Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان گلایه از نبود صنایع تبدیلی در ملایر  یکی از سوژه‌های ثبت شده در سامانه فارس من است که مدیر جهاد کشاورزی ملایر در این زمینه اظهار کرد: شهرستان ملایر در حوزه کشاورزی جایگاه ویژه‌‌ای دارد که نمونه آن ثبت این دیار به عنوان شهر جهانی انگور است.

سیدمهدی میرباقری با بیان اینکه ملایر قطب تولید انگور و کشمش استان همدان و کشور است افزود: در حال حاضر بیش از ۲۲ هزار هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت محصولات باغی و بیش از ۶۱ هزار هکتار زیر کشت محصولات زراعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سالانه بیش از ۲۷۰ هزار تن محصولات باغی در این شهرستان تولید می‌شود گفت: بیش از ۲۴۰ هزار تن آن مختص انگور با حدود ۱۱ هزار هکتار سطح زیر کشت این محصول است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ملایر با اشاره به اینکه داشتن این همه ظرفیت نیازمند حمایت بیشتر کشاورزان است گفت: نبود کاخانه و واحدهای فرآوری صنایع تبدیلی انگور یک کمبود محسوس در شهرستان است که همه مسئولان شهرستان و مسئولان جهاد کشاورزی نیز به آن واقفند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۸۵ درصد انگور ملایر از نوع بی‌دانه بوده که به کشمش تبدیل می‌شود گفت: یکی از مواردی که طی سال‌های گذشته شاهد بودیم تمایل سرمایه‌‌گذاران به سرمایه‌گذاری در حوزه ایجاد واحدهای فرآوری کشمش است.

میرباقری با بیان اینکه طی یک سال گذشته نیز شاهد ایجاد تعدادی واحد فرآوری کشمش بودیم گفت: این یک مشکل است که سرمایه‌‌گذاران ما تمایلی برای ایجاد سایر واحدهای فرآوری مانند کارخانه تولید آبمیوه و... ندارند.

وی با بیان اینکه جهاد کشاوری نیز با تمام توان حمایت لازم را از سرمایه‌گذارانی که در حوزه صنایع فرآوری انگور ورود پیدا کند خواهد داشت گفت: در این زمینه تسهیلات ویژه و حتی تملک زمین با همکاری منابع طبیعی در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌دهیم.

مدیر جهاد کشاورزی ملایر با اشاره به اینکه در حال حاضر شرکت تعاونی باغداران با بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ عضو به عنوان یکی از شرکت‌های بزرگ بخش خصوصی است گفت: این شرکت دارای کارخانه کشمش است که درصددیم با حمایت‌هایی که از این شرکت خواهیم داشت یک واحد فرآوری محصولات انگور ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر با توجه به ظرفیت‌های انگور ملایر ایجاد شرکت فرآوری تولید آب انگور به صورت آب میوه و تولید شیره انگور در بسته‌های شکیل می‌تواند درآمدزایی با ارزش افزوده را برای شهرستان به همراه داشته باشد افزود: ایجاد این واحدها می‌تواند باعث اشتغالزایی برای جوانان این شهرستان شود.

انتهای پیام/89013

منبع: فارس

کلیدواژه: انگور کشاورزی ملایر صنایع جهاد کشاورزی واحد فرآوری حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۰۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارگیری روزانه ۲۰ تن برگ انگور از خلیل‌آباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی خلیل‌آباد با بیان اینکه باغداران خلیل‌آبادی هر سال در این فصل که برگ‌های انگور پهن شده و قابل چیدن است برای استفاده بهینه از محصولات باغی این برگ‌ها را می‌چینند.

محمود شبان افزود: به علت ارزش دارویی و غذایی برگ مو و افزایش متقاضی آن در بازار‌های داخلی هر سال میزان برداشت آن بیشتر می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه برگ‌های انگور چیده شده بعد از بسته‌بندی به سایر شهرستان‌های استان و خارج از استان ارسال می‌شود گفت: برگ انگور برای تهیه دلمه و سایر صنایع مانند کنسرو برگ و استفاده دارویی به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی خلیل‌آباد با اشاره به اینکه هر سال با آغاز کار برداشت برگ درخت مو در خلیل‌آباد، کار پخت دلمه‌های خوشمزه به همت کدبانو‌های شهرستان هم رونق می‌گیرد، افزود: برداشت برگ مو علاوه بر درآمدزایی برای باغداران خلیل‌آباد، در هوادهی و تابش مستقیم خورشید به خوشه‌های انگور و رسیدن دانه‌ها تأثیر دارد.

شبان با بیان اینکه برداشت و بسته‌بندی برگ باعث ایجاد اشتغال در روستا‌ها به مدت ۵۰ روز و در هر روز ۸۰۰ نفر شده است گفت: چیدن برگ درخت انگور باعث توزیع صحیح و منظم مواد غذایی در اندام‌های بوته مو و به منظور تهویه بیشتر و جلوگیری از فعالیت سفیدک و پوسیدگی خوشه می‌شود.

دیگر خبرها

  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • کاشت ۵۲ هزار نهال در بخش کدکن
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • بارگیری روزانه ۲۰ تن برگ انگور از خلیل‌آباد
  • ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران در جویم فارس
  • ‌ ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران ‌در «جویم» فارس
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود
  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر