Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@23:23:19 GMT

علت کدورت آب در شهرستان ایذه چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۹۸۸۵۸

علت کدورت آب در شهرستان ایذه چیست؟

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سید رامین موسوی رئیس اداره آب و فاضلاب ایذه در تشریح علت کدورت آب در این شهرستان گفت: مشترکان ایذه‌ای برای ذخیره آب برای مصرف در ساعات قطعی آب، نسبت به نصب مخزن اقدام کرده‌اند.

او افزود: با توجه به فلزی بودن تعداد زیادی از این مخازن، با گذشت زمان درون آن‌ها دچار زنگ زدگی و رسوب می‌شود و با وارد شدن آب با فشار درون مخزن، این رسوب و زنگ از جداره‌های مخازن جدا و وارد لوله آب مشترک می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی با بیان اینکه مشترکان باید به صورت مرتب مخازن آب خود را بشویند و یا نصب مخازن غیر فلزی را در اولویت قرار دهند تا شاهد چنین رخداد‌هایی نباشیم، اظهار داشت: آب آشامیدنی شهر ایذه از محل چاه‌های عمیق تامین می‌شود و تجهیزات استفاده شده در این چاه‌ها، مراکز پمپاژ و مخازن ذخیره آب کاملا بهداشتی هستند و هیچگونه آلودگی وارد شبکه توزیع آب این شهر نخواهد شد و شهروندان نگرانی از این بابت نداشته باشند.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کدورت آب آب آشامیدنی آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۸۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۵ هزار مترمکعب ظرفیت مخازن آب در طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های کردستان

محمد فرهاد گفت: در قالب طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های استان، تاکنون ۲۵۰ کیلومتر خط انتقال آب، ۱۱۱ کیلومتر شبکه توزیع آب، ۲۰ باب ایستگاه پمپاژ، حفر و تجهیز ۸ حلقه چاه و بهسازی ۴ دهنه چشمه در روستا‌های مشمول این طرح اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان افزود: طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های استان به منظور محرومیت زدایی و رفع تنش آبی روستا‌های استان با اعتبار ۵۲۸ میلیارد تومان و برای ۱۶۹ روستا از ابتدای سال ۱۴۰۱ آغاز شده و در حال حاضر ۴۸.۶ درصد پیشرفت دارد.

وی بیان کرد: این طرح ۶۷ هزار نفر از جمعیت روستایی استان را زیر پوشش قرار خواهد داد و با اتمام آن شاخص بهره مندی جمعیت روستایی از آب شرب بهداشتی و سالم به صورت پایدار از ۸۰ درصد به ۸۶ درصد ارتقاء خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان افزود: پس از اتمام طرح فعلی جهاد آبرسانی، قرارداد دوم نیز برای ۱۲۰ روستای دیگر استان با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد ریال و در صورت تأمین اعتبار آغاز خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان
  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه
  • رهاسازی مصدومان دو حادثه سقوط خودرو به دره در باغملک و دزفول
  • ایجاد ۵ هزار مترمکعب ظرفیت مخازن آب در طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های کردستان
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد
  • سرآغاز کوچ عشایر قشقایی از قشلاق به ییلاق
  • بهترین روش تمیز کردن شوره و رسوب کولر
  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • سیل به کشاورزی بشرویه ۱۸۵ میلیارد خسارت زد