Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش فارس، اخبار مربوط به ابتلای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به بدنام ترین بیماری در جهان بلافاصله واکنش هایی از شوک، همدردی، خوشحالی و البته خشم و کنجکاوی همیشگی کسانی را به دنبال داشت که حتی از ۱۰ هزار مایل دورتر همیشه کارهای دونالد ترامپ را دنبال می کنند.


توئیت ترامپ در مورد خبر ابتلایش به ویروس کرونا

 

شیکاگو تریبیون: اعلامیه ترامپ روز جمعه، در توییتر، مبنی بر آزمایش مثبت  ویروس کرونای وی و ملانیا ترامپ و عدم اطمینان عمیق همراه با آن، در چرخه اخبار جهانی سرایت کرد و موجی از اظهار نظرها و  برنامه های بی شماری از دفاتر ریاست جمهوری تا هزاران نفر که به دنبال داغ کردن اینگونه اخبار در شبکه های اجتماعی هستند را برانگیخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تست مثبت کرونا برای رهبر بزرگترین اقتصاد جهان، ناامنی بیشتری را به نگرانی سرمایه گذاران می افزاید، از جمله برجسته ترین مساله چگونگی تأثیر این چالش بر انتخابات ۳ نوامبر بین ترامپ جمهوری خواه و جو بایدن دموکرات است.

 

همچنین در پی انتشار این خبر سهام ایالات متحده و آسیا سقوط کردند. از همین ابتدا قراردادهای آتی موسوم به «S&P 500» و صنایع Dow «داو» با اُفت ۱.۹ درصدی مواجه شدند. قیمت نفت نیز کاهش یافت. قیمت سهام در ژاپن و استرالیا سقوط کرد.

رابوبانک در یک تفسیر گفت: گفتن این که این خبر می تواند به صورت بالقوه یک مشکل بزرگ باشد، دست کم گرفتن آن است. به هر حال، همه چیز اکنون به آخرین پیچ و تاب باورنکردنی در این مبارزات انتخاباتی ایالات متحده تبدیل شده است.

رهبران و مقامات جهانی به سرعت به تحلیل و ارزیابی تبعات ابتلای رئیس جمهور آمریکا به بیماری کووید ۱۹ پرداختند. در این بین ملغمه ای از همدردی و خرسندی از بیمار شدن ترامپ دیده می شود.

 

 «نارندرا مودی» نخست وزیر هند در توییتی نوشت: برای دوستم ترامپ آرزوی بهبودی سریع و سلامتی دارم.

روابط ایالات متحده و هند در دوره ترامپ رونق گرفته است و هند به عنوان شریکی برای ایجاد تعادل و موازنه قدرت رو به افزایش چین در آسیا دیده می شود.

«بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس، که پس از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ به مدت یک هفته در بیمارستان بستری بود، برای ترامپ آرزوی بهبودی سریع کرد.

 

«دیوید لیتل پرود»وزیر کشاورزی استرالیا، معاون رهبر حزب محافظه کار ملی، در تلویزیون استرالیا گفت: بهترین ها را برای رئیس جمهور و بانوی اول  آرزومندیم، اما این نشان می دهد که هیچ کس از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در امان نیست. بنابر این اگر دستورالعمل ها رعایت نشود همه ما مستعد ابتلا به ویروس کرونا هستیم. این نشان می دهد که پاندمی جهانی می تواند هر کسی را درگیر کند حتی رئیس جمهور ایالات متحده را.

«یوریکو کوئیکه» فرماندار توکیو، در یک کنفرانس خبری هفتگی، وقتی از بی اعتنایی و بی میلی ترامپ برای عدم تمایل به استفاده از ماسک سوال شد بدون اشاره به آن مورد گفت این خبر استفاده همگانی ماسک در ژاپن را به من یادآوری می کند.

رسانه های مهم در سرتاسر جهان نیز خبر ابتلای ترامپ به کرونا را پخش کردند و تلویزیون سئول، توکیو، تایپه، دبی و پکن به صورت مفصل به این خبر پرداختند.

 

آژانس خبری رسمی شینهوا چین و مجری برنامه تلویزیونی دولتی CCTV این خبر را اعلام کردند. امروز جمعه هیچ اظهار نظری از طرف دولتمردان این کشور در دومین روز از تعطیلات ملی هشت روزه چین منتشر نشد.

نتیجه آزمایش مثبت کرونای ترامپ و همسرش چند ساعت پس از اعلام این خبر بیشترین جستجو در برنامه پرکاربرد شبکه های اجتماعی «Weibo» در چین را به خود اختصاص داد و بیشتر اظهارنظرهای تمسخرآمیز و انتقادی نیز از این کشور منتشر شد.

یکی از کاربران با استهزاء نوشت: سرانجام ترامپ چیز مثبتی را توییت کرد!

دولت چین تلاش های ترامپ برای سرزنش کردن چین به عنوان منشاء ظهور و شیوع این بیماری را ستیزه جویانه می داند و خواستار همکاری جهانی در مبارزه با آن شد، پیامی که در بین مردم بسیار طنین انداز شده است.

«هو شیجین»، سردبیر صریح روزنامه دولتی گلوبال تایمز، به انگلیسی نوشت: رئیس جمهور ترامپ و بانوی اول هزینه قمار خود را برای اهمیت ندادن و کوچک شمردن بیماری کووید ۱۹ را  پرداخت کردند.

رسانه خبری متعدد عربی روز جمعه به طور مداوم تصاویر ترامپ و همسرش را پس از اعلام ابتلای این دو به ویروس کرونا پخش می کنند.

العربیه، کانال ماهواره ای متعلق به عربستان سعودی مستقر در دبی، از لحظه اعلام خبر کرونای ترامپ تصویری از کاخ سفید را نشان داد.

کانال دولتی الجزیره قطر چهار تحلیلگر را برای بحث درباره وضعیت عدم اطمینان حاکم در ایالات متحده آورد و این سال را مطرح کرد که آیا ترامپ می تواند به طور موثر کارزار انتخاباتی را هدایت کند و کشور را از قرنطینه اداره کند.

شیکاگو تریبیون نوشت: تلویزیون دولتی ایران اعلام کرد که ترامپ به ویروس مبتلا شده است و اخباری را با تصویری از رئیس جمهور آمریکا که توسط ویروس های بزرگ کرونا احاطه شده بود، منتشر کرد.

روابط ایالات متحده و ایران از زمانی که ترامپ یک جانبه ایالات متحده را از توافق هسته ای تهران (برجام) با قدرت های جهانی خارج کرد و تحریم های شدیدی را دوباره اعمال کرد، آسیب دیده است.

شبکه های اجتماعی نیز با اوین خبر ابتلای ترامپ به کرونا شعله ور شدند:

آیا ترامپ چینی ها را مقصر می داند؟ آیا او در قرنطینه و از کاخ سفید با گرفتن دماغش با انگشت شست می خواهد با منتقدین و دشمنانش مواجه شود؟

آیا او به شدت بیمار خواهد شد یا بدتر از این و اگر چنین شود، معنای آن برای انتخابات ایالات متحده، یکی از بحث برانگیزترین انتخابات در تاریخ اخیر چیست؟

شیکاگو تریبیون: در حالی که عدم اطمینان در صفحه رسانه های اجتماعی ملل مختلف کاملا مشهود است، به نظر می رسد بسیاری از شنیدن خبر ابتلای ترامپ به کرونا خوشحال هستند و شادمانی می کنند.

«هیرویوکی نیشیمورا» یک کارآفرین ژاپنی در اینترنت، با اشاره به ایده ای که ترامپ در اوایل سال جاری برای درمان مطرح کرده بود، با تمسخر نوشت: در اینجا فرصتی برای او فراهم شده تا در واقع ایده تزریق ضد عفونی کننده به خود و مقابله با آن (در برابر ادعاهای) اخبار جعلی را امتحان کند! 

«ماسارو کانکو » استاد اقتصاد دانشگاه کیو، در توئیتر خود نوشت: رهبران پوپولیست مانند «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس،  و «جائر بولسونارو» رئیس جمهور برزیل به این دلیل آلوده شدند که تمایل دارند ویروس کرونا را جدی نگیرند. این دو رهبر بعد از اینکه خودشان آلوده شدند، به طور جدی با ویروس کرونا مقابله کردند. آیا ایالات متحده از آنها الگو خواهد گرفت؟

و سایت خبری هجوآمیز «Betoota Advocate» استرالیا، مطلبی را با این عنوان منتشر کرد: خانواده ترامپ موارد بیشتری از انتقال ویروس را نسبت به  کل ایالت کوئینزلند ثبت می کند!

 

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۸۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است

به نوشته رسانه پر تیراژ رژیم صهیونیستی، اسرائیل جوانان آمریکا را از دست داده است و بدون تغییر ساختار رهبری اسرائیل، حمایت دولت ایالات متحده را هم از دست خواهد داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، آورات ریتان عضو کنست از حزب کار رژیم صهیونیستی در یادداشتی که در واکنش به تظاهرات گسترده دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا علیه سیاست‌های رژیم صهیونیستی منتشر شده اعتراف کرد، اسرائیل حمایت نه تنها دانشجویان بلکه جوانان آمریکایی را از دست داده است.

در مقدمه این نوشتار آمده است: روز 7 اکتبر ما با یک اقدام نظامی غافلگیر شدیم، روز 8 اکتبر بود که فهمیدیم کابینه‌ای  داریم که قادر به هیچ کاری نیست، و امروز هم شاهد سومین شکست خود هستیم، تا متوجه شویم اسرائیل در بخش رسانه‌ای هم شکست خورده است.

در ادامه این یادداشت نویسنده اعتراف می‌کند، آنچه که با یک کمپ حمایت از فلسطینیان در داخل دانشگاه کلمبیا آغاز و پلیس نیویورک ده‌ها نفر از آنها را دستگیر کرد، به سرعت و بدون هیچ کنترلی به بسیاری از دانشگاه‌های دیگر ایالات متحده و حتی خارج از آن سرایت کرده است، موجی مبهم با شعارهایی همچون تل‌آویو و اسرائیل را منفجر کنید یا گردان‌های قسام ما به شما افتخار می‌کنیم سرتاسر این دانشگاه‌ها را فرا گرفته است و حباب اسرائیل برای دانشجویان آمریکایی را منفجر کرد.

به اعتقاد نویسنده، درست است که فقط مدت کوتاهی است که ایالات متحده با تصویب بسته کمک‌های نظامی خود با اکثریت آرا در مجلس سنا حمایت قدرتمندانه خود را از اسرائیل به اثبات رسانده اما تصاویر رسیده از دانشگاه‌ها در کنار رویکردهای بلند مدت موجود در دولت، رسانه‌ها و جامعه آمریکا ادامه این پشتیبانی را تهدید می‌کند.

سپس نویسنده اعتراف می‌کند: اسرائیل دانشگاه‌ها را از دست داده است، این روند در چارچوب یک عملیات بلند مدت از مبارزات اجتماعی و سیاسی در جامعه آمریکا به وقوع پیوست، در حالی که مفاهیم حمایت از اسرائیل تا حدود زیادی در فرهنگ جوانان ایالات متحده ریشه دوانده بود، امروز به نقطه تغییر رسیده است و تا انکار حق دولت اسرائیل در ادامه بقا و ارتباط یهودیان با سرزمین اسرائیل هم رسیده است.

در بخش دیگری از این نوشتار آمده است، میزان حمایت از اسرائیل در نظر سنجی‌‌هایی که بعد از 7 اکتبر انجام گرفته در میان جوانان بین 18 تا 24 سال به شدت کاهش یافته است.

50 درصد از آنها از حماس حمایت کرده و اکثر آنها هم مخالفت خود را با سیاست‌های بایدن در قبال اسرائیل ابراز داشتند.

آنها همان جوانانی هستند که امروز پلاکاردهای "از دریا تا رودخانه " را برافراشته‌اند و خوستار انتفاضه در دانشگاه‌های بزرگ هستند، و شاید در آینده آنها را در پست‌های کلیدی و تاثیر گذار در مجلس سنا و در دادگاه‌ها و ساختارهای اقتصادی و حتی کاخ سفید ببینیم.

آنچه مشخص است آن است که موضع ضد اسرائیلی و سامی ستیز در حال رخنه به سیاست‌های ایالات متحده هم هست و به ویژه در سال انتخابات نامزدها نمی‌توانند آرای این رای دهندگان احتمالی را نادیده بگیرند.

نویسنده سپس تاکید می‌کند که هشدار اولیه در رابطه با از دست رفتن احتمالی حمایت آمریکا یک ماه پیش نمایان شد، زمانی که ایالات متحده به شکل دراماتیکی حاضر به استفاده از حق وتو علیه طرح پیشنهادی در شورای امنیت سازمان ملل نشد، امری که باعث شد نخست وزیر سفر هیئت اسرائیلی به واشنگتن را لغو کرد.

خیزش دانشگاه‌های آمریکا؛ حرف حساب دانشجویان چیست؟سیل انتقادها به رئیس دانشگاه کلمبیا به‌دلیل سرکوب معترضانخیزش سراسری دانشگاه‌های آمریکا علیه صهیونیست‌ها/گزارش ویژه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (تصاویر) A-۱۰ Thunderbolt II؛ «گراز» ترسناک نیروی هوایی آمریکا
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آیا چین می‌تواند؟
  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کنایه تمسخر آمیز وزیرخارجه رژیم اسرائیل به اردوغان؛ سریالت را ببین + عکس | واکنش ترکیه
  • به وقتِ بیداری