Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید داودی‌نیا امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: فعال‌ترین حوزه در تولید ماهیان سردآبی در شهرستان کیار بخش سبزکوه، شهر ناغان و حومه است.

مدیرجهادکشاورزی شهرستان کیار افزود: تولید ماهیان سردآبی امسال باتوجه به سیل سال گذشته و واردشدن خسارات فراوان که حدود ۷۰ درصد تولید و زیرساخت را نابود کرد اکنون به سه هزار و ۱۰۰ تن رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این تولید با تمهیدات و حمایت‌های جهاد کشاورزی شامل تسهیلات کم بهره، بلاعوض و ساخت زیرساخت‌ها بوده، که مجددا تولید در حال احیا است.

داودی نیا خاطرنشان کرد: تعداد مزارع فعال و مجاز شهرستان کیار ۱۲۱ مزرعه پرورش ماهی است که به ازای هر تن تولید برای سه نفر به طور مستقیم شغل ایجاد می‌شود که باتوجه به تولید امسال برای ۹۳۰ نفر به طور مستقیم شغل ایجاد شده است.

مدیرجهادکشاورزی شهرستان کیار، اظهارداشت: با وقوع سیل سال گذشته حدود ۳۰۰ تن محصولات مزارع از بین رفت و مزارع خالی شدند که اکنون در حال احیای تولید هستیم و با وجود زیرساخت‌های آماده، ظرفیت تولید پنج هزار تن و پتانسیل تولید حداکثر ده هزار تن در شهرستان وجود دارد.

وی در خصوص مزارع تولید بچه‌ ماهی افزود: مزرعه تولید بچه‌ماهی به طور جداگانه در شهرستان وجود ندارد و تولید بچه ماهی در کنار تولید اصلی و با مشارکت مزارع با یکدیگر انجام می‌شود.

انتهای پیام/۶۸۰۳۲/م

منبع: فارس

کلیدواژه: تولید ماهی پرورش ماهی بچه ماهی سردآبی اشتغال سیل احیای شیلات شهرستان کیار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۰۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، محمدکرم مرادی تصریح کرد: سطح زیرکشت امسال غلات این شهرستان شامل گندم و جو در مجموع ۳۷ هزار و ۵۷۶ هکتار بوده که به تفکیک سطحی افزون بر ۱۲ هزار و ۴۴۳ هکتار به گندم آبی، ۱۰ هزار و ۳۴۴ هکتار گندم دیم، ۹۹۱۴ هکتار جو آبی و ۴۸۷۵ هکتار به جو دیم اختصاص دارد.

او با بیان اینکه نخستین ریزش سن در مزارع غلات این شهرستان در اراضی کوهپایه‌ای روستا‌های شهید بهمنی در ۲۷ اسفند سال ۱۴۰۲ مشاهده شد، افزود: در اسدآباد با توجه به وجود سه منطقه آب و هوایی شامل دشت، چهاردولی و کلیایی مبارزه با سن مادر غلات در شهرستان به مدت یک‌ماه کامل بوده که در این رابطه از دهم فروردین سال‌جاری مبارزه گسترده با سن مادر غلات آغاز شده و در حال حاضر آخرین روز‌های مبارزه در منطقه کلیایی در حال انجام است.

مرادی با بیان اینکه طی یک‌ماه گذشته براساس مشاهدات میدانی کارشناسان جهادکشاورزی حدود ۲۵ هزار و ۶۷۳ هکتار عملیات مبارزه با سن مادر غلات در این شهرستان انجام شده است، تصریح کرد: با توجه به بارندگی‌های مناسب امسال میزان همکاری گسترده مردم به نسبت سال‌های گذشته در بحث اجرای عملیات مبارزه با سن مادر غلات در سطح شهرستان چشمگیر و قابل قبول بود.

او گفت: عملیات مبارزه با سن مادر غلات در شهرستان اسدآباد توأم با مبارزه با علف‌های هرز بود که در این رابطه ۱۹ هزار و ۸۰۰ هکتار مبارزه با علف‌های هرز در سطح مزارع غلات این شهرستان انجام شد.

مرادی گفت: برای مبارزه با علف‌های هرز مزارع غلات سطح شهرستان اطلاع‌رسانی از طریق ارسال پیامک و فضای مجازی، نصب بنر و نیز حضور کارشناسان و تنظیم و کالیبراسیون سم‌پاش‌ها با دُز مناسب سموم از جمله اقداماتی بود که انجام شد

دیگر خبرها

  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند