسبات سیاسی و توسعه‌ای استقبال می‌کند.

ذوالنوری در پایان با اشاره به عادی سازی روابط برخی کشورهای منطقه با رژیم غاصب صهیونیستی گفت: وظیفه کشورهای اسلامی دفاع از قبله اول مسلمین و آرمان‌های فلسطین است، لذا انتظار می‌رود همه کشورهای اسلامی بویژه کشورهای تاثیرگذار در این زمینه اقدامی موثر داشته باشند.

بهادر عبدالله‌اف سفیر ازبکستان در تهران نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از این دیدار و بر شمردن اشتراکات تاریخی، سیاسی بویژه فرهنگی، خواستار گسترش روابط دو کشور جهت ترویج دین مبین اسلام بر اساس ایده روشنگری شد.

وی در ادامه بر نقش و جایگاه مهم جمهوری اسلامی ایران در منطقه تاکید کرد و گفت: جمهوری ازبکستان کشور دوست و همسایه خود ایران را کشوری موثر با ظرفیت­های علمی و فرهنگی می‌شناسد و معتقدیم همکاری سازنده و حسن همجواری با همسایگان بویژه ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان ضمن اشاره به راه‌اندازی مراکز مختلف پژوهشی در ازبکستان بر تقویت بیش از پیش همکاری میان مراکز علمی و پژوهشی دو کشور در جهت تقویت و تحکیم روابط فیمابین تاکید کرد.

منبع: فردا

کلیدواژه: ذوالنور در دیدار سفیر ازبکستان مجلس شورای اسلامی دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۸۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد

پس از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمیت شناختن کشور فلسطین، سازمان همکاری اسلامی از همه کشورهای جهان خواست تا کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روزنامه البیان امارات، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه‌ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطین افزود که این اقدام مهم با قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می‌دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش‌های بین‌المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین‌المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جلسه شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین‌المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیش‌تر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند.

همچنین «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

کد خبر 750492

دیگر خبرها

  • زائران حج، دفاع از ملت مظلوم فلسطین را مورد توجه قرار دهند
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»
  • لفاظی وزیر دفاع انگلیس در واکنش به تحریمش از سوی ایران
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم
  • رهبر شیعیان کشور مالی با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد
  • معاون وزیر دفاع جمهوری آذربایجان با سرتیپ نصیرزاده دیدار کرد
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند