Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-03@00:19:56 GMT

معجزه علم برای زنی که بینی‌اش را از دست داد +تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۰۰۳۹۷

به گزارش باشگاه خبرنگاران،یک مهماندار ۵۶ ساله آمریکایی که بینی خود را به طور کامل از دست داده بود، سرانجام با کمک پزشکان موفق شد بار دیگر صاحب بینی شود.

پایگاه خبری دیلی میل در گزارشی نوشت: این مهماندار ۵۶ ساله هواپیما که اهل شهر «لاس وگاس» در ایالت نوادای آمریکاست، به دلیل سرطان پوست، بینی خود را به طور کامل از دست داده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۲۰۱۶ پزشکان تشخیص دادند «سابرینا فالکون» (Sabrina Falcon) مبتلا به «سرطان سلول پایه ای» (basal cell carcinoma) است و به همین خاطر تحت دو عمل جراحی برای برداشتن این سلول‌های سرطانی قرار گرفت.

ماه‌ها بعد، پس از آنکه او دچار سردرد‌های شدیدی شد، فهمید که تمامس سلول‌های سرطانی برداشته نشده اند و این سلول‌ها در تمام بینی او تکثیر شده اند؛ از این رو باید تمامی بینی او برداشته شود.

او که بزرگ شده جنوب کالیفرنیاست، به پایگاه خبری دیلی میل گفت: من در جوانی کرم ضد آفتاب نمی‌زدم. من در دهه ۶۰ میلادی متولد شدم. من از این مواد تا زمانی که پیرتر شدم، استفاده نمی‌کردم. از آن زمان به بعد، من شروع به استفاده از مقدار زیادی از کرم ضد آفتاب، خصوصا بر روی صورتم کردم. من معمولا بیرون از خانه بودم و به قدم زدن و رفتن به کنار ساحل می‌پرداختم.

او یک روز در سال ۲۰۱۶ زمانی که به عنوان مهماندار هواپیما مشغول به کار بود، پیش دکتر می‌رود و پزشک متوجه می‌شود که انتهای بینی او به شکلی غیرعادی پیچ دار است. پس از معاینه بینی و انجام چندین آزمایش، مشخص شد او به سرطان سلول پایه‌ای (BCC) مبتلاست که نوعی سرطان پوست به حساب می‌آید و در سلول پایه اتفاق می‌افتد. سلول پایه، نوعی سلول است که سلول‌های جدید پوست را با مرگ سلول‌های قدیمی تولید می‌کند.

 اگر این اتفاق در گذشته برای این مهماندار آمریکایی می‌افتاد، تنها گزینه او استفاده از «بینی مصنوعی» برای نفس کشیدن تا آخر عمر بود؛ اما جراحان در «مایو کلینیک» واقع در ایالت آریزونای آمریکا (که یکی از معتبرترین مراکز و دانشگاه‌های علوم پزشکی جهان محسوب می‌شود) به او گفتند که می‌توانند با استفاده از پزشکی ترمیمی (که شاخه‌ای از علم نوین پزشکی است که هدف آن ترمیم و احیا بافت یا اندام آسیب دیده یا از دست رفته می‌باشد) و با استفاده از بخشی از پوست سر او، برایش بینی جدیدی درست کنند.

او سرانجام پنج بار تحت عمل جراحی قرار گرفت تا بینی او با استفاده از پوست سر و پیشانی اش درست شود.

دکتر هوارد، پزشک معالج وی می‌گوید: ما پوست را از پیشانی برمی داریم و مانند خرطوم فیل پایین آورده و در داخل بینی قرار می‌دهیم تا این پوست در تمامی بخش‌های داخل بینی گسترش یابد و پوشش داخلی جدیدی را ایجاد کند.

پزشک معالج او، در مرحله بعد غضروف گوش فالکون را برداشت تا اسکلت جدیدی را برای بینی او بسازد. سپس با یک غضروف اهدا شده و چسب بافتی تلاش کرد تا یک بینی مناسب صورت فالکون بسازد.

این مهماندار هواپیما می‌گوید بینی جدیدش دقیقا عملکردی مشابه همان بینی دارد که با آن متولد شده بود و قادر است با آن بو کشیده، عطسه کند و حتی به مانند دیگر افراد مخاط بینی تولید کند.

فالکون می‌گوید زمانی که پس از عمل باند‌های جراحی اش را برداشت، خواهرش شروع به گریه کردن کرد.

بر اساس اعلام «بنیاد سرطان پوست» (Skin Cancer Foundation) هرساله بیش از ۴ میلیون مورد ابتلا به سرطان سلول پایه‌ای  در آمریکا تشخیص داده می‌شود. اگرچه این سرطان، به نسبت دیگر موارد سرطانی شایع تر است، اما سالانه تنها سبب مرگ و میر حدود ۲ هزار نفر در آمریکا می‌شود. با این حال انجمن سرطان آمریکا (American Cancer Society) تخمین زده است بیش از ۶ هزار و ۸۰۰ نفر در سال جاری میلادی بر اثر «ملانوما» (ک تومور بدخیم پوستی) جان خود را از دست خواهند داد.

منبع: الف

کلیدواژه: سلول پایه بینی او

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۰۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران

فیبروز صفاقی مهمترین علت از دست دادن ظرفیت دیالیز است که معمولاً به دلیل التهاب و فیبروتیک شدن صفاق روی می‌دهد. یافته‌های پژوهشگران برای نخستین بار نشان داد می‌توان از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی برای درمان ضایعات صفاق استفاده کرد. مطالعات بالینی آینده می‌تواند امکان استفاده درمانی از این سلول‌ها را در مبتلایان به فیبروز صفاقی مورد بررسی قرار دهد.

به گزارش ایسنا، کارآزمایی بالینی از سوی امین احمدی، سودابه اعلاتاب، رضا مقدسعلی، ایرج نجفی، سروش شکرچیان از پژوهشگاه رویان، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه ماستریخ هلند به بررسی تأثیر سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی خود فرد، بر عملکردی صفاق و التهاب آن در افراد تحت دیالیز پرداختند.

در همین ارتباط باید گفت؛ بیماری مزمن کلیه (Chronic kidney disease) یک نارسایی آرام، پیش رونده و غیرقابل برگشت در کلیه است که حدود هفتصد میلیون نفر در جهان به آن مبتلا هستند.

پیشرفت این بیماری می‌تواند تا تخریب کامل کلیه و نیازمند شدن فرد مبتلا به پیوند کلیه یا دیالیز روزانه ادامه پیدا کند. اگر دیالیز دیگر قادر به تصفیه مایعات و محلول‌ها به میزان مورد نیاز برای بیمار نباشد، شرایطی با عنوان ناکارآمدی اولترا فیلتراسیون اتفاق می‌افتد که منجر به بی‌فایده شدن دیالیز برای بیماران می‌گردد.

 فیبروز صفاقی مهمترین علت از دست دادن ظرفیت دیالیز است که معمولاً به دلیل التهاب و فیبروتیک شدن صفاق روی می‌دهد. این شرایط برای حدود ۲۰ درصد از بیماران با سابقه دیالیز طولانی اتفاق می‌افتد. با پیشرفت پزشکی بازساختی (پزشکی ترمیمی) در چند دهه اخیر تلاش‌هایی برای سلول درمانی فیبروز صفاقی صورت گرفته است.

نتیجه این پژوهش که در نشریه بین المللی Archives of Iranian Medicine منتشر شده است، نشان داد، استفاده از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی باعث بهبود جزئی در اولترافیلتراسیون و کاهش اندک التهاب در بیماران می‌گردد.

یافته‌های این پژوهش برای نخستین بار نشان داد می‌توان از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی برای درمان ضایعات صفاق استفاده کرد. مطالعات بالینی آینده می‌تواند امکان استفاده درمانی از این سلول‌ها را در مبتلایان به فیبروز صفاقی مورد بررسی قرار دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • تصاویر | نجات معجزه‌آسای زن بمی بعد از ۴ روز حبس بین دیوار
  • کشف تکنیکی جدید برای تغییر گروه خونی اهدایی
  • معرفی ۴ ماسک معجزه آسا برای مو با تخم مرغ + طرز تهیه
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • نماهنگ/ تو را است معجزه در کف... عصا بیفکن!